- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.441
ben 27 yaşındayım canım kasım ayında 5 yıl olacak hayırlısıyla herşeyde vardır bir hayır ya olmayacak diye şartlandırma sakın kendini biz burda kimleri gördük hamile kalan onun için moralini bozma çok da kafanı takma bence
elimde değilki bitanem hele bide böyle güzel haberler alınca insan daha bi umutsuzluğa düşüyo neyse yaaa umarım senin için ii şeyler olur ama mutlaka haberdar et bizi merak ederim yoksaaaopuyorumnanaktan
kızlar hepinize selamlar herzaman sizleri takip ediyordum en sonunda bağımlı olup üye oldum :) benimde sorunum 4 aydır hamile kalamıyorum gerçi allahıma hamd olsun 4 yaşında bir kızım var şimdi olmuyor gerçi 4 yıl doğum k.p kullandım inş. olur
bence umutsuzluğa kapılma umut duy çünkü bak hamile kalan arkadaşlar var demekki oluyor canım inşallah hepimiz için iyi olur ben şimdi arkadaşımı eczaneye gönderdim eğer cesaretimi toplarsam testi yapacam hayırlısı inşallah
topla cesaretini yap o zaman bende bekleyim seni olmazmı :dance:
topla cesaretini yap o zaman bende bekleyim seni olmazmı :dance:
bEN DE BEKLİYORUM BURDA BEN DE BEN DE.....
kızlar inşallah bu bekleyiş olumsuz sonuçlanmaz hepimize umut ışığı olur
inş.bende bekliyorum gerçi bu ay incir kürünü yaptım bakalım hayırlısı
kızlar test geldi dua edin ben wc ye doğru yola çıkıyom
bacım incir kürünü bitirdim ben ama hiç bişey olmadı soğana başladım kesinlikle sende başla tamammı çok çok çok iii geliyomuş ender amcam sabah tv de diyodu
kızlar testi yaptım daha yeni ben de bekliyorm
ben soğan kürüne başadııııım ender amcam sabah tv de ısrarla yapın diyodu kıramadım amcamı başladım burcu sende başlaaaaaaa
yaaa nilse
bende başladım 5 gün oluyo ama hiç öyle dediği gibi sarı akıntı felan yık ben de sen de var mı??:uhm:
tadı nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?