Kafamdan bu konuyu silmeme yardim eder misiniz :(

Ne alakası var acaba suclulukla fln? Bayan sormuş almış cvbını daha fazla uzatmaya ne gerek var? Ben sadece eskileri acmak iyi olmaz diye dedim. Aklı yok mu diye sacma sapan bi tabir çok gereksiz. Herkes eskilerden bahsettikce o günlere dönebilir bu normal birsey. Nerden bilicez neden ayrıldıklarını sevmisler mi aralarında ne geçmiş gibi gibi gibi .. bunları hatırlatmayı gerçekten istermi bu bayan esine?!
Ayrılma sebepleri eşimin ailesinin her şeye karisacagini onlarla yakın oturmak sık görüşmek istemediğini söylemiş eşimi iç güveyi olarak kendi yaşadığı şehire götürmek istemiş ailenle bağlantın az olsun demiş vs. eşimde kendini garantiye alıp mi bunları söylüyosun diyerek ayrılmış

Sanırım yapı olarak takıntılısınız, hamilelik de tuz biber olmuş psikolojinize.
Böyle şeyler düşünmeyin diyeceğim ama siz düşünmekle kalmamış eşinizle bile paylaşmışsınız o benden güzel ve herkesle anlaşıyor diye. Bu bana çok gereksiz ve yanlış geldi.

Konu eşinizin aklına karpuz kabuğu düşürmek değil, konu kendinize karşı da eşinize karşı da bu kadar özgüvensiz görünmeniz.
Öyle bi kadın olursunuz ki özgüveninizle, havanız ve karizmanızla dışarıda daha güzel görünenden çok daha çekici olursunuz. Bu tavırla, kendinize kattığınız aurayla ilgilidir ve çok vardır örnekleri.

Ayrıca herkesle anlaşmak herkes tarafından onaylanmak başarı kıstası değildir. Hoşlanmadığım, anlaşamadığım, alttan almadığım, kendimi ezdirmediğim de varsın sevmesin zaten beni. Bazıları tarafından sevilmemek bir duruş göstergesi asıl, bunu bu şekilde yansıtın siz de, eksiğinizmiş gibi değil.

Yani yapmayın bu kadar hüzünlü prenses olmayın. Dik ve özgüvenli durun, siz kendinizi saymazsanız sevmezseniz başkası için nasıl değerli olacaksınız.

Hormonlar tavan....gereksiz düşüneceğine zamanında herkesin azının payını verseydin,bugün hamileliğinin tadını çıkarır olurdun...baskın kalmış tepkilerin bugün dürtüyor seni ...alaydınız o kızı ne demek istiyorsunuz diyemedin işte...

Sanırım yapı olarak takıntılısınız, hamilelik de tuz biber olmuş psikolojinize.
Böyle şeyler düşünmeyin diyeceğim ama siz düşünmekle kalmamış eşinizle bile paylaşmışsınız o benden güzel ve herkesle anlaşıyor diye. Bu bana çok yanlış be gereksiz geldi.

Konu eşinizin aklına karpuz kabuğu düşürmek değil, konu kendinize karