• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziosmanpaşa ve Çevresinde Oturan Arkadaşlar Tanışalım Kaynaşalım :)

çalışıyorum maslakta özel bir şirkette ön muhasebe

bende 2 yıldır patladım evde bol bol bunalıma girip çıkıyorum :1: çalışan insan evde yapamıyor etrafına ayak uyduramıyor .
12 yıllık evliyim ben yaş 31 oğlum var 10 yaşında
annem yeter evini aldın arabanı ödedin yaşlandım al sıpanı koşturamıyorum peşinde dedi çıktım bende işten
kısacası ben :9:

oo maşşşaallah ne güzel ama çalışmaya alışan biri için zordur ede olmak

Çokk zor ilk günler çok güzel geliyo insana tatildesin gibi ama sonraları bunalım başlıyo aynı işleri yap yap yap :25:
bir bebegim olur degişik bi mücadele başlar dedim ama oda olmuyo oğlum biraz daha büyüsün girerim yine işe napıcam evde boş boş

dogru söylüyorsun bizde tedaviye başlıyacagız tedavi gördünmü bebek için

korunmayı bıraktıktan sonra 2 yıl olmadı . Sonra kendiliginden hamile kaldım 2 aylıktı düşükle sonuçlandı . 1 yıl geçti üstünden hala tık yok
Düşükten sonra 1 ay klomen kullandım olmadı bidada devam etmedim . Kısmet artık

senin için erken degilmi 1 yıl oldu evleneli dyosun doktora gitsende bekle dicek sana

evlendigimden beri hiç korunmadım eşimde varikosel var ameliyat olması gerekiyor ürolog iyi olması gerekiyormuş birde gazi hastanesinin ürologuna gitcez hasan cabbar birde onu deniyelim dedik

evlendigimden beri hiç korunmadım eşimde varikosel var ameliyat olması gerekiyor ürolog iyi olması gerekiyormuş birde gazi hastanesinin ürologuna gitcez hasan cabbar birde onu deniyelim dedik

valla ben gazi hastanesinden hiç memnun degilim o doktoru bilmem ama
ben iki kat kaldım gittim oraya acil düşük önleyici bi şeyler yapmadı intap var az bi şey olmaz dedi ve sonuçta düşük oldu .
Bahat hastanesi çok ii yinede sen bilirsin

merhaba hanımlar bende gopluyum barbarosta annemler oturuyor bende bayrampaşada oturuyorum

Back