:roflol: hamamcılar odası duymasın aplam izmir genelinde kapattırırlar bizi duyunca :roflol:
neyse kızlar buraya takılıp kaldım. birazda dolanayım.
canım biz kimseye duyurmadan ayarlarız buluşmayı. :sm_cool:a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: hamamcılar odası duymasın aplam izmir genelinde kapattırırlar bizi duyunca :roflol:
kadişim duymasın ama eşim resimlere bakarken senin yanında olan bir fotoya annesine çok benzior dedi :roflol:
hayır o benim kızım olcekti leylek yanlış bacadan atmıış :dilcikar:
canım sende adresi dogru verydin ya leylege belki çizgi flimdeki gibi leylek sarhoştur canım alkole ver artıkın sende leylege bırakma kendin pişir kendin ye yap ayol sölim pek dadlu oluyo :jeyyar:
işteeeee buuuu :lepi: duy beni kadişim ver prensesimiii :roflol:
hepiniz süpersiniz bayanlar.. gelemediğim için üzüldüm pastayı kaçırmışım bak tüh.. halbuki çok severim.. kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana halim yoktu.. en çokta geçen buluşmada benim gelmeme vesile olan boncuğumla tanışamadım diye üzüldüm.. yine garsonların bayıldığı bir buluşma olmuş.. bi dahaki eğlenceliymiş kesin gelirim..
eh gözler benziyor. kime desen inanır. başakçım ispat edene kadarda büyütmüş olursun. :sm_cool::roflol:
neyse sende bari bir oglan yapıverde bari burçini verem sana ama renkli gözlü isterim derin bakışlı bak siparişimi unutma bende oglan istiyommmmm ama damatlarda oglum sayılr dermişim :roflol:
ivet oğlan küçük olcek ama zengin olurmuş oyle kerttiriverdim gittiiiii :teytey: alkisalkisalkis
yeter bırakın beni yatiim noluuurr
Bir şeklide hakkından gel kadişçim...sen bilirsin artıkın ben sülemim şimdi...kaydirigubbakcemile3biraz önce eşim acıkmış ekmek arsı yaptım bana demezmi bugün bende alsancaktaydım neden adam diye sordum bir müşterisine gitmiş eşimi armış arabasını çarpmış bizimkide patronla aynen görüntü ordalar kim dedim demezmi dansöz cemre :1shok: ana nasıl yani ben taksiyle geleyim getirmesin beni dansöze koşa koşa gitmiş iki adam :mymeka: ben şimdi bu adamı neyleyeyim klava:
biraz önce eşim acıkmış ekmek arsı yaptım bana demezmi bugün bende alsancaktaydım neden adam diye sordum bir müşterisine gitmiş eşimi armış arabasını çarpmış bizimkide patronla aynen görüntü ordalar kim dedim demezmi dansöz cemre :1shok: ana nasıl yani ben taksiyle geleyim getirmesin beni dansöze koşa koşa gitmiş iki adam :mymeka: ben şimdi bu adamı neyleyeyim klava:
geçmiş olsun tülin...bir dahakine bekleriz kesin...kaydirigubbakcemile
süper starsın valla....sengözlerimebaksanabbu ayakkabının başına bişi gelirse yaktım hepinizin çırasınııı
o ayakkabılar gibi binlercesi feda olsun sana.....:içelim:
kaydirigubbakcemile5
editle yafrım bütün kk benimkileri konuşuo yater leeyn :roflol:
gündüz farı gibiler kısss....Şeniziş taksiyle gelmekle bitmiomuş demkki cnm bak 90 bin kişiye reklm oldun fenamı :roflol:
özellikle büyütme topğinden sana çok soru gelcek anlaşılan :roflol:
adam çalışan sonuçta...akşam patrondan iyi bi bahşiş kapmıştır kesinnn...kafamçokkarıştıayyy tadı damagımda kaldı buluşmanın arayı fazla açmayalım burcum ayarlayın artık bir gün mayısta .
kızım yanımdaydı çok rahattım gerçekten aklım başka yerde olmadan saat umurumda olmadan nasıl geçti günüm anlayamadım.
buarada garsonları sabırlarından dolayı tebrik etmek gerekirdi dogrusu bir ara resmen şeften tırstım adamın şekli degişiyordu arada :roflol:
herkese güzel yorumları için teşekkürler a.s.
o matinenin bi an önce yapılması dileğimdir yoksa eksik kalcak içimdeki oryantal düzen...tmm cnm kısmetse şu ayı bi atlatalım hemen hazırlıklara başlıyalım :lepi:
hem senin göbiş daha fazla büyümeden sana 2 göbecik attırcam ben matinede daha kaydirigubbakcemile3
evet herkese gönülden sevgiler...bizdende sana tüm sevgiler canım. :1hug:a.s.
orası kesin cidden...bundan sonra bizi alsancakta gören bütün cafeler hemen kepenklerini indirip kapalıyız diyecekler.:roflol:
fısıltı halinde bu yayılacak ve tüm izmir cafeleri bize yasaklanacak.:roflol::sm_cool:
kimse maşallah demeden geçmesin maskotuma....fark etmez canım topige koyabilirsin kk tanımayan kalmadı benim fıstıgı zaten
oyyyy oy oyy...kıyamam güzel anneye...bebişi görür görmez yiycez zaten....:CüvCüv:kızlar ben kaçtım biraz dinleneyim görende zannedecek garsonlarla ben servis yaptım ama oturmaktan bebiş biraz rahatsız oldu gibime geliyor herkese iyi uykular kızlar öpüldünüz mucuuuuuuk
adam isyanlardaydı resmen...delikafaduldenmutlaka ağız ucuyla demiştir.:roflol::sm_cool: bizde az değiliz yani. 2 dakikada bir sipariş verip adamların dikkatini çekiveriyorduk. başka masalarla ilgilenemiyorlardı.:sm_cool:kötükedihüso
çok teşekkürler canım...en yakın zamanda seni de aramızda görürüz inşallah...alkisalkisalkisinanmıyorum maşallah maşşallah nasıl bir güzelliktir bu Allah nazarlardan korusun içinize sindirsin inşallah sizleri görmek beni nasıl mutlu etti anlatamam sizlere bu kadar yakın ken orda olamamak beni üzdü buluşmayıda bilmiyordum açınca bana süpriz oldu moral oldu inanın bilssydim telefon ederdim hiç olmazsa hepinizi tek tek öpüyorum dostluğunuz dam olsun inşallah gülen yüzünüz hiç solmasın
inşallah canım. umarım hep birlikte böyle günlerimiz olur.a.s.:1hug: