iyi geceler canlar her gününüz bu gün gibi olsun öptüm cok hepciginizi Şeniz
inanmıyorum maşallah maşşallah nasıl bir güzelliktir bu Allah nazarlardan korusun içinize sindirsin inşallah sizleri görmek beni nasıl mutlu etti anlatamam sizlere bu kadar yakın ken orda olamamak beni üzdü buluşmayıda bilmiyordum açınca bana süpriz oldu moral oldu inanın bilssydim telefon ederdim hiç olmazsa hepinizi tek tek öpüyorum dostluğunuz dam olsun inşallah gülen yüzünüz hiç solmasın
Kızlaaarrr nikimin kardeşi oldu da bi hayırlamadınız...çoh üzgünüm...senağlama adını da De-smart koydumdu hatta... :CüvCüv:canım çekti yaaa desmart..gamyoncuiremsu
ahhh benm eski desibelim yeni desmartım kıyamam saaa-tatlicadiarzu-
Lady ablaam walla ii noktaya parnak basmışın...almaycaklar bizi...zati ben ve sevil sabıkalandık artıkın...:sm_cool:bundan sonra bizi alsancakta gören bütün cafeler hemen kepenklerini indirip kapalıyız diyecekler.:roflol:
fısıltı halinde bu yayılacak ve tüm izmir cafeleri bize yasaklanacak.:roflol::sm_cool:
:mymeka: :mymeka: gülüo b:mymeka:ide utanmadan
biz buluruz buluşacak yer nolcek kendi servisimizi de kendimiz yaparız ablacım onlar kaybeder :dilcikar:
cnm ablam düşünmen yeterinanmıyorum maşallah maşşallah nasıl bir güzelliktir bu Allah nazarlardan korusun içinize sindirsin inşallah sizleri görmek beni nasıl mutlu etti anlatamam sizlere bu kadar yakın ken orda olamamak beni üzdü buluşmayıda bilmiyordum açınca bana süpriz oldu moral oldu inanın bilssydim telefon ederdim hiç olmazsa hepinizi tek tek öpüyorum dostluğunuz dam olsun inşallah gülen yüzünüz hiç solmasın
iyigeceler bacım çok öpüldünkızlar ben kaçtım biraz dinleneyim görende zannedecek garsonlarla ben servis yaptım ama oturmaktan bebiş biraz rahatsız oldu gibime geliyor herkese iyi uykular kızlar öpüldünüz mucuuuuuuk
:mymeka: :mymeka: gülüo b:mymeka:ide utanmadan
biz buluruz buluşacak yer nolcek kendi servisimizi de kendimiz yaparız ablacım onlar kaybeder :dilcikar:
anammm meğersem herkes burdaymışşş....yaaa süper bi gündü dicem ama ben pek bişi anlayamadım sürekli tedirgin kızım durmayacak diye ....bu arada kadriye ablam kızışını öp benim için o olmasa bu kadar bile kalamazdım ben
inanmıyorum maşallah maşşallah nasıl bir güzelliktir bu Allah nazarlardan korusun içinize sindirsin inşallah sizleri görmek beni nasıl mutlu etti anlatamam sizlere bu kadar yakın ken orda olamamak beni üzdü buluşmayıda bilmiyordum açınca bana süpriz oldu moral oldu inanın bilssydim telefon ederdim hiç olmazsa hepinizi tek tek öpüyorum dostluğunuz dam olsun inşallah gülen yüzünüz hiç solmasın
sagol canım kraliçem benim sende dinlen amcamız bize kızmasın hatunum yorulmuş diyebebişimize iyi bak. daha çok buluşmaya gelecek o. iyi uykular canım. Şeniz
allahım sen koru nazarlardan :Saruboceq:
41 kere maşallahh rapunzelim -manuelam benim Şeniz
ama başağa deki burcu teyzen sana kırılmış resmimi çizmedği için kaydirigubbakcemile3 yarın yapsın tarihinide atsın bi dahaki buluşmaya isterem :1hug: beni zebra çizsin ha söle hatırlat çocuğa kadiş :roflol:
Kızlaaarrr nikimin kardeşi oldu da bi hayırlamadınız...çoh üzgünüm...senağlama adını da De-smart koydumdu hatta... :CüvCüv:
hayırlı olsun canım.a.s.
Lady ablaam walla ii noktaya parnak basmışın...almaycaklar bizi...zati ben ve sevil sabıkalandık artıkın...:sm_cool:
cümleten iyi geceler diliyorum çok uykum geldiiiiii
Hem anasına bak kızını al niye öle demiş dengesüzler :dilcikar:valla hemşom çıktı işte benden böyle bir güzellik ay küçükken bana hep evlatlıkmı diyo soruyorlardı bir gün dedim elimde kalacak birsi ama kim ulen çatır çatır kendim dogurdum halis muhlis kendi imalatımız allah isteye herkese nasip etsin evlatlarımızı korusun rabbim allah emanetler
valla hemşom çıktı işte benden böyle bir güzellik ay küçükken bana hep evlatlıkmı diyo soruyorlardı bir gün dedim elimde kalacak birsi ama kim ulen çatır çatır kendim dogurdum halis muhlis kendi imalatımız allah isteye herkese nasip etsin evlatlarımızı korusun rabbim allah emanetler
vallahi burcum sıra hamamlara gelmişti di mi? oralarıda fethedelim. eğer hamamcılar bunu duyunca kaçmazlarsa. delikafadulden
hayır o benim kızım olcekti leylek yanlış bacadan atmıış :dilcikar:
hayır o benim kızım olcekti leylek yanlış bacadan atmıış :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?