- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
Öyle zaten para işleri her şeyi geçtim böyle bir adamın yanında gezmek ne demek adam sadece gazinocu olsa eyvallah da adam kadın satıyor yani daha fazla ayrıntıya giremiyorum+1000
Kadının inşaat santiyesinde çalışmasına bile evet ama o gazinocu adamla kahvehane gezmek olmaz
O ne öyle mafya haraca çıkmış gibi zaten diğerleri de adamin korkusuna ödüyordur yoksa yatirmazlardi parayı
İğrenç herifÖyle zaten para işleri her şeyi geçtim böyle bir adamın yanında gezmek ne demek adam sadece gazinocu olsa eyvallah da adam kadın satıyor yani daha fazla ayrıntıya giremiyorum
Var ya aynen yazacaklarimi yaziyorsunuzBen de zaten onu diyorum, eniştem var, rahat ederim diye girmişsiniz, tahmininizdeki gibi çıkmamış mız mızlanıyorsunuz; ama başka işe de girseniz sizi zorlayacakları için gözünüz de başka işi yemiyor. Ya işinizi yapın düzgünce ya da başka iş bulun, bunun başka bir alternatifi olamaz iş dünyasında. Burada size mucize öneriler gelmeyecek. Eğer iş hayatına giriyorsanız rahatınızı düşünmeyi bir kenara koymak zorundasınız, önce bunu bir anlayın. Kimse size havadan para vermez. Her işin zorluğu var ve para kazanmak istiyorsanız buna göğüs germeye mecbursunuz.
Ya hu neden yanlış anlayayım? Bana göre kahvehaneler pis yerler, üzgünüm ama oraya gidip evini ihmal edip tüm parasını oraya yatıranlarla dolu, hepsinin içinde boş beleş insanlar var. Bana kalsa tümünü kapatırım.
Kahvehaneleri hadi bırakalım da kadın satan bir adamın ortak olduğu bir iş bana helal gelmez üzgünüm. Bence gayet iyi anladım.
@burbuk
Sapla samani bu kadar ustaca karistirani da görmedim .
Adam kadın satıyorsa bu kadını satmıyor herhalde.
Iki iş yapıyor.
Esnaflikta veya profesyonel işlerde insanların seceresine bakmadan işini yaparsiniz.
Sizin gibiler gazinoda çalışan kadına ev vermez
Onların gittiği kuaföre gitmez
Yolundan yurumezsiniz.
Kahve parası haram
Insan ayırmak sevap mı?
Ben gazinoda insan bedenini satana ev vermem, kadını sömürene adamların altına parayla atanlara ev vermem onların parasını da almam. Bizim de şirketimiz var ve asla kadın tacirlerini, hırsızları, organ mafyasınız, uyuşturucu Çetesini vs içeri bile sokmayız çünkü olması gereken budur. Herkes böyle olursa kadın ticareti ve diğer iğrenç ticaretler de son bulur.Sapla samani bu kadar ustaca karistirani da görmedim .
Adam kadın satıyorsa bu kadını satmıyor herhalde.
Iki iş yapıyor.
Esnaflikta veya profesyonel işlerde insanların seceresine bakmadan işini yaparsiniz.
Sizin gibiler gazinoda çalışan kadına ev vermez
Onların gittiği kuaföre gitmez
Yolundan yurumezsiniz.
Kahve parası haram
Insan ayırmak sevap mı?
Ben gazinoda insan bedenini satana ev vermem, kadını sömürene adamların altına parayla atanlara ev vermem onların parasını da almam. Bizim de şirketimiz var ve asla kadın tacirlerini, hırsızları, organ mafyasınız, uyuşturucu Çetesini vs içeri bile sokmayız çünkü olması gereken budur. Herkes böyle olursa kadın ticareti de son bulur.
Ayrıca sizlerin anlamadığı ve anlayamayacağı nokta da bu. Kadın satan adam günde milyar dolarlar da verse o paraya tükürürüm. Bi de yanında gezecek halim yok. İyi valla çocuk kaçıranlara da destek olalım, organ mafyasına da ne de olsa bizi ilgilendirmez öyle mi? Yarın bir gün o leş eller sizin evlatlarınıza dokunursa insanlar bizi ilgilendirmez mi desin?
