canım teşekkür ederim. ne ısmarlayayım sana. biz seni tanımadan sevdik canım. tanıyınca daha çok seveceğimize inanıyorum.a.s.:1hug:
cok sagol canim benim gercek bende sizleri cok sevdim inanin kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım teşekkür ederim. ne ısmarlayayım sana. biz seni tanımadan sevdik canım. tanıyınca daha çok seveceğimize inanıyorum.a.s.:1hug:
iş taksiyle gelmekle bitmiomuş demkki cnm bak 90 bin kişiye reklm oldun fenamı :roflol:
özellikle büyütme topğinden sana çok soru gelcek anlaşılan :roflol:
İşte KK nın güzelliği..Tanıştırmakla kalmıyor, kaynaştırıyor. Kırk Yıllık dost gibi
Hepinize sevgiler yolluyorum
hanımlar hepınız muthıs cıkmıssınız...
sızlerıde ayrıca kıskandım
en kotu gunuz boyle guzel gecsın...
ızmırın guzel kızlara nazrlık takmayı untmayınsengözlerimebaksanab
nazarboncugum canım acayıp hos bırısın senı resımde gormek guzel oldu.
saf duru bır guzellıkŞeniz
annellık ayrıca cok yakısacak sana..:CüvCüv:
ayyy tadı damagımda kaldı buluşmanın arayı fazla açmayalım burcum ayarlayın artık bir gün mayısta .
kızım yanımdaydı çok rahattım gerçekten aklım başka yerde olmadan saat umurumda olmadan nasıl geçti günüm anlayamadım.
buarada garsonları sabırlarından dolayı tebrik etmek gerekirdi dogrusu bir ara resmen şeften tırstım adamın şekli degişiyordu arada :roflol:
herkese güzel yorumları için teşekkürler a.s.
bundan sonra bizi alsancakta gören bütün cafeler hemen kepenklerini indirip kapalıyız diyecekler.:roflol:
fısıltı halinde bu yayılacak ve tüm izmir cafeleri bize yasaklanacak.:roflol::sm_cool:
bencede ablacım :roflol: :roflol:
gerçi adama bizzat sordum önümüzdeki ay da gelellim diye tabe efendim başımızın üzerine çok memnun oluruz dedi ama pek bi inandırıcı gelmedi ağzı başka içi başka söylüodu hisseetim :roflol:
kızlar ben kaçtım biraz dinleneyim görende zannedecek garsonlarla ben servis yaptım ama oturmaktan bebiş biraz rahatsız oldu gibime geliyor herkese iyi uykular kızlar öpüldünüz mucuuuuuuk
:mymeka: :mymeka: gülüo b:mymeka:ide utanmadan:roflol:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yakında bütün garsonlarda bizi gördükleri an hemen istifa edip kaçacaklar. nasıl senoryam.:roflol::sm_cool: