gaz sorunum :(

Yediğin şeyler çok gaz yapan şeylermi ..,dikkat et birde soguk almamaya dikkat et derim ondanda olur ,
Hafif şeyler ye bir süre yediklerine dikkat et ,

evde yapılmış yogurdun suyunu içmenizi tavsiye ederim. hani kasıgı degdirdiğiniz anda ortaya cıkan ve dagılan suya. ben oldukca faydasını gördüm. ibrahim saracoğlundan duymustum. öncesinde uzun süreli tuvalete cıkamazdım ve sıkıntı yasardım. ah bir de karnınıza saat yönünde masaj yapın

Yav sende ,adam uyuyor duymamış niden gözüne sokuyon

hamile kaldığında görürsün gark gurk

Alakasiz hatta sacma. Anal seks yapan bi suru kadin var, hepsi mi tutamiyor? Bagirsaginda sorun var, doktora gitmeye usenmis, teshisi de boyle koymus.
Konuyla alakası yok ama merak ettim ,bu olayı nasıl yapıyorlar yani temizlik işi vs ,mikrop olayı var. Sonuçta pis bir yer :)

ayaklarını koru canım. ayaklarını üşüttüğünde de aşırı gaz olur. birkaç kez benimde başıma geldi uykuda. Allahtan eşimın uykusu ağır ben uyandım sese o bana mısın demedi.

O utanç verici ve mide bulandırıcı iğrenç çift biziz galiba. evde tek wc var adamın traşı da çok uzun sürüyor napalım hahahah :)

hergün 1 şişe soda için çok faydalı oluyormuş bu durumda :))))
ama konuyu okuyunca güldüm nolur kırılmayınnnn

O utanç verici ve mide bulandırıcı iğrenç çift biziz galiba. evde tek wc var adamın traşı da çok uzun sürüyor napalım hahahah :)

Büyük abdestinizi de mi yapıyorsunuz? Asıl iğrenç olan o ki ben kendim tuvaletimi yaparken dayanamıyorum kaldı ki kocamm :S Tuvalette koku olmasın benden sonra girerse ayıp olmasın diye parfüm sıkıyorum, banyoda parfüm var o derece.. Ha küçüğüde yapamazdım. Bizde de wc tek ama tutarım yani ne bileyim.

Size iğrenç demek değil amacım yaane şeyyy kem küm (çevir kazı yanmasın)

Özellikle adet olunduğunda çok gaz oluyor
Geçen gece yatakta birden yaptım bu kadar ses getireceğini bilemezdim eşimle göz Göze geldik affedersin canım pırt yaptım dedim sırıtarak
Bu pırt falan değildi bildiğin zortladın Dedi
Ayıp ayıp utanmıyormusun böyle söylemeye dedim terbiyesiz dedim
Döndüm arkamı yatacaktım birdaha yaptım

Harbi koptum, farkını vereyim s...ç dememiş nazik adammış kocan, kıymetini bil

hahahhh.. bizde onlardanııızzz hiç kasmayız valla. iğrenmedik hiç birbirimizden. ne ben ondan ne o benden. hatta 2 kişi olduğumuzdan sanırım banyomuzun kapısı hiç kapatılmaz. bazen düşünürüm kendi kendime çocuk olsa alışkanlık değişir illaki diye!.. saygınlığımızı yitirdiğimizi düşünmüyorum ben.

Oofff bugün en çok buna güldüm Bende çok dikkat ederim eşimde öyle. Ama gece kaçıyor ne yapsam

canım bende bir dönem öyle gazman gibi oldum hatta artık eşim bile alışmıştı gaz sesime. yarasın tosunuma diyordu şimdi geleyim işin enterasan tarafına ben o gazman gibi dolaştığım ay hamile olduğumu öğrendim. belki sende de vardır böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…