- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.501
canm cok tsk ederm darısı sizlere nasıp olur elif benm 2.test te sılik cktı
canım silik çıkınca hevesim kaçtı ya hayırlısı bakalım daha da hastalanmadım zaten şaka maka 8 gün oldu ya ne bu anlmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm cok tsk ederm darısı sizlere nasıp olur elif benm 2.test te sılik cktı
merhaba tatlım ilk önce geçmiş olsun sorunun neydi tatlım niye hamile kalamıyorsen bitanem
s.a hosgeldn canm ins en kısa zamanda hamıs kalrsn problem ne
canımm hoşgeldin bu topik sana uğurlu gelsin bir an önce hamiş kalırsun inş.opuyorumnanaktan
kızlar inanamıorum ya test cift cizgi cıktı Hamileeeyiiim ilk size söylüyorum ay elim ayagm titrio inanmıorum ya
benide aglatıonuz yaa inan durmadan sizlere dua edıorum ıns bi an ônce sizlerde anne olursunuz.aksam 7de alcam sonucu beklıorum
merhaba arkadaşlar benim 3 yıldır cocuğum olmuyordu.tam oldu derken düştü.2 ay önce 5 haftalık düşük yaptım.gün sayanlardanım.2 gün var adetime bakalım hayırlısı
canımya tebrik ediyorum gercekten mutlu oldum sağlıcakla alırsın inşallah bebişini ayyyyyyyyyyyyy cok mutlu oldum bi actım bu güzel haber inşallah darısı bizim başımıza gerci ben bu ayda umutlu değilimya benim karnım guruldamaya başladı canım arkadaşım inan okadar mutlu oldumki gercekten umut oluyo bu güzel haberler öptüm manaktan tatlım bubebişimize nazar değmesin buda sanahihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::1hug::1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz
arkadaşlar sgan kürünü bitirdim hiç ara vermeden incire başlasammı acep?
ayrıca incir kürüne havucu nasıl ekliyoruz bilgilendirirseniz sevinirim
cnm arkadasım çok saol darısı inş sizlere olur bitanem yaaaa inanın sabahtan beri size dua ediom tek tek isminizi sayarak TEYZELERİ SONUÇ BETAHCG 1777 3.5 HAFTALKMIŞ BEBİŞİMİZ hep beraber çıkıyoz yola hadi bakalımmm eşimede okuttum tüm yazdıklarınızı oda çok duygulandı yazdıklarınıza inş onlarda anne baba olurlar dedi yarın dr uma gidiorum
selam kizlar ..bende dün sogan kürüne basladim hafif sanci hissediyorum bugün sizce normalmi.....ve regl gününün 3.gününde basladim...aceba yum.gününde hamis kalsam bi zarari olurmu aceba sogan suyunun..
ahh cnm benm çok tebrik ederim ne zamn öğredn uyladığın özel bişi varmıydı çok mutlu oldum yha burdan böle haberler almk ne gsl bişimiş yha:)
cnm arkadasım çok saol darısı inş sizlere olur bitanem yaaaa inanın sabahtan beri size dua ediom tek tek isminizi sayarak TEYZELERİ SONUÇ BETAHCG 1777 3.5 HAFTALKMIŞ BEBİŞİMİZ hep beraber çıkıyoz yola hadi bakalımmm eşimede okuttum tüm yazdıklarınızı oda çok duygulandı yazdıklarınıza inş onlarda anne baba olurlar dedi yarın dr uma gidiorum
sogan küründe bnmde sancım çok oldu normal yani ben reglim bittikten sonra başladm 1 hafta onu içtim bi kaç gün sonrada 1 hafta incir içtim bugün ögrendim ki 3.5 haftalık hamişimm darısı sizlere
sogan küründe bnmde sancım çok oldu normal yani ben reglim bittikten sonra başladm 1 hafta onu içtim bi kaç gün sonrada 1 hafta incir içtim bugün ögrendim ki 3.5 haftalık hamişimm darısı sizlere
canm ben bu ay incir küründenmi başka bişeyden mi bilmiorum ama hamile kaldım ben incirleri 6 dakka kaynatıp havuçları mecburen bıçakla ortadan kesip elimde 4 5 parçaya bölüyodum 4 dakkada onu kaynatıyodum 1 hafta içtim sogandan sonra