• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziosmanpaşa ve Çevresinde Oturan Arkadaşlar Tanışalım Kaynaşalım :)

evt yapalım havalar iyice bozmadan güzelken ayarlıyalım gop meydan herese uyar herhalde veya pıerreloti en kısa zamanda ayarlıyın gelelim :16:

şimdik çıkmam lazım kısaca bahsedeyim kendimden ama:1:2 senelik evliyim ankara'dan geldim istanbul'a.henüz çocuğum yok.çalışmıyorum ev hanımıyım stop:9:

hmm bende tanitim kızlar yaş 31 oldu ne çabuk oldu hiçç bi fikrim yok :9:
12 yıllık evliyim 10 yaşında bir oğlum var :34:

oo siz zoru atlatmışsınız
bende otuz yaşındayım ama oğlum henüz 5 aylık :))

ne zoru atlatması bee güzelim bu günlerin tadını çıkar derim sana bana derlerdi aman bi büyüsün dedim okula başladımı sorunlar dağ gibi olu veriyo
10 yaşında sabah okula giderken yüzünü bile ben yıkıyorum boyuna posuna bakmadan bide aşık oluyo bi gün geliyo yaren bi gün geliyo burçe ayy anlatsam roman olur :61:

oooo çoğlmışız :7:

bende kendimi ansıl anlatsam acep :1: dur yaştan başlıyım bari
28 yaşındayım
5 yıllık evliyim
9 aylık bebişim var
burda doğdum burda evlendim gopta yani yabancısı değilim yerlisiyim :64:
eee o zaman gün belileyelim hanımlar bu hafta çarşambadan sonra birgün olsun o zaman
cuma ne dersiniz uygun olurmu herkese :16:

acaba diyorum önce burda mı biraz kaynaşsak ta öyle buluşsak.ne biliyim hani hemen buluşursak tanımıyoruz ya bir birimizi ne konuşcaz napcaz ne etcez diye dedim:1:

oooo çoğlmışız :7:

bende kendimi ansıl anlatsam acep :1: dur yaştan başlıyım bari
28 yaşındayım
5 yıllık evliyim
9 aylık bebişim var
burda doğdum burda evlendim gopta yani yabancısı değilim yerlisiyim :64:
eee o zaman gün belileyelim hanımlar bu hafta çarşambadan sonra birgün olsun o zaman
cuma ne dersiniz uygun olurmu herkese :16:

kız bu acele ne ?
tatile gitmeden herkesi görim mi diyon?

acaba diyorum önce burda mı biraz kaynaşsak ta öyle buluşsak.ne biliyim hani hemen buluşursak tanımıyoruz ya bir birimizi ne konuşcaz napcaz ne etcez diye dedim:1:

bende sana katılıyorum biraz burda kendimizi tanıtsak daha iyi veya varsa face den falan konuşalım
sonra istemeden birbirmizi kırmayalım

aman sizde iyi peki öyle olsun tanıyalım bari
hehehehe behiye gitmeden göriyim diyordum :62:

hanife uysal polat eklemek isteyen ekleyebilir

bende doğma büyüme gop luyum evlendim başka semtte oturuyorum şimdi ama her hafta giderim gopa meydana gelince bi ohh çekerim çok seviyorum gopu bizde meydanın sonunda oturuyoruz:34:

bende doğma büyüme gop luyum evlendim başka semtte oturuyorum şimdi ama her hafta giderim gopa meydana gelince bi ohh çekerim çok seviyorum gopu bizde meydanın sonunda oturuyoruz:34:

nerede oturuyorsunuz şimdi
yaş kaç bu arada ?

face neden kötü şeyki anlamadım ben ne gibi bir zararı varki :44: burdanda olur canım fark etmez benim için

geldinmi görüşürüz bizde napak :66: evt şimdi nerdesin uzaktmısn :74:

neden ankaradan buraya geldin
eşin mi burdaydı
yoksa sonradan iş dolayısıyla mı geldiniz ?

eşim zaten burd aoturuyodu işi de burdaydı yani ondan burda oturuyoruz şimdi de.face yi de eşim bana ben eşime yasakladık.çok kıskançlık ve yanlış anlamaya misait bi yapımız var bu kıskançlık mevzuların da onun için face açmamak daha hayırlı dedik:1:

merhaba kızlar bende yeşilpınarda oturuyorum evlenmeden önce ramide oturuyordum gop a yakındım

Back