Kafamdan bu konuyu silmeme yardim eder misiniz :(

Kvyle araniza mesafe koyun bence nisanlilik bitmis gitmis adam evlenmis ustune torunu olacak hala eskinin davasini yapiyor hic hos degil teyzenin sizi eklemesi de iyi niyetli degil esiniz haric hepsine tavir alin ailenin gelini sizsiniz karsilastirma yapmalari ayip cidden
Kayinvalidem şu iki senedir çok çok iyi bana karşı sanki o günler hic yaşanmamış gibi davranıyor bir nevi telafi etmek için elinden geleni yapıyor. Ama zamanında çok kırdılar unutmayı denesemde olmadi

Sanırım hamilelikten dolayı da biraz alıngan oldum ama inanın zor günler yaşadım. Bana onun gelinliğini giymemi söylediler sonra yok o sana güzel olmaz dediler. Kayinvalidem o benim için çok başkaydı keşke böyleolmasaydı dedi beni ilk zamanlar pek istemediler o yüzden bunları düşünüp üzülüyorum

Hormonlar tetikliyor zaten bunları,hiç düşünmeyin bile silin atın kafanızdan artık eşinizle mutlu olmaya odaklanın hemen.

Kayinvalidem şu iki senedir çok çok iyi bana karşı sanki o günler hic yaşanmamış gibi davranıyor bir nevi telafi etmek için elinden geleni yapıyor. Ama zamanında çok kırdılar unutmayı denesemde olmadi
Tabiki unutulmuyor unutulmazda ama esinle aran iyiyse umursama onlari bosver ben olsam yinede mesafeli olurdum..

Merhaba.Bu konu beni artık o kadar bunaltıyor ki birine anlatmam gerekiyordu kimsem yok bunu anlatabileceğim o yüzden bana yardım edin lütfen :KK43: Eşim biz tanışmadan önce nişanlıyken ayrılmış ama düğüne 4 gün kala yani her şey hazırmış.Sonra biz tanıştık çok güzel giden bir evliligim var önceleri bu konuyu hiç sorun etmedim ta ki kv akrabalar konuyu açıp bana laf sokmaya başlayıncaya kadar. Kv onu çok sevdiğini kızın aklına başkaları girdi bize karşı doldurdu diye anlattı ve ben daha 20 günlük evliydim oralı olmamaya çalıştım geçtim. Akrabası sen ondan zayıfsın o daha iyiydi dedi oralı olmadım. Kv onun ismiyle hitap etti ben nişanlıyken belki yanlışlık olmuştur dedim. Yıllar geçti 3 buçuk yıllık evliyim ve beni sonradan çok sevdiler herkes şuan her şey yolunda. Fakat bir problem var eşim ve ailesi teyzesiyle görüşmüyor beni sosyal medyadan eklediler ve isteği sildiler bende hesaplarına baktım eşimin eski nişanlısıyla canımın içi vs. konuştuklarını gördüm zaten eşimin çevresinde hala görüşen komşuları var onunla yani sürekli karşıma çıkıyor. Ben hamileyim ve bu olaya çok takılıyorum o benden güzelmiş diyorum herkesle iyiymiş arası diyorum takıntı oldu anlayacağınız. Eşim bunun için mi kendini üzüyosun ben senden öncesini hatırlamıyorum bile çok seviyorum seni diyo ama bilmiyorum kızlar. Sizce bu durum nasıl geçer? :KK43:

sakin bu hataya dusme herkes kendi halinde guzel esinle de asla konusma bu konulari artik konusa konusa esinin kafasina sokabilirsin eski nisanlisini takmamaya calis adam seni sevmiski evlenmis yoksa senle neden kalsin boyle seylerle ugrasma dahi ailesinin inadina

herkesın hayatında bırılerı olmus olabılır esımle evlenmeden once bende bırıyle sozluydum ama esımın kesıp attıgı tırnagına kurban olsun esımle evlenmısım herkes bıtmıs gıtmıs o yuzden esınızın soyledıgıne ınanın o ne dıyorsa o dur
yalnız o laf sokan kıyaslayan akrabalar varya etrafınızda
onlar bır def olsun
sızın yerınızde olsam konusmam hıc karsılasırsak merhaba der gecerım tutupda eskısı daha ıyıydı bılmemne dıyecek olsa sen gıt onla evlen o zaman derdım terbıyesızler resmen. onlar kendı terbıyesızlıklerıne baksınlar

