gaz sorunum :(

Özellikle adet olunduğunda çok gaz oluyor
Geçen gece yatakta birden yaptım bu kadar ses getireceğini bilemezdim eşimle göz Göze geldik affedersin canım pırt yaptım dedim sırıtarak
Bu pırt falan değildi bildiğin zortladın Dedi
Ayıp ayıp utanmıyormusun böyle söylemeye dedim terbiyesiz dedim:KK53:
Döndüm arkamı yatacaktım birdaha yaptım
:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Geçen gece yatakta birden yaptım bu kadar ses getireceğini bilemezdim eşimle göz Göze geldik affedersin canım pırt yaptım dedim sırıtarak

Harbi koptum, farkını vereyim s...ç dememiş nazik adammış kocan, kıymetini bil :KK70: :KK70:
Ikinize de ayrı ayrı güldüm.. Allah iyiliğini zi versin :KK70::KK70:

canım bende bir dönem öyle gazman gibi oldum hatta artık eşim bile alışmıştı gaz sesime. yarasın tosunuma diyordu :KK70: şimdi geleyim işin enterasan tarafına ben o gazman gibi dolaştığım ay hamile olduğumu öğrendim. belki sende de vardır böyle birşey :KK70:
Şimdilik mümkün değil. Aslında belki konuşabilirsem daha rahatlar im. :)

Ne yalan soyleyeyim okurken sesli guldum. :KK66: ama arkadasim bu vücudun ihtiyaci bile isteye yapmamissiniz ki sonucta. Bak uykuda osurma olayi bir daha olursa istifini bozma, uykudaymissin gibi devam et. Boylece sen utanma moduna girmezsin, o da uykusunda ne guzel osuruyo benim guzel eşim der :KK66:

Son cumlene sesli güldüm :KK70:

gaz cıkartmanın nesınden utanıyorsunuz onu anlamadım .
gayet dogal bır ıhtıyac ve butun ınsanlıgın yasadıgı bır olay.
toplum ıcınde olsa hadı bı nebze derımde dıger yarınızın yanında .
enterasan geldı acıkcası bu utancınız .

Sen birde yan etkisi gaz olan ilaç içtiğini düşün ve bu ilacı içerken yasak olan gıdanın vücuda girdiğini düşün aman yarabbiiiii alttan çekseler uçucam sanıyorum :KK70:
Şeker ilacı kullanıyorum yan etkisi gaz ve vücuda en ufak şekerli bir şey girse yan etkisi anormal fazla oluyor. Doktor a söyledim de tatlı yeme bak nasıl yakalıyor dedi :KK70:
Eşimin yanında yapamam açıkçası utanıyorum yaw bende. Aman zaten yatmadan yatmaya görüşüyoruz herifle. O gelip direk yatay geçiş yapıyor bende wc ye gitmekten harab oluyorum tabi uykunun en derininde ne oluyor haberim yok duymadığım görmediğim sesten mesul değilim :KK70:

:-)) :-)) Çok iyi yapmışsınız, bir daha böyle yüzünüze vurmasın o da :-)) :-))

142294846454d07870a3211_big.jpg

Yaaa bu konu bildiğin duygularima ttercüman olmuş. . Benimde çok gazim olur ve gece vukuatlarim çok olur eşim dalga gecerdi ben de sanki sen yapmiyosun falan diyip kendimi kurtarmaya calisiyordum.. taa ki o kara güne kadar :KK43: bu arada bes aylik hamileyim,bikac gün önce akşam otururken belimden popoma dogru agri girdi kimildayamadan yatiyorum esimde beni guldurmeye caisirken benden bi pirt hatta gercekci oluyum zort cikti ama utanctan bi kilo terdöktüm esim gülmekten mnerdeyse komaya gircekti ama hayatimdah ic bukadar utanmadim :KK43: hala dalga geciyo ve omur

• Beğen
Reactions: K_G
Büyük abdestinizi de mi yapıyorsunuz? Asıl iğrenç olan o ki ben kendim tuvaletimi yaparken dayanamıyorum kaldı ki kocamm :S Tuvalette koku olmasın benden sonra girerse ayıp olmasın diye parfüm sıkıyorum, banyoda parfüm var o derece.. Ha küçüğüde yapamazdım. Bizde de wc tek ama tutarım yani ne bileyim.

Size iğrenç demek değil amacım yaane şeyyy kem küm (çevir kazı yanmasın)

yok büyük kadar abartmaya niyetim yok tabiki :)
ben de gözü tamamen kapalı filminde görmüştüm ilk kez öyle bi sahne
sonrasında hayata geçirdim :KK70:
ama beraber duş vs de olabilir ki deneyin bunu :KK70:

Osuruk anıları olmuş bu konu. :)

Belli dönemlerde olabilir böyle bir sorun. Sürekliyse doktora gitmek lazım.

Ben stres yaptığım zaman direk mideme ve bağırsaklarıma vurur. Hem mide gazı hem bağırsak. Sürekli alttan üstten gaz çıkarma ihtiyacı ama çıkaramama. Aşırı mide bulantısı. O gaz sanki kalbime baskı yapar, çarpıntım olur, ciğerlerim sıkışır. Ben bunu onunla paylaştım. Kusura bakmamasını, bu çarpıntı ve bulantının geçmesinin tek yolunun alttan üstten gaz çıkarmak olduğunu söyledim. O da anlayışla karşıladı.

Onun gaz problemi olduğu zaman, karnına ve sırtına masaj yaparım. Geldiği zaman tutmamasını söylerim. Çünkü geldiğinde yapmazsanız daha da sıkışır.

Yani ishal, kusmak ve gaz. İğrenç ama normal. Bile bile, sağlık problemi yokken ve her zaman suratınıza baka baka yapıyorsa eşiniz, o zaman saygısızlık olabilir.

bende çok gazlıyımdır:oops: bebekende öyleydin der annem:KK22:metabolizmam çok hızlı, helede üsütürsem tamamdır ki hep üşütüyorum kendimi. bazen tutuyim rezil olmıyım diye kendimi kasınca karnımdan gelen sesler daha da kötü oluyor valla.Sevgilimin yanındaykende sürekli bi tuvalet derdi sürekli gazımı tutma derdi. yani o da alıştı saatlerce tuvaletin önünde beklemelere, bitmek bilmeyen bağırsaklarımdan ve karnımdan gelen o seslere. ayy iğrenç anlattım bayağa :KK53: kim ister ki gaz çıkarmayı :110:eşiniz o sizin utanılıcak bişey yok bence.hatta söyledebilirsiniz kusura bakma bi kaza olursa falan diye.:KK48:

Benim annemde cok su icinde gaz yapar
Usutuncede gaz olur
Cok baharatli yiyecekler tuketmezseniz kotu kokmaz
Her insan gece mutlaka gaz cikarir sesli ya da sessiz esinizde yapiyordur ama siz farkinda degilsinizdir :)

Son zamanlarda bana da bir haller oldu sorma. Gündüz yine bir çare buluyor insan tutuyor, ortamdan kaçıyorsun falan.
Uykuda olanlar için çaresiziz. Ve sanırım bunu abarttim.
Bir gün eşim dedi ki gece sarilacaktim tam bir güzel itti beni o ne sesti aşkım öyle korktum dedi:oops:
ben tabi kıpkırmızı bana bak pis pis konuşma diye tersledim.
Cok utandigimi fark edince ne dese beğenirsiniz?

Yap aşkım yap g.tune sağlık :KK48::KK48:
Tövbe tovbe manyak ya :KK14:

X