- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.461
soğanamı başladın yoksa incirimi soğanda bugün ilk günüm benim o yüzden daha yok bişey ama incir yumurtayı ii çoğaltıyo
kızlar testi yaptım daha yeni ben de bekliyorm
Soğana başladım sonra incire geçicem
bu arada adet olursam klomen başlanıcak
bafo tadı fena değil kokuyo sadece:sinifsinif:
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vallahi sadece ışığa bakınca belli olan çok silik bir çizgi var ama sanırım bu negatif demek
anneme sordum ben sana hamileyken 1.5 aylıkken bile çıkmadı idrarda çıkmayabilir sende de dedi kanda baktır dedi kafam karıştı yaaaaaa
vallahi sadece ışığa bakınca belli olan çok silik bir çizgi var ama sanırım bu negatif demek
Çatlayacağım wallaaaaa.........
elifcim bende yapmıcam dedm ama gecenlerde öylesine almstm bugün kararszdm yapıyımmi yoksa bekleym dedm sonra zaten hüsran olcak dedm yaptm öylesıne hıç umudum yoktu
ya ama resimde böyle nar gibi kızarmış bir çizgi vardı benimki sadece ışıkta belli oluyor sanırım negatif
elifcim bende yapmıcam dedm ama gecenlerde öylesine almstm bugün kararszdm yapıyımmi yoksa bekleym dedm sonra zaten hüsran olcak dedm yaptm öylesıne hıç umudum yoktu
bitanem benim arkadaşımınkide inanılmaz silikti diyorumya doğuracak bu ay ümitsiz olma nar gibi göstermiş çünkü tarif ediyo okusana bacım silikte çıkarsa pozitif yazıyosüprizzzzz
ya ne bileyim silik çıkınca negatif gibi geldi sanki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?