gaz sorunum :(

İBS olabilir son zamanlarda olduysa
benim bildim bileli böyle bir sorunum var.
e eskiden bi kaç saat görüşüyoduk kendini sıkıyosun haliyle.
şimdi 24 saat aynı evdeyiz.
ikimizden biri yanlışlıkla öyle bi şey yaptıysa göz göze gelip suçu kediye atıyoruz :)

gaz yapabilcek şeyleri keşfetmeniz lazım. yani bende mesela gazlı içeçek gaz yapar ama sizde yapmaz. bu giibi ne dokunuyor keşfedin ve onlardan uzak durmaya çalışın. kuru kayısı yemenizi tavsiye ederim hareketlenmesi için barsakların.

ama ben eşlerin birbirinden utanmasını anlayamıyorum. ne var ki bunda çok doğal bi ihtiyaç. saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. mesela ben kronik kabızım. kaç doktora gittim ama kronik kabız işte. ilaç veriyolar başka bişi yok. ilaçda içince zaten hepten tembelleşiyor barsaklar. doğal yolları seçiyorum kuru kayısı incir ılık su zeytinyağı içmek gibi. ve kabız olduğum gibide afedersiniz ama gazımıda çıkaramadığım için defalarca acillik oldum biliyo musunuz :) Yok öyle bi sancı! insan gaz sıkışması deyip geçiyor ama vallahi kıvrandırıyor insanı. keşke çıkarabilsem yani. çığlık çığlığa hastane koridorlarını inlettiğimi bilirim.
eşim gözümün içine bakar çıkarabileyim diye ne çektiğimi bildiği için... nadirende olsa geldiğinde tutarsam, bi daha gelmiyor ve sancı yapıyor. o yüzden geldiğinde aşkım pırtım geldi git burdan derim gitmez. pırt yapabilir miyim derim falan. ayıp bişey görmüyorum bunda.

Tsk ederim iyi taktik ama benim içim rahat değil. Bir kere iki kere olsa neyse de offfffd

Çok geçmiş olsun zormuş senin durumun. Bilmiyorum utanıyorum işte. Uykusu biraz ağır olsa uyanıyor adam her seferinde

eşiniz hoş karşılamıyorsa zaten yapabileceğiniz bişey yok. ben ve eşim öyle değiliz ikimizde rahatız bu konuda. kasmayız hiç.

Esim benden once uyaniyor keske uyusa kesinlikle uyandirnam. Bende hiç sevmiyorum oturup ağlamak geliyor içimden :))

Öyle birşey yok ama yakın zamanda kabızlık sorunu yaşadım alakası var mı bilmiyorum

Bana da çok itici gelir öyle şeyler. Eşim banyoda dusakabindeyken bile izin alıp içeri giriyorum musait olmayabilir diye. Bence de hep bir sınır olmasi lazim

Bağırsaklarınızda problem olabilir, dahiliye bölümüne gidin eğer ağrı da oluyorsa. Bana 3 tane ilaç vermişti, 3 ay kullandım ama bitirdiğim an tekrar başladı. Benimki strese dayalıymış çünkü :) Strese dayalı olmasa kullanım sonunda bitecekti. Geçmiş olsun. Utanmayın ayrıca, küfür etmek gibi, yere tükürmek gibi bilinçli yapılan hareketler değil bunlar.

hahaha bana da tam tersi olmuştu.
Gece uykumda pırtlamışım. EŞim beni uyandırdı kahkaha atmaya başlamıştı

İşyerindeyim ve sesli güldüm bu yoruma. Siz çok yaşayın emi.

Bnce tedavilikbirşey yok ortada, gayet doğal bi durum.. Ayrıca aynı evde yaşıyorsunuz synı yatakta uyuyorsunuz kaçınılmaz bi durum bu.. Çekino olabilirsiniz, ama her osurma isteğinde de insan kalkıp başka yere gidemez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…