Gaziantep///27

ay ben konuşurum cnm.bende anteplıyım aslen ama istanbulda dogdum buyudum.akrabalarımızın hepsı antpte.her yıl gıderız antebe.BİZ ANTEPLİYİK AĞAMMMMMMMMMM

yeni geldim daha antepten cok özlemisim ama her gün degisiyor ben tekrar gidinceye kadar neler degisecek bakalım

sende hoş geldin bende her yaz gidiyom ama özledim haziranın gelmesini dört gözle bekliyorum...
neresindensiniz antebin..

burdayım cnm gecen hafata sonu gıttım geldım bende cenazemız vardı.çok değişmiş antep ya...mini istanbul olmuş

meraba kızlar ben de antepliyim..konuyu görünce hemen okumaya başladım.temmuzu dört gözle bekliyorum.çok özledimmemeleketimim.eşimkonyalı.hem iş hem eş neeniyle konyadayım.ama malesef eşime bi türlü antebi sevdiremedim.çok üzülüyorum

merhaba arkadaşlar.ben iskenderunluyum.inş 1.5 ay sonra antep e taşınıcam.uygun fiyatlı pansiyon arıyoruz eşim için bilen varsa bana adını yazabilirmi

ne güzel antep güzeldir taşınacaksanaız
valla bildiğim pansiyon yok öyle bilmem ben bilsem yardımcı olmak isterdim...

Merhaba kızlaar.
Ben aslen nevşehirliyim ama nişanlım G.antepli.Yakında antep gelini olacağım inşallah.a.s

Nişanlımın ailesi saolsun nişan günü 2 tepsi baklava getirmiş.
Yok böyle bir tat yaa.Baklava sevmeyen ben baklavacı oldum çıktımtatlicadiarzu.Çok nefisti yaa.Tatlıyıda Güllüoğlu'ndan almışlar.Reklam yapayım azcık naniknanik

Haftaya kısmetse Antepe geliyorum .Baklava yemeden dönmemmm:dilcikar:

ya demek antepe geliyon övmek gibi olmasın ama antep çok güzel yerdir antebin neresi acaba
zaten baklavası bir numara canım istedi şimdi yahu..

ya demek antepe geliyon övmek gibi olmasın ama antep çok güzel yerdir antebin neresi acaba
zaten baklavası bir numara canım istedi şimdi yahu..

Canım ben ilk defa geliyorum antepe.Tam olarak nişanlımın ailesinin nerde kaldığını bilmiyorum :sm_confused:

Kayınvalidem orta yaşlı.Neden sordun ki ?

yaşlıysa hiç çekılmezde ondan soyledım cnm.tamam bende anteplıyım ama benım annem hala kynanasından yanı babannemden cekıyo.ama genç kaynanalar eskıden çektıklerı için çok iyi oluyolar.yanı yenı nesıl kaynanalar cok anlayışlı.korkma yanı.kız kımlere gelın gıdıyosun.soyadları ne:dance:

yaşlıysa hiç çekılmezde ondan soyledım cnm.tamam bende anteplıyım ama benım annem hala kynanasından yanı babannemden cekıyo.ama genç kaynanalar eskıden çektıklerı için çok iyi oluyolar.yanı yenı nesıl kaynanalar cok anlayışlı.korkma yanı.kız kımlere gelın gıdıyosun.soyadları ne:dance:

Benim kayınvalidem şeker gibi.Aramızda bi sorun çıkacağını sanmıyorum(inşallah tabi).Zaten biz evlendikten sonra kayseriye yerleşeceğiz.Kayınvalidemlerle kırk yılın başı anca görüşürüz.Ne olursa olsun kimseye karşı ön yargılı yaklaşmak istemiyorum.Ben bütün iyi niyetimle karşılarındayım.Onlarda bana tüm iyi niyetleri ile muamele ettiler.Umarım hep böyle devam eder.

inşallah cnm hakkına hayırlısı olsun.uzakta olmanda zaten daha iyi boşver:))))

X