• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziosmanpaşa ve Çevresinde Oturan Arkadaşlar Tanışalım Kaynaşalım :)

bvalla canım bende gazideyim biliyormusun bilmem ama benımde topiğim var oraya yazmıssın sende bu cihan marketin biraz ust tarafında var diyorlar spor salonu ama bende tam olarak yerini bilmiyorum ben spor olarak buyuk parka gidiyoum oglumu bebek arabasına koyuyorum hadi yuruyuse gidiyorumm

Selamlar arkadaşlar;

Semt semt konu açıldığını görünce bende kendi semtim için konu açayım dedim. Merak ettim acaba bir G.O.Paşa`lı olarak burda yalnız mıyım? Yoksa başka semtdaşlarım da mevcut mu? :)

bende bereçte oturuyorum..bir buluşma düzenleyip tanışalım arkadaşlar...

bvalla canım bende gazideyim biliyormusun bilmem ama benımde topiğim var oraya yazmıssın sende bu cihan marketin biraz ust tarafında var diyorlar spor salonu ama bende tam olarak yerini bilmiyorum ben spor olarak buyuk parka gidiyoum oglumu bebek arabasına koyuyorum hadi yuruyuse gidiyorumm

cihan market bana çok yakın bende marketim marketin sokagındayım bu ay işten çıkıcam artık beraber gidelim parka :)

Back