- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk ederim iyi taktik ama benim içim rahat değil. Bir kere iki kere olsa neyse de offfffdNe yalan soyleyeyim okurken sesli guldum. ama arkadasim bu vücudun ihtiyaci bile isteye yapmamissiniz ki sonucta. Bak uykuda osurma olayi bir daha olursa istifini bozma, uykudaymissin gibi devam et. Boylece sen utanma moduna girmezsin, o da uykusunda ne guzel osuruyo benim guzel eşim der
Çok geçmiş olsun zormuş senin durumun. Bilmiyorum utanıyorum işte. Uykusu biraz ağır olsa uyanıyor adam her seferindegaz yapabilcek şeyleri keşfetmeniz lazım. yani bende mesela gazlı içeçek gaz yapar ama sizde yapmaz. bu giibi ne dokunuyor keşfedin ve onlardan uzak durmaya çalışın. kuru kayısı yemenizi tavsiye ederim hareketlenmesi için barsakların.
ama ben eşlerin birbirinden utanmasını anlayamıyorum. ne var ki bunda çok doğal bi ihtiyaç. saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. mesela ben kronik kabızım. kaç doktora gittim ama kronik kabız işte. ilaç veriyolar başka bişi yok. ilaçda içince zaten hepten tembelleşiyor barsaklar. doğal yolları seçiyorum kuru kayısı incir ılık su zeytinyağı içmek gibi. ve kabız olduğum gibide afedersiniz ama gazımıda çıkaramadığım için defalarca acillik oldum biliyo musunuz :) Yok öyle bi sancı! insan gaz sıkışması deyip geçiyor ama vallahi kıvrandırıyor insanı. keşke çıkarabilsem yani. çığlık çığlığa hastane koridorlarını inlettiğimi bilirim.
eşim gözümün içine bakar çıkarabileyim diye ne çektiğimi bildiği için... nadirende olsa geldiğinde tutarsam, bi daha gelmiyor ve sancı yapıyor. o yüzden geldiğinde aşkım pırtım geldi git burdan derim gitmez. pırt yapabilir miyim derim falan. ayıp bişey görmüyorum bunda.
Esim benden once uyaniyor keske uyusa kesinlikle uyandirnam. Bende hiç sevmiyorum oturup ağlamak geliyor içimden :))Benim hiç sevmediğim bir şeydir birinin yanımda gaz çıkarması, kocam bile olsa. Ben de çok dikkat ederim, kasarım, gerçekten çok samimi de olsa birinin yanında gaz çıkarmak bir travma benim için
Bir gün gece uyurken kendi sesime uyandım, o uyku sersemliğiyle eşimi uyandırmıştım "kalk ben osurdum" diyerek hem de...
Hala dalga geçer
Öyle birşey yok ama yakın zamanda kabızlık sorunu yaşadım alakası var mı bilmiyorumAfedersiniz ama bi tanıdığımda tutamıyordu sonradan anlattı eşinin ısrarına dayanamamış ve arkadan beraberlik yaşamış. Ve bu yüzden gazını tutamıyordu bilemiyorum tabi sizinki oyüzdenmi ama konu başkığını görünce aklıma geldi
Teşekkür ederim deneyeecegimbebek yağıyla falan karnına masaj yap çok rahatlatır.
Dün akşam bu yüzden uyuyamadim. Dalga geçmeyin lütfen yam uykuya daliyorum. Kendi sesimle uyaniyorum. Eşimin yanında uyumadan korkuyorum. Uykusu çok hafif hemen uyanıyor.
Son zamanlarda böyle oldu. Geçen akşam romantik bir film izleyecektik herseyi hazirladik. Filmin ortalarina dogru benim hafif uykum geldi dalmisin. Adam sarilmis bana Öyle bir ses verdim kıpkırmızı oldum utancim dan. Eskiden böyle değildi. Kontrol edemiyorum sanki birden oluyor. Rezil oluyorum artik (( neden ki acaba ??
Bana da çok itici gelir öyle şeyler. Eşim banyoda dusakabindeyken bile izin alıp içeri giriyorum musait olmayabilir diye. Bence de hep bir sınır olmasi lazimKalk ben osurdum kaç kurtar kendini.
Ya insan istemeyerek uyurken gaz kaçırır falan ama eşim ne de olsa diyip kendini salan birbirlerinin yanında gaz çıkaran hatta tuvalete giren bile var. Bir kadın bir erkekte biri diş fırçalarken öteki tuvaletini yapıyordu falan iğrenç geliyordu. Ama gerçek hayatta bunu yapanlar varmış Utanç verici ve mide bulandırıcı..
Mesela eşim uykuda yapsa asla tiksinmem ondan normal karşılarım ama yüzüme baka baka yapsa boşanma sebebi O ne ya saygıdır bu yani kocam mocam da gazını kokusunu mu çekçem? Eşler arasında mahrem, mesafe olacak abi bu kadar yüz göz olmak ne.
Konu sahibi utanmana gerek yok. Herkesin başına geliyor bu ama senin uykun hafif sanırım duyuyorsun, yoksa duymadan gece boyu zurna çalıyoruz hepimiz belki ne bilcen..
Hiç duymadım.ne olduğunu bilmiyorumlaktoz intoleransı ola bilirmi?
Hiç duymadım.ne olduğunu bilmiyorum
Benim hiç sevmediğim bir şeydir birinin yanımda gaz çıkarması, kocam bile olsa. Ben de çok dikkat ederim, kasarım, gerçekten çok samimi de olsa birinin yanında gaz çıkarmak bir travma benim için
Bir gün gece uyurken kendi sesime uyandım, o uyku sersemliğiyle eşimi uyandırmıştım "kalk ben osurdum" diyerek hem de...
Hala dalga geçer
Benim hiç sevmediğim bir şeydir birinin yanımda gaz çıkarması, kocam bile olsa. Ben de çok dikkat ederim, kasarım, gerçekten çok samimi de olsa birinin yanında gaz çıkarmak bir travma benim için
Hala dalga geçer