Keşke sır olarak saklasaydınız.Benim hiç sevmediğim bir şeydir birinin yanımda gaz çıkarması, kocam bile olsa. Ben de çok dikkat ederim, kasarım, gerçekten çok samimi de olsa birinin yanında gaz çıkarmak bir travma benim için
Bir gün gece uyurken kendi sesime uyandım, o uyku sersemliğiyle eşimi uyandırmıştım "kalk ben osurdum" diyerek hem de...
Hala dalga geçer
Alakası olduğunu sanmıyorum.Afedersiniz ama bi tanıdığımda tutamıyordu sonradan anlattı eşinin ısrarına dayanamamış ve arkadan beraberlik yaşamış. Ve bu yüzden gazını tutamıyordu bilemiyorum tabi sizinki oyüzdenmi ama konu başkığını görünce aklıma geldi
Benim hiç sevmediğim bir şeydir birinin yanımda gaz çıkarması, kocam bile olsa. Ben de çok dikkat ederim, kasarım, gerçekten çok samimi de olsa birinin yanında gaz çıkarmak bir travma benim için
Bir gün gece uyurken kendi sesime uyandım, o uyku sersemliğiyle eşimi uyandırmıştım "kalk ben osurdum" diyerek hem de...
Hala dalga geçer
Ne yalan soyleyeyim okurken sesli guldum.ama arkadasim bu vücudun ihtiyaci bile isteye yapmamissiniz ki sonucta. Bak uykuda osurma olayi bir daha olursa istifini bozma, uykudaymissin gibi devam et. Boylece sen utanma moduna girmezsin, o da uykusunda ne guzel osuruyo benim guzel eşim der
Alakasiz hatta sacma. Anal seks yapan bi suru kadin var, hepsi mi tutamiyor? Bagirsaginda sorun var, doktora gitmeye usenmis, teshisi de boyle koymus.Afedersiniz ama bi tanıdığımda tutamıyordu sonradan anlattı eşinin ısrarına dayanamamış ve arkadan beraberlik yaşamış. Ve bu yüzden gazını tutamıyordu bilemiyorum tabi sizinki oyüzdenmi ama konu başkığını görünce aklıma geldi