gaz sorunum :(

Harbi koptum, farkını vereyim s...ç dememiş nazik adammış kocan, kıymetini bil
Ikinize de ayrı ayrı güldüm.. Allah iyiliğini zi versin

Şimdilik mümkün değil. Aslında belki konuşabilirsem daha rahatlar im. :)

Son cumlene sesli güldüm

gaz cıkartmanın nesınden utanıyorsunuz onu anlamadım .
gayet dogal bır ıhtıyac ve butun ınsanlıgın yasadıgı bır olay.
toplum ıcınde olsa hadı bı nebze derımde dıger yarınızın yanında .
enterasan geldı acıkcası bu utancınız .

Sen birde yan etkisi gaz olan ilaç içtiğini düşün ve bu ilacı içerken yasak olan gıdanın vücuda girdiğini düşün aman yarabbiiiii alttan çekseler uçucam sanıyorum
Şeker ilacı kullanıyorum yan etkisi gaz ve vücuda en ufak şekerli bir şey girse yan etkisi anormal fazla oluyor. Doktor a söyledim de tatlı yeme bak nasıl yakalıyor dedi
Eşimin yanında yapamam açıkçası utanıyorum yaw bende. Aman zaten yatmadan yatmaya görüşüyoruz herifle. O gelip direk yatay geçiş yapıyor bende wc ye gitmekten harab oluyorum tabi uykunun en derininde ne oluyor haberim yok duymadığım görmediğim sesten mesul değilim

) ) Çok iyi yapmışsınız, bir daha böyle yüzünüze vurmasın o da ) )

Yaaa bu konu bildiğin duygularima ttercüman olmuş. . Benimde çok gazim olur ve gece vukuatlarim çok olur eşim dalga gecerdi ben de sanki sen yapmiyosun falan diyip kendimi kurtarmaya calisiyordum.. taa ki o kara güne kadar bu arada bes aylik hamileyim,bikac gün önce akşam otururken belimden popoma dogru agri girdi kimildayamadan yatiyorum esimde beni guldurmeye caisirken benden bi pirt hatta gercekci oluyum zort cikti ama utanctan bi kilo terdöktüm esim gülmekten mnerdeyse komaya gircekti ama hayatimdah ic bukadar utanmadim hala dalga geciyo ve omur

Reactions: K_G

yok büyük kadar abartmaya niyetim yok tabiki :)
ben de gözü tamamen kapalı filminde görmüştüm ilk kez öyle bi sahne
sonrasında hayata geçirdim
ama beraber duş vs de olabilir ki deneyin bunu

Osuruk anıları olmuş bu konu. :)

Belli dönemlerde olabilir böyle bir sorun. Sürekliyse doktora gitmek lazım.

Ben stres yaptığım zaman direk mideme ve bağırsaklarıma vurur. Hem mide gazı hem bağırsak. Sürekli alttan üstten gaz çıkarma ihtiyacı ama çıkaramama. Aşırı mide bulantısı. O gaz sanki kalbime baskı yapar, çarpıntım olur, ciğerlerim sıkışır. Ben bunu onunla paylaştım. Kusura bakmamasını, bu çarpıntı ve bulantının geçmesinin tek yolunun alttan üstten gaz çıkarmak olduğunu söyledim. O da anlayışla karşıladı.

Onun gaz problemi olduğu zaman, karnına ve sırtına masaj yaparım. Geldiği zaman tutmamasını söylerim. Çünkü geldiğinde yapmazsanız daha da sıkışır.

Yani ishal, kusmak ve gaz. İğrenç ama normal. Bile bile, sağlık problemi yokken ve her zaman suratınıza baka baka yapıyorsa eşiniz, o zaman saygısızlık olabilir.

bende çok gazlıyımdır bebekende öyleydin der annemmetabolizmam çok hızlı, helede üsütürsem tamamdır ki hep üşütüyorum kendimi. bazen tutuyim rezil olmıyım diye kendimi kasınca karnımdan gelen sesler daha da kötü oluyor valla.Sevgilimin yanındaykende sürekli bi tuvalet derdi sürekli gazımı tutma derdi. yani o da alıştı saatlerce tuvaletin önünde beklemelere, bitmek bilmeyen bağırsaklarımdan ve karnımdan gelen o seslere. ayy iğrenç anlattım bayağa kim ister ki gaz çıkarmayı eşiniz o sizin utanılıcak bişey yok bence.hatta söyledebilirsiniz kusura bakma bi kaza olursa falan diye.

Benim annemde cok su icinde gaz yapar
Usutuncede gaz olur
Cok baharatli yiyecekler tuketmezseniz kotu kokmaz
Her insan gece mutlaka gaz cikarir sesli ya da sessiz esinizde yapiyordur ama siz farkinda degilsinizdir :)

Son zamanlarda bana da bir haller oldu sorma. Gündüz yine bir çare buluyor insan tutuyor, ortamdan kaçıyorsun falan.
Uykuda olanlar için çaresiziz. Ve sanırım bunu abarttim.
Bir gün eşim dedi ki gece sarilacaktim tam bir güzel itti beni o ne sesti aşkım öyle korktum dedi
ben tabi kıpkırmızı bana bak pis pis konuşma diye tersledim.
Cok utandigimi fark edince ne dese beğenirsiniz?

Yap aşkım yap g.tune sağlık
Tövbe tovbe manyak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…