Aklına sokmayın derken ?
Eşşegin aklına karpuz kabugu düsürmek deyimini duydunuzmu ? Cevabınızı almıssınız, iciniz rahatlamış olması lazım. Zaten aileden kisiler kızdan kopmamışken, Eskilerden bahsedip esinizinde iyice aklına sokmayın işte acaba mı diye dusundürtmeyin.. bilmem anlatabildim mi??

sakin bu hataya dusme herkes kendi halinde guzel esinle de asla konusma bu konulari artik konusa konusa esinin kafasina sokabilirsin eski nisanlisini takmamaya calis adam seni sevmiski evlenmis yoksa senle neden kalsin boyle seylerle ugrasma dahi ailesinin inadina
Kafasina girebilme ihtimali olduğunu sanmıyorum eşimin benden önce bile eski nişanlısı yalvarmış hata yaptım dön diye eşim dinlememiş bu konuyla ilgili konuşan olursa kırarım demiş zaten beni en çok savunan oydu

Hayir değil benim de görüştüğüm insanlar vardı ancak düğüne 4 gün kala bitmiş bir nişan olayı hatta dini nikahları bile kıyılmış
Düşün ne berbat iliskiymis ki buna rağmen bitmiş. Kuzum sen oturup düşünüyor musun? Sen evet diyosan emin ol oda düşünüyor. Sen hayır diyosan o da düşünmüyor. Çünkü ben ilişkide herşeyin karşılıklı olduğuna inanıyorum.

Sanırım çoğu insan yaşıyor bu durumu. Eşin eski sevgilisini, nişanlısını takıntı haline getirmek. O benden güzel mi? Eşimin aklı hâlâ omda mı? Çevrendeki gereksizler de saçmalamışlar, içine kurt düşürmüşler.

Ama unutma eşin seni seviyor, seninle evlenmiş. Seni rahatsız eden insanlar da uzak tut hayatından. Gereksiz konuşanlara ağızlarının payını ver ki bi daha konuşamasınlar, çekinsinler senden. Eşine de bu konuları açma.

Kafandan silmek için de çalışmayı önerebilirim. O zaman vaktin olmaz başkalarını düşünmeye. Evde değişiklikler yap mesela, örgü örmek de olabilir. İbadet de kafanı dağıtmaya yardım edebilir. Dolu tut kafanı yani. Zor biliyorum ama denemelisin. Kendimden biliyorum, hayatını başkalarını düşünerek geçirme. Hayat çok kısa. Kendine ve ailene odaklan.

Merhaba.Bu konu beni artık o kadar bunaltıyor ki birine anlatmam gerekiyordu kimsem yok bunu anlatabileceğim o yüzden bana yardım edin lütfen :( Eşim biz tanışmadan önce nişanlıyken ayrılmış ama düğüne 4 gün kala yani her şey hazırmış.Sonra biz tanıştık çok güzel giden bir evliligim var önceleri bu konuyu hiç sorun etmedim ta ki kv akrabalar konuyu açıp bana laf sokmaya başlayıncaya kadar. Kv onu çok sevdiğini kızın aklına başkaları girdi bize karşı doldurdu diye anlattı ve ben daha 20 günlük evliydim oralı olmamaya çalıştım geçtim. Akrabası sen ondan zayıfsın o daha iyiydi dedi oralı olmadım. Kv onun ismiyle hitap etti ben nişanlıyken belki yanlışlık olmuştur dedim. Yıllar geçti 3 buçuk yıllık evliyim ve beni sonradan çok sevdiler herkes şuan her şey yolunda. Fakat bir problem var eşim ve ailesi teyzesiyle görüşmüyor beni sosyal medyadan eklediler ve isteği sildiler bende hesaplarına baktım eşimin eski nişanlısıyla canımın içi vs. konuştuklarını gördüm zaten eşimin çevresinde hala görüşen komşuları var onunla yani sürekli karşıma çıkıyor. Ben hamileyim ve bu olaya çok takılıyorum o benden güzelmiş diyorum herkesle iyiymiş arası diyorum takıntı oldu anlayacağınız. Eşim bunun için mi kendini üzüyosun ben senden öncesini hatırlamıyorum bile çok seviyorum seni diyo ama bilmiyorum kızlar. Sizce bu durum nasıl geçer? :(
Sakin kurcalama kurcaladıkça hem kendine takıntı yapıyorsun hemde adamın aklında olmayanı getirtiyorsun.senden öncesini hatırlamıyorum demiş adam,sende sana zaten sonsuz güveniyorum de gözlerine baka baka 😊

