• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziosmanpaşa ve Çevresinde Oturan Arkadaşlar Tanışalım Kaynaşalım :)

kızzz tombiş tombişş yanaklarr maşşallahhhh bende mıncıklamak istiyorum :9:

öyleyse facebookta hayran sayfamıza bekliyoruz sizi :))
küçük harflerle barış çekişcioğlu diye aratırsanız tanınmış kişi olarak karşınıza çıkar tontiş oğlum :89:

çok yakınız bende özel gazi hastanesinin üst tarafındayım

aa öyle mi çok sevindim buna... :66:
Hoşgeldin ceyda.......:16:

çook sessiz bu topiğimizde yavv......:44:

Hoşbuldum canımm
slm kızlar ev sahibinin birşeyler yapacağı falan yok biz kendimizmi ayarlasak bir buluşma acep havalarda güzel gidiyorken :7: ne dersiniz kimler gelir herkese yakın biryer olsun veya yakın birçevrede :57:
Bana uyar açıkçası :34:

küçükköyde oturanlar hangi mahalledesiniz, ben Şemsipaşadayım bir de komşu çıkıyormuşuz:66:
Nerede, ne zaman buluşuyoruz?

kızlar biz pazartesi günü su_peri ile pierre lotide buluşuyoruz gelmek isteyen var mı?

ben küçükköy duygu hastanesinde doğum yaptım
doktorum ayten murat tı
doktorumdanda hastanedende memnunum

kızlar bende gzi mahallesinde oturuyorum tanısmak cok isteim 26 aylık bioğlum vr ben sizlerden kucugum biraz 23 yasındayım dr onerisi içinde duygu hastanesini tavsiye ederim bende drum üner beydi ayrıldı şimdi aylin hanımı tavsiye edebilirim ayten murata gittim ama hiç ilgilenmedi bende pko vr dogumdan sonra oldu senın bi daha cocugun cok zor olur tup bebek dene dedi kestirip attı ne ilac verdi ne kontrole cagırdı ilgisizyani basta guler yuzlu duruyor ama icraat yok kendinde:9:

bu bahsettigin ayten bölükbaş asya saglıktaki doktormu geçen gün gittim regli olamıyorum 1 aydır sendedi çok ileri derecede pko var internetden araştır pko neymiş ögren dedi adet söktürücü verdi kist için ilaç vvermicekmisiniz dedim sonra gel bakarız dedi .

Back