- 11 Aralık 2010
- 4.328
- 6.491
Öyle öyleHarbi koptum, farkını vereyim s...ç dememiş nazik adammış kocan, kıymetini bil
Ama ne yapalım evlilikte gizlilik olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle öyleHarbi koptum, farkını vereyim s...ç dememiş nazik adammış kocan, kıymetini bil
Özellikle adet olunduğunda çok gaz oluyor
Geçen gece yatakta birden yaptım bu kadar ses getireceğini bilemezdim eşimle göz Göze geldik affedersin canım pırt yaptım dedim sırıtarak
Bu pırt falan değildi bildiğin zortladın Dedi
Ayıp ayıp utanmıyormusun böyle söylemeye dedim terbiyesiz dedim
Döndüm arkamı yatacaktım birdaha yaptım
Harbi koptum, farkını vereyim s...ç dememiş nazik adammış kocan, kıymetini bil
neyse katlanıcaz artık daha dogrusu yanımdakı katlanıcak sanırımSanirim bi caresi yok:) ben bulamadim en azindan..bazen ben degildim bebek yapti diyorum:)
Geçen gece yatakta birden yaptım bu kadar ses getireceğini bilemezdim eşimle göz Göze geldik affedersin canım pırt yaptım dedim sırıtarak
Ikinize de ayrı ayrı güldüm.. Allah iyiliğini zi versinHarbi koptum, farkını vereyim s...ç dememiş nazik adammış kocan, kıymetini bil
Şimdilik mümkün değil. Aslında belki konuşabilirsem daha rahatlar im. :)canım bende bir dönem öyle gazman gibi oldum hatta artık eşim bile alışmıştı gaz sesime. yarasın tosunuma diyordu şimdi geleyim işin enterasan tarafına ben o gazman gibi dolaştığım ay hamile olduğumu öğrendim. belki sende de vardır böyle birşey
Ne yalan soyleyeyim okurken sesli guldum. ama arkadasim bu vücudun ihtiyaci bile isteye yapmamissiniz ki sonucta. Bak uykuda osurma olayi bir daha olursa istifini bozma, uykudaymissin gibi devam et. Boylece sen utanma moduna girmezsin, o da uykusunda ne guzel osuruyo benim guzel eşim der
eşiniz hoş karşılamıyorsa zaten yapabileceğiniz bişey yok. ben ve eşim öyle değiliz ikimizde rahatız bu konuda. kasmayız hiç.
Tolinnnn valla öldürücen sen beni bir günsebze yıyınce cok gaz oluyo bende ve cok pis kokuyo pırtım
oldugum yerde pırtı yapıp oradan uzaklaşmakta buldum çözümü
Hehe bende bir kere oyle demistim kendimi gordum bi anSanirim bi caresi yok:) ben bulamadim en azindan..bazen ben degildim bebek yapti diyorum:)
Büyük abdestinizi de mi yapıyorsunuz? Asıl iğrenç olan o ki ben kendim tuvaletimi yaparken dayanamıyorum kaldı ki kocamm :S Tuvalette koku olmasın benden sonra girerse ayıp olmasın diye parfüm sıkıyorum, banyoda parfüm var o derece.. Ha küçüğüde yapamazdım. Bizde de wc tek ama tutarım yani ne bileyim.
Size iğrenç demek değil amacım yaane şeyyy kem küm (çevir kazı yanmasın)