Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonunda son gunu sabah ufak ufak sancilarla gelmeye karar verdi kizimm : ))
darisi sizlerin basina bn kurtuldum cok sukur..
Normal dogumla ufacik minnacik bi kizim oldu.bi ara dogum hikayemide paylasirim firsat bulursam.simdi evimizdeyiz kizimla normal dogumun en guzel yanı bu olsa gerek =))
ayyy ne güzel haber bu sabah sabah..gözünaydın..allah analı babalı büyütsün.darısı bize artık:)
günaydın kızlar.karnım artık baya belirgin çalışıncada zor oluyor baya .antepte hamile kıyafetleri nerde bulabilirim ben ya
Ben kiyafetlerimi lcwaikiki den siparis etdimteşekkürler.lcw magazasını pek sevmiyorum,aşırı geniş kesimler.ykmden bikaç bişiler aldım özellikle kotları çok güzel.ama onlarda senede 2 defa kıyafet istıyorlarmış yani bi kışın bi yazın.yani sürekli yeni şeyler gelmiyor.ya ben normalde zayıfım zaten bana cok bol kıyafetler gıtmıyor.bakıyorum hamılelere güzel güzel giyiniyorlar ama antepte sanırım öyle bulmak zor.hamile deyınce hep bol bol kıyafetler,geniş pantalonlar geliyor herkesin aklına:)
Hatem hastanesinde 1 muayene ücreti ne kadar söylerseniz memnun olurum)bir de acaba detaylı ultrasonun fiyatı ne kadar?Tşekkür ederim!
sonunda son gunu sabah ufak ufak sancilarla gelmeye karar verdi kizimm : ))
Normal dogumla ufacik minnacik bi kizim oldu.bi ara dogum hikayemide paylasirim firsat bulursam.simdi evimizdeyiz kizimla normal dogumun en guzel yanı bu olsa gerek =))
ayyy ne güzel haber bu sabah sabah..gözünaydın..allah analı babalı büyütsün.darısı bize artık:)
günaydın kızlar.karnım artık baya belirgin çalışıncada zor oluyor baya .antepte hamile kıyafetleri nerde bulabilirim ben ya
teşekkürler.lcw magazasını pek sevmiyorum,aşırı geniş kesimler.ykmden bikaç bişiler aldım özellikle kotları çok güzel.ama onlarda senede 2 defa kıyafet istıyorlarmış yani bi kışın bi yazın.yani sürekli yeni şeyler gelmiyor.ya ben normalde zayıfım zaten bana cok bol kıyafetler gıtmıyor.bakıyorum hamılelere güzel güzel giyiniyorlar ama antepte sanırım öyle bulmak zor.hamile deyınce hep bol bol kıyafetler,geniş pantalonlar geliyor herkesin aklına:)
Ah kizlar,bu ultrason ne kadar buyuk bi sorunmus((Bulent bey le Yilmaz bey gelen haftanin cumasina kadar musait diiler(ya ben sadece bebegimin cinsiyetini orgenmek icin 4 boyutlu ultrason istiyorum(tavsiyeniz olurmu?Amerikan hastanesinfe hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Canım ben ne yapayım(utanıyorum ama kendimle de başaramıyorum((cinsiyeti bilmek istiyorum ve yarın sadece bi bayan doktor müsait Hatem hastanesinde.Eşim de diyor cinsiyeti öğrenmek için buna gitsek sonra da deyişsek ayıb olur((canım kaçıncı haftandasın haftan uygunsa cinsiyetini öğrenmek için USGnin 3 veya 4 boyutlu olması gerekmezki
şimdi baktım 17 haftalıkmışsın 17. haftada bebeğin gösterirsen normal USG ilede görünür bebeğinin cinsiyeti, zaten normalde doktorlar bebeklere USGnin normal görüntüsüyle bakıyorlar 24 haftalara kadar falan 3 boyutluya gerek yok yani
Komşum dedi 4 boyutlu da bakıyor-böyle daha net gözüküyor cinsiyeti ve yanılma da olmaz)evet,17 haftalık)canım kaçıncı haftandasın haftan uygunsa cinsiyetini öğrenmek için USGnin 3 veya 4 boyutlu olması gerekmezki
şimdi baktım 17 haftalıkmışsın 17. haftada bebeğin gösterirsen normal USG ilede görünür bebeğinin cinsiyeti, zaten normalde doktorlar bebeklere USGnin normal görüntüsüyle bakıyorlar 24 haftalara kadar falan 3 boyutluya gerek yok yani
Komşum dedi 4 boyutlu da bakıyor-böyle daha net gözüküyor cinsiyeti ve yanılma da olmaz)evet,17 haftalık)
yok hiç alakası yok onla 4 boyutlu olmasıyla falan yani,
zaten ordaki çıkıntıya bakacaklar 2 boyutlu normal USG dede görünür, normalde kime gidiyordun sen ?
