- Konu Sahibi Nurten1982
-
merhaba arkadaşlar ben de Küçükköy de oturuyorum 4 yıldır
ben de küçükköy de oturuyorum.valide suyun da.sen neresindesin küçükköyün.
bu ara da baya sohbetler edilmiş.bebek meseleleri konuşulmuş.ALLAH isteyen herkese nasip etsin inş.ben de eğer caymazsam yani her şey yolunda giderse bu ay bırakıcam korunmayı.azcık kilo sorunum var bide başka meseleler var cesaretimi kırmıyo değil bebek için ama bakalım hayırlısı
evt kızlar çoğaldık galiba ben bu hafta sonu tatile gidiyorum ben geldikten sonra buluşma ayarlıyalım olurmu
Meydana yakın derken o kadar yakın değil Yıldıztabya tarafı canım.
evt kızlar çoğaldık galiba ben bu hafta sonu tatile gidiyorum ben geldikten sonra buluşma ayarlıyalım olurmu
ne bu istek yahu anlaşılan eşin bu gibi durumları hoş görüyor benimki çok karşı yanlış anlamayın ama sonuçta sanal ortam:26:
Kış günü ne tatili kızz karr geliyo kar
ne bu istek yahu anlaşılan eşin bu gibi durumları hoş görüyor benimki çok karşı yanlış anlamayın ama sonuçta sanal ortam:26:
kaplıcalara dinlenmeye gdiyoruz şekerim orayada kışın gidilir zaten ohhhhh kar yağsın banane gittiğim yerde kar hiç yağmaz daha iyi ben sıcak suyun içinde olucam sorun yok yani
yani karışmaz karşıda çıkmaz nedenki bende onu hoş görmedim sanal ortam olsa bile ne olabilirki şuandada girmiş konuşmuş olsuğunuz topik tanışma buluşma için açılmıştır neden burdasınız o zaman
buluşma ayarlanır gelen gelir gelmeyen gelmez no problem
buluşmayı arzu edenler ve şartları müsait olanlar buluşur. Tam tersi olan arkadaşlarımızla da sohbet etmeye devam ederiz. Paylaşmak sanal da olsa reel de olsa güzel değil mi?
tabiki güzel yani ben buluşmaktansa böyle yazışmayı tercih edenlerdenim başında da söylemiştim ama diğer arkadaş beni yanlış anladı sanırım defol git dermiş gibi yazmış neyse
biraz uslubu sert kaçmış sadece yoksa eminim senin anladığın anlamda söylememiştir:) dert etme o yüzden sonuçta bir araya gelmek yada gelmemek tercih meselesi ve tercihlere saygımız sonsuz canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?