Gazinocu Adam İle Orda Burda Geziyormuş.. !!

Ama senin dediğin gazino sahibiyle konu sahibininki bir değil hayat kadınlarının işleriyle ilgileniyormuş buradaki. Yani benim bundan anladığım kadın ticareti Hayat kadınları da tü kaka değil asla ama onları bu sektöre sokanlar ve işleriyle ilgilenenler öyle benim gözümde.

Senin dediğin gazino yemekli, içkili, şarkılı, türkülü, kadınlar sahne alır falan.(Masalara gider belki bunu bilmiyorum.) Ama bu konuda işin rengi farklı bence

Hayat kadinina ulkenin bakis acisi cok farkli. Gazino sahibi onlarin isleriyle nasil ilgileniyordur mesela ev bulmakta zorlaniyorlar kimse onlara ev vermiyor,ev buluyordur. Saglik kontrolleri var onlar icin ugrasiyordur. Bir taksi duragiyla anlasmislardir cunku her taksi almiyor onlari.Yani bu tarz seylerdir. Gidip de al kadin bu ver parasini diyecek boyuta dusemez o adam cunku cok buyuk esnaf olarak dusun,vakit harcamaz.

Ben de masallah pavyondan dun cikmisim gibi hahaha

Eğer sen gazinocu adamla bu para olayını yürütmek zorundaysan başka bir iş bulman lazım canım.. Önce bunu bir kesinleştir, ondan sonra kararını ver.

Bence işten çıkman daha iyi olur senin için canim
Bi süre evde durur cocugunla ilgilenirsin
Bu arada da iş bakarsın
Tamam küçük yer ama market falan vardır illakk

Yani senin düşündüğün gibi ise durum daha farklı ben direkt öyle düşünmüştüm işin aslı nasıl acaba bilemiyoruz aslında.

Yani senin düşündüğün gibi ise durum daha farklı ben direkt öyle düşünmüştüm işin aslı nasıl acaba bilemiyoruz aslında.
Yani bilemeyiz tabii ki. Bir ogretmen nasil sapik cikabiliyorsa bir gazinocu da gayet normal bir yasam suruyor olabilir. Meslegiyle ,yaptigi isle yargilamak yanlis. Organ mafyasi ile teror orgutu uyeligiyle ayni sey degil ki,esasen onlar birer meslek degil zaten.

Gectigimiz aylarda Bursali meshur bir gazinocu vefat etti. Babamin cok samimi arkadasiydi,bizim de eski komsumuzdu adam. Pek cok ortak tanidigimiz vardi,bunlarin arasinda ogretmenler,okul mudurleri de vardi. Bursada yasiyoruz burasi kucuk bir yer,herkes birbirini tanir bilir. Garip bir ag var sanki hepimizin arasinda bizi birbirimize baglayan.

Adamcagizin nasil yasadigini kimse bilmez,ölümünün ardindan yuzlerce universite ogrencisini okuttugu ortaya cikti mesela. Karisi bile bilmiyormus. Boyle birisi de olabilir. Kadin madin satmaz o tarz insanlar. Dedigim gibi kadin satan kose basinda duran garip
Tipli insanlardir ki zaten onlarin ne mal oldugu ortadadir. Issiz gucsuz,kadin kullanan,sirtindan para kazanan

Zaten yapilan iyiligin de boylesi makbul

Eğer enişte kabul etmiyorsa durumu, bana göre işten ayrılmalısınız. Öyle bir adamla dolaşırken insanın başına herşey gelebilir Allah muhafaza. Fiili olmasa, söz bile gelse (ki gelmiş) yeter. Eşinizin, çocuğunuzun da bir itibarı var.. Mutlaka çalışmanız gerekiyorsa şimdiki koşullarınız kadar rahat olmasa da illaki bir iş bulunur Allah ın izniyle

Bu devirde iş bulmak çok zor ve kısıtlı imkanlarda birşeylere razı gelmek durumunda hissediyr olabilirsiniz ama rızkı veren Allahtır. Şüpheli işlerdense, bir yerde sekreterlik yapın daha iyi
Ben de işsizliği biliyorum ama haramdan sakındığım için hakkından fazla bekledim sabrın sonu selamet oldu bu açıdan bakın olaya
yargılamak değil kesinlikle ama eşinizle aile huzurunuzu bozmaya gerek var mı?

Canım ilk mesajında parantez içinde belirtmiş, hayat kadını mevzuları var diye.
Adamın şerrinden korkup verdikleri için eniştesi de adamı kullanıyor bence kendini pek iplemicekleri için.

Gazinocular kralının kahvede ne işi var ,
Gazinocular kralı neyin parasını topluyor ,
Gazinocular kralı kim ,
Bişey anladıysam arab olayım

Koca koca laflar edenlerin nedense hep onlerine geliyor. Keske gelmese. Daha once bir konsomatristen zarar gormedim, ev de veririm is de yaparim yahu onun ne eksigi var?
İyi de konsomatris kadından bahsedilmiyor onları çalıştıran adamdan bahsediliyor
Canım ilk mesajında parantez içinde belirtmiş, hayat kadını mevzuları var diye.
Adamın şerrinden korkup verdikleri için eniştesi de adamı kullanıyor bence kendini pek iplemicekleri için.
Evet ben de okudum tamamen aynı şekilde anladım
Biz uydurmadik adam kadın pazarliyor diye
Bence aidat parası için neden o adamla çıkılıyor
Adam mafya falandir gündüz vermedin gece hapi yuttun olayı olacağı için veriyordur adamlar
Yoksa niye konu sahibi enisteyle gidince küfür yiyorlar da adamla gidince paralar ödeniyor
Akıl var mantık var

Konu sahibi sana çözüm olarak şunu söyleyebilirim.
Madem ki bu senin evde huzurunu bozacak
Noterde yetkilerini adama ver
Sen yardımcı başkan ol
Kendi gitsin paraları toplasin sana ihtiyacı yok yani .
Bu arada alt tarafı kahvehaneler birliği kooperatifi mi ne
Meclis sekreterliği değil ya ver gitsin.
Ikincisi aylık 1400 lira aldığını farzediyorum o parayı bir suru işveren zaten vermek zorunda.
Biraz tasin altına elinizi koyunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…