Ben Sanko-daki Sevgi Kandemire gidiyordum.Geri fikrimi değiştirdim.Sanko uzak,Hatem hemen burası-evin yanı.Doktoru da tavsiye ediyorlar.Sevgi Kandemir bacaklr arasında kordon var dedi((o yüzden korkuyorum normal ultrasonda seçemezler kordonu ve cinsiyet organını
benim bebeğimin kalp atışları malesefki durmul miyopi yarın gidip kürtaj olacağım haktan hayırlısı artık
demekki ilk doktorum haklıymış ama yinede bu kadar beklediğim için pişman değilim vicdanım daha rahat en azından
size mutlu hamişlikler kızlar
Canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin bebeğine. Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz.sonunda son gunu sabah ufak ufak sancilarla gelmeye karar verdi kizimm : ))
ben bi turlu alamadim randevuyu.Sadece 25 olur dediler,daha erken yer yok25 de saglik ocagina gitmeligim aile doktorumuza.Acaba o ultrason apar mi,bilmiyormusunz?O taparsa bi r de Yilmaz bey de yapsa hemen sonra iyi olmqz(Canım bi kaç zamandır gelemedim, şimdi okuyunca çok üzüldüm ama dediğin gibi vicdanın rahat. Belki yaşarmıydı demiyorsun. Benimde ilk hamileliğimde 8 haftalıkken kalp durması oldu çok üzüldüm çok ağladım ama Rabbim verdi o aldı. Kısmeti olsaydı bişi olmazdı.
3 ay korunduk ondan sonraki ay hemen hamile kaldım. Rabbim buna sağlık sıhhat versin bak 21. haftadayım.
Canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin bebeğine. Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz.
Kızlar bende Yılmaz Gencoyu çok duydum, hatta 20sine randevu aldım gidicem. Ama bitanesi çok yoğun oluyor demiş. Çok mu bekleniyor muayene olmak için. İş yerinden izin alıp gidicem sıkıntı olmasın sonra bana. Sabahtan aldım randevuyu tahmini ne kadar beklerim, erken gitmem gerekirmi? Bilen biri varsa söylesin
ben bi turlu alamadim randevuyu.Sadece 25 olur dediler,daha erken yer yok25 de saglik ocagina gitmeligim aile doktorumuza.Acaba o ultrason apar mi,bilmiyormusunz?O taparsa bi r de Yilmaz bey de yapsa hemen sonra iyi olmqz(
Sağlık ocağında olmaz ultrason. Kaç haftalıktın sen tam olarak? Benim 12 haftalıkken kız gibi duruyor dedi, 17.haftada kız bu dedi dün tekrar kontrolüm vardı, bu seferde kız dedi. Ama başka bi arkadaşın senin gibi oldu göstermedi. Bence Yılmaz Beyden 25ine al ozaman baksın.
Ben geçen hafta almıştım 20sine randevuyu canım.