Tavsiyem okuduğunuzu anlama dersleri falan alın.
Koca koca laflar edenlerin nedense hep onlerine geliyor. Keske gelmese. Daha once bir konsomatristen zarar gormedim, ev de veririm is de yaparim yahu onun ne eksigi var?Kadın satıcısı olduğu alnında mi yaziyo?
Aynı takkelilerin yediği!haltlar yazmadığı gibi.
Organ mafyasıyla konsmatrisi ayıracak zekam var çok şükür.
Geçenlerde acil taksi bulmam gerektiğinde içinden kons inen bi taksi beni götürmek istemedi onları bekleyecegi için ve bu kadın döndü hanimefendiyi istediği yere bırak sonra da gel bizi al uzatma !!!!
Kadına tesekkür edip gülümsedim
Şaşırdı ..
Neden acaba ötelendigi,dalga gecildigi,cüzzamlı olarak görüldüğü için olabilir mi ?
Kimse kimsenin adamini zorla gazinoya kahveye pavyona sokmuyor .
Talep var demek ki ?
Üfff neyse
Ben konusurum,evde veririm ,işte yaparım.
Ay sen kesinlikle eğitim al :))Kadın satıcısı olduğu alnında mi yaziyo?
Aynı takkelilerin yediği!haltlar yazmadığı gibi.
Organ mafyasıyla konsmatrisi ayıracak zekam var çok şükür.
Geçenlerde acil taksi bulmam gerektiğinde içinden kons inen bi taksi beni götürmek istemedi onları bekleyecegi için ve bu kadın döndü hanimefendiyi istediği yere bırak sonra da gel bizi al uzatma !!!!
Kadına tesekkür edip gülümsedim
Şaşırdı ..
Neden acaba ötelendigi,dalga gecildigi,cüzzamlı olarak görüldüğü için olabilir mi ?
Kimse kimsenin adamini zorla gazinoya kahveye pavyona sokmuyor .
Talep var demek ki ?
Üfff neyse
Ben konusurum,evde veririm ,işte yaparım.
Ay sen kesinlikle eğitim al :))
+1hayatta insanın yalnızca maddi şeylere ihtiyacı olmuyor bunu unutma
bizimde 1800 lira maaşla 600 lira kira ödeyerek geçindiğimiz zamanlar oldu
tamam çocuğumuz yoktu ama büyükşehirde yaşıyorduk
bir kaç konu öncesinde de yazmıştım
evinde çocuk bakabilirsin diye
ama senin konuların o kadar fikir verilmesine rağmen sonuca ulaşmıyor
Kimse konsomatrise laf etmiyor ki dark, onlar ne yaşamış ne yaşıyor bilemeyiz yargılamak da haddimize değil. Çirkin olan bunu sektör edinmiş bir adam. Kadınlar üstünden para kazanan bir adamı ötekileştiriyoruz. Nasıl bir uyuşturucu satıcısıyla beraber iş yapmak istemiyorsam, terör örgütünü destekleyenle arkadaş olmuyorsam böyle bir adamın yanında bulunmaktan da kendi insani değerlerim adına ben utanırım.Koca koca laflar edenlerin nedense hep onlerine geliyor. Keske gelmese. Daha once bir konsomatristen zarar gormedim, ev de veririm is de yaparim yahu onun ne eksigi var?
Yok edenler var da onlara cevaben soyledim ben. Ki zaten gazinolarda kadin satilmaz. Kadin satmakla ugrasmaz bir gazino sahibi. Kadin satanlar sagda solda kose basinda bekleyen ipsiz sapsiz tipler olur genelde. Gazino sahibi normal bir cafe isleten insan nasilsa o sekilde yasiyor. Bunu anlamiyor burdaki insanlar Turk filmi izleye izleye nelere inanmislarKimse konsomatrise laf etmiyor ki dark, onlar ne yaşamış ne yaşıyor bilemeyiz yargılamak da haddimize değil. Çirkin olan bunu sektör edinmiş bir adam. Kadınlar üstünden para kazanan bir adamı ötekileştiriyoruz. Nasıl bir uyuşturucu satıcısıyla beraber iş yapmak istemiyorsam, terör örgütünü destekleyenle arkadaş olmuyorsam böyle bir adamın yanında bulunmaktan da kendi insani değerlerim adına ben utanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?