bütün tepsiyi ben yidim kar tatlım kimsee virmediiim recime başliim ya son gün die homudu homudu yidiim cokacimcoook
IMG][/QUOTE]
kız kibelem ayırcaktık ama bu sevilin elinden alamadık ki kaydirigubbakcemile3 bi ara alalaım dedik diye çatalla beraber yedi tüm pastayı :roflol:
vıyyyy...gitmek zorunda kaldım aplaa...anca yetiştim
insan ayırır deymiimirmirmirmir
tşk. ederiz şekerim Şeniz
elimde sigarayla sana inad bi poz vermiştimemme çora çocuğa kötü örnek olmayam die koymadık :roflol:
EcnaMMM...seni seveyruMMM...Şenizdesißel Aßli$kooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmm yağğaaladım seni seniiii cokacimcoookŞeniz
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kız kibelem ayırcaktık ama bu sevilin elinden alamadık ki kaydirigubbakcemile3 bi ara alalaım dedik diye çatalla beraber yedi tüm pastayı :roflol:
oyyy oyy oyyyyy kurban olayaım izmirime dağı taşı fıstık kaynıyyooooooo
anacım yıkmışınız ortalığı maşallah diyorum öncelikle sonrasında ise aranızda olamadığım için çok daha fazla üzüldüm fotoları görünce....
güneş ablam ve sblue ile fuar buluşmasında tanışmıştık ama diğerlerine gözlerim önceki buluşma fotolarından aşina... amaaaaa iki kişiye değinmeden geçemicemmmmm kuusuummmmmm nazarboncuğummm süpersiniz canlarım çok isterdim orada olmayı ama mutlaka görüşeceğiz nazarboncuğum anneme geldiğim zaman mutlaka arıyacağım seni dondurma yiyyecez unutmaaaaaa:icecream:
kusuuummm ayarlayalım şu havalar ısınınca yaaa
hepinize kucak dolusu sevgiler ve kocammmmaaaannnn öpücüklerŞeniz
DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN
kız kibelem ayırcaktık ama bu sevilin elinden alamadık ki kaydirigubbakcemile3 bi ara alalaım dedik diye çatalla beraber yedi tüm pastayı :roflol:
eyü yediniz pastayı rahatladınz demi..temem bn zate diyetteydm:1no2:
Oyy sevom senin kaliten, sevimliliğin, gülen yüzün yeteRRR..hihoyyyt.İçi dışı bir İzmir KK nın olmazsa olmazlarından...seveyrum senü...Şenizayakkabıların number one dı ama...kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5insallah canim gelirsem sizleri tanimaktan mutluluk duyarim bu arada resimlerde güzel cikmissin iltifat degil ha hepiniz süpersiniz daha konusmadan kanim isindi vallakaydirigubbakcemile3
editle yafrım bütün kk benimkileri konuşuo yater leeyn :roflol:kız kibelem ayırcaktık ama bu sevilin elinden alamadık ki kaydirigubbakcemile3 bi ara alalaım dedik diye çatalla beraber yedi tüm pastayı :roflol:
bu ayakkabının başına bişi gelirse yaktım hepinizin çırasınııı
kaydirigubbakcemile5
editle yafrım bütün kk benimkileri konuşuo yater leeyn :roflol:
insallah arkadasim bende cok isterim sizleri tanimayi gerci resimlere baktikca tanimis kadar oldum bu arada ismine yakisiyorsun canim tam bir FirstLady sin nazar degmesinkaydirigubbakcemile3
Diyettesin de kumpir neyin nasıl yedin yaw...kafamçokkarıştıBen zati pasta yemedim sen yoktun die...içime sinmedi...delikafadulden
İşte KK nın güzelliği..Tanıştırmakla kalmıyor, kaynaştırıyor. Kırk Yıllık dost gibi
Hepinize sevgiler yolluyorum
sevo sen değil miydin la topik açalım da diyet yapalım diyenÇok üzgünüm çoooksengözlerimebaksanab:roflol:
iş taksiyle gelmekle bitmiomuş demkki cnm bak 90 bin kişiye reklm oldun fenamı :roflol:
özellikle büyütme topğinden sana çok soru gelcek anlaşılan :roflol:
ayyy tadı damagımda kaldı buluşmanın arayı fazla açmayalım burcum ayarlayın artık bir gün mayısta .
kızım yanımdaydı çok rahattım gerçekten aklım başka yerde olmadan saat umurumda olmadan nasıl geçti günüm anlayamadım.
buarada garsonları sabırlarından dolayı tebrik etmek gerekirdi dogrusu bir ara resmen şeften tırstım adamın şekli degişiyordu arada :roflol:
herkese güzel yorumları için teşekkürler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?