Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bagirsaklariniz tahris olmus bence benimde alerjim var süt ürünlerine karsi ve asla asitli icecekler icemiyorum. Cünkü ayni seyleri yasadim. Farkinda degilsiniz belkide alerjiniz var süt ürünlerine veya ekmege asitli iceceklere. Siz bi kac gün dikkat edin dediklerimi yememeye calisin bakin nasil rahatlicaksiniz. Hemde kimseye rezil olmicaksiniz cunku bende rezil oldum diye dusunuyordum.Dün akşam bu yüzden uyuyamadim. Dalga geçmeyin lütfen yam uykuya daliyorum. Kendi sesimle uyaniyorum. Eşimin yanında uyumadan korkuyorum. Uykusu çok hafif hemen uyanıyor.
Son zamanlarda böyle oldu. Geçen akşam romantik bir film izleyecektik herseyi hazirladik. Filmin ortalarina dogru benim hafif uykum geldi dalmisin. Adam sarilmis bana Öyle bir ses verdim kıpkırmızı oldum utancim dan. Eskiden böyle değildi. Kontrol edemiyorum sanki birden oluyor. Rezil oluyorum artik (( neden ki acaba ??
Kalk ben osurdum kaç kurtar kendini.
Ya insan istemeyerek uyurken gaz kaçırır falan ama eşim ne de olsa diyip kendini salan birbirlerinin yanında gaz çıkaran hatta tuvalete giren bile var. Bir kadın bir erkekte biri diş fırçalarken öteki tuvaletini yapıyordu falan iğrenç geliyordu. Ama gerçek hayatta bunu yapanlar varmış Utanç verici ve mide bulandırıcı..
Mesela eşim uykuda yapsa asla tiksinmem ondan normal karşılarım ama yüzüme baka baka yapsa boşanma sebebi O ne ya saygıdır bu yani kocam mocam da gazını kokusunu mu çekçem? Eşler arasında mahrem, mesafe olacak abi bu kadar yüz göz olmak ne.
Konu sahibi utanmana gerek yok. Herkesin başına geliyor bu ama senin uykun hafif sanırım duyuyorsun, yoksa duymadan gece boyu zurna çalıyoruz hepimiz belki ne bilcen..