Gaziosmanpaşa ve Çevresinde Oturan Arkadaşlar Tanışalım Kaynaşalım :)

merhaba arkadaşlar ben de Küçükköy de oturuyorum 4 yıldır

ben de küçükköy de oturuyorum.valide suyun da.sen neresindesin küçükköyün.

bu ara da baya sohbetler edilmiş.bebek meseleleri konuşulmuş.ALLAH isteyen herkese nasip etsin inş.ben de eğer caymazsam yani her şey yolunda giderse bu ay bırakıcam korunmayı.azcık kilo sorunum var bide başka meseleler var cesaretimi kırmıyo değil bebek için ama bakalım hayırlısı

İyi dileklerin için teşekkürler cnm Allah tüm istiyenlere nasip etsin işallah
erteleme derim ben insan sonra geçen zamanlarına acıyor. Evlilik yolundaysa meyve şart
:)

evt kızlar çoğaldık galiba ben bu hafta sonu tatile gidiyorum ben geldikten sonra buluşma ayarlıyalım olurmu

ne bu istek yahu anlaşılan eşin bu gibi durumları hoş görüyor benimki çok karşı yanlış anlamayın ama sonuçta sanal ortam:26:

ne bu istek yahu anlaşılan eşin bu gibi durumları hoş görüyor benimki çok karşı yanlış anlamayın ama sonuçta sanal ortam:26:

valla açıkcası benim eşim de pek hoş karşılamaz ama buluşursak eğer beni buluşacağımız yere bırakır kendisi de oralara yakın bir yerler de oturur dolaşır nerede oldumu bilir kendiside yakın olur oraya yani.

yani karışmaz karşıda çıkmaz nedenki bende onu hoş görmedim sanal ortam olsa bile ne olabilirki şuandada girmiş konuşmuş olsuğunuz topik tanışma buluşma için açılmıştır neden burdasınız o zaman
buluşma ayarlanır gelen gelir gelmeyen gelmez no problem

behiye biz tanışalım barim gel kız gene yarın bana otururuz veya dışarı çıkalımmı biraz havalar güzelken :13:

bacım artık dışarı çıkamayız sanırım (
yarın eşim öğlende evde onla gezeriz pazar günüde havalar 10 derece birden soğuycakmış (
artık altın günü falan yaparız

kaplıcalara dinlenmeye gdiyoruz şekerim orayada kışın gidilir zaten ohhhhh kar yağsın banane gittiğim yerde kar hiç yağmaz daha iyi ben sıcak suyun içinde olucam sorun yok yani

ohh sefan olsun bacımm bizim içinde sıcak suda cıbı cıbı yap bizde burda soguktan donalım

öylemi ben buluşma amaçla açıldığını bilmiyordum dediğiniz gibi herkesin kendi tercihi

Son düzenleme:
Buluşmayı arzu edenler ve şartları müsait olanlar buluşur. Tam tersi olan arkadaşlarımızla da sohbet etmeye devam ederiz. Paylaşmak sanal da olsa reel de olsa güzel değil mi?

buluşmayı arzu edenler ve şartları müsait olanlar buluşur. Tam tersi olan arkadaşlarımızla da sohbet etmeye devam ederiz. Paylaşmak sanal da olsa reel de olsa güzel değil mi?

tabiki güzel yani ben buluşmaktansa böyle yazışmayı tercih edenlerdenim başında da söylemiştim ama diğer arkadaş beni yanlış anladı sanırım defol git dermiş gibi yazmış neyse

tabiki güzel yani ben buluşmaktansa böyle yazışmayı tercih edenlerdenim başında da söylemiştim ama diğer arkadaş beni yanlış anladı sanırım defol git dermiş gibi yazmış neyse

biraz uslubu sert kaçmış sadece yoksa eminim senin anladığın anlamda söylememiştir:) dert etme o yüzden sonuçta bir araya gelmek yada gelmemek tercih meselesi ve tercihlere saygımız sonsuz canım :)

biraz uslubu sert kaçmış sadece yoksa eminim senin anladığın anlamda söylememiştir:) dert etme o yüzden sonuçta bir araya gelmek yada gelmemek tercih meselesi ve tercihlere saygımız sonsuz canım :)

dediğiniz gibi olsun çook teşekkür ederim anlayışınız için

hanımlaaarr bende varım yaaa ben daha taze gelinim. öyle derler ya.sürekli giremiyorum aama bi buluşma falan olcak olursa bende gelirim.bende küçükköydeyim.banada mesaj falan atın bişeyler ayarlanırsa.ben bakmaya çalışcam sürekli

Merhaba kızlar ben de Sultangazi' de oturuyorum. Bekarken de 8 yıl Karlıtepe' de oturduk. Kendimi tanıtayım; İsmim Ceyda, 24 yaşındayım, 2.5 yıllık evliyim, şu an çalışmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…