gaz sorunum :(

İki tane ilaç var ikisi de dıktora dualar ettirtir. Ama tabii ki ilaç adı vermeyeceğim. Doktora gidin. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben çıkarmıyodum ama karnım davuldan beter oluyodu

gece insanlık hali herşey olabilir. ben okul zamanı yurtta kalıyorum 6 kişilik oda, o çıtı pıtı, süslü, kokoş, gittikleri her yeri parfüm kokutan o kızlar gece öyle bi pırlatıyorlar pardon ZORTLATIYORLAR ki aklınız hayaliniz durur. bi de kokudan cam pencere açtığım zaman gece gece kapa şu camı, üşüyoruz diyorlar.

insanı tebessüm ettiren bir sorun :) bu normal bir şey bilerek yapmamışsınız. bir de şunu düşünün ya hiç yapamasaydınız. o daha kötü biliyor musunuz? ben bir kere şahit oldum öyle birine kalp krizi sandık acile götürdük. meğerse gaz çıkaramamış. arkadaşımın başında gaz için beklemiştim. artık yapsa da gitsek diye :) şaka bir yana sizi rahatsız edecek durumdaysa bir doktora gidin. bir de yediklerinize dikkat edin.yedikleriniz arasında belki sizi rahatsız eden sindiremediğiniz bir yiyecek vardır :)

142294846454d07870a3211_big.jpg

Tek tek yorumlari okudum ki bunu eklemek icin :KK70:

Insanlik hali olur yani böyle seyler
Ben de çözümü tolin tolin gibi bir yerde yapip oradan uzaklasmakta buluyorum :KK48::KK47:

Dün akşam bu yüzden uyuyamadim. Dalga geçmeyin lütfen yam uykuya daliyorum. Kendi sesimle uyaniyorum. Eşimin yanında uyumadan korkuyorum. Uykusu çok hafif hemen uyanıyor.
Son zamanlarda böyle oldu. Geçen akşam romantik bir film izleyecektik herseyi hazirladik. Filmin ortalarina dogru benim hafif uykum geldi dalmisin. Adam sarilmis bana Öyle bir ses verdim kıpkırmızı oldum utancim dan. Eskiden böyle değildi. Kontrol edemiyorum sanki birden oluyor. Rezil oluyorum artik :KK43:(( neden ki acaba ??
Bagirsaklariniz tahris olmus bence benimde alerjim var süt ürünlerine karsi ve asla asitli icecekler icemiyorum. Cünkü ayni seyleri yasadim. Farkinda degilsiniz belkide alerjiniz var süt ürünlerine veya ekmege asitli iceceklere. Siz bi kac gün dikkat edin dediklerimi yememeye calisin bakin nasil rahatlicaksiniz. Hemde kimseye rezil olmicaksiniz cunku bende rezil oldum diye dusunuyordum. :KK35:

Çok güldüm yaa itiraf edelim erkeklerin anlayışlu oldukları nadir konulardan biri uykudayken bozuntuya vermeyin, uyanırken de adamın kulağının dibinde yapmayın  :KK47:

Kalk ben osurdum kaç kurtar kendini. :KK70: :KK70:

Ya insan istemeyerek uyurken gaz kaçırır falan ama eşim ne de olsa diyip kendini salan birbirlerinin yanında gaz çıkaran hatta tuvalete giren bile var. Bir kadın bir erkekte biri diş fırçalarken öteki tuvaletini yapıyordu falan iğrenç geliyordu. Ama gerçek hayatta bunu yapanlar varmış :110: Utanç verici ve mide bulandırıcı..

Mesela eşim uykuda yapsa asla tiksinmem ondan normal karşılarım ama yüzüme baka baka yapsa boşanma sebebi :KK70: :KK70: O ne ya saygıdır bu yani kocam mocam da gazını kokusunu mu çekçem? Eşler arasında mahrem, mesafe olacak abi bu kadar yüz göz olmak ne.

Konu sahibi utanmana gerek yok. Herkesin başına geliyor bu ama senin uykun hafif sanırım duyuyorsun, yoksa duymadan gece boyu zurna çalıyoruz hepimiz belki ne bilcen..

Hahah benzer durum benimde başıma gelmişti. Sevgiliyken yanımda hiç gaz çıkartmazdı ama çokta sorunluydu bu konuda. Sürekli gazı vardı yarım saatte bir wc giderdi. Hatta bi gece uyurken onun yellenme sesiyle uyanmıştım ve bende onu uyandırmıştım ne biçim gaz çıkarttım bee diye.
O günden sonra yine yapmadı hiç yanımda.
Ama bir evlendik acayip osurgan bir insan oldu. :KK70:

X