Eşşegin aklına karpuz kabugu düsürmek deyimini duydunuzmu ? Cevabınızı almıssınız, iciniz rahatlamış olması lazım. Zaten aileden kisiler kızdan kopmamışken, Eskilerden bahsedip esinizinde iyice aklına sokmayın işte acaba mı diye dusundürtmeyin.. bilmem anlatabildim mi??
Eşim benden önce dönse dönerdi çok kişi yalvarmış ama o konuyu kapattı böyle bir şeyin mümkün olacağını sanmıyorum

Sakin kurcalama kurcaladıkça hem kendine takıntı yapıyorsun hemde adamın aklında olmayanı getirtiyorsun.senden öncesini hatırlamıyorum demiş adam,sende sana zaten sonsuz güveniyorum de gözlerine baka baka 😊
Aklına gelse de onun için normal bir insandan farkı yok bence

Bu adamin akli yokmu bi kisiden bahsedilince hemen aklina sokulmus oluyor olani anlatti diye kadin mi suclu simdi
Ne alakası var acaba suclulukla fln? Bayan sormuş almış cvbını daha fazla uzatmaya ne gerek var? Ben sadece eskileri acmak iyi olmaz diye dedim. Aklı yok mu diye sacma sapan bi tabir çok gereksiz. Herkes eskilerden bahsettikce o günlere dönebilir bu normal birsey. Nerden bilicez neden ayrıldıklarını sevmisler mi aralarında ne geçmiş gibi gibi gibi .. bunları hatırlatmayı gerçekten istermi bu bayan esine?!

herkesın hayatında bırılerı olmus olabılır esımle evlenmeden once bende bırıyle sozluydum ama esımın kesıp attıgı tırnagına kurban olsun esımle evlenmısım herkes bıtmıs gıtmıs o yuzden esınızın soyledıgıne ınanın o ne dıyorsa o dur
yalnız o laf sokan kıyaslayan akrabalar varya etrafınızda
onlar bır def olsun
sızın yerınızde olsam konusmam hıc karsılasırsak merhaba der gecerım tutupda eskısı daha ıyıydı bılmemne dıyecek olsa sen gıt onla evlen o zaman derdım terbıyesızler resmen. onlar kendı terbıyesızlıklerıne baksınlar
Insanlar gerçekten çok kötü zayıf bir nokta bulup ordan yaralamaya çalışıyorlar

Esin gerekeni söylemiş zaten sana takılma.Esinle mutluysan gerisini umursama .Sonuçta onlar değilde eşin bu imalarda bulunsaydı sıkıntı denebilirdi , ama öyle bir şey olmadığına gore devamkee.

Sanırım hamilelikten dolayı da biraz alıngan oldum ama inanın zor günler yaşadım. Bana onun gelinliğini giymemi söylediler sonra yok o sana güzel olmaz dediler. Kayinvalidem o benim için çok başkaydı keşke böyleolmasaydı dedi beni ilk zamanlar pek istemediler o yüzden bunları düşünüp üzülüyorum
boşuna takıp üzülüyorsun bebeğini sev vee tadını çıkar hamileliğin teyzesine ve komşulara akrabalara da ne kadar mutlu olduğunu göster bence onlar kudursun :ıslık::ıslık:

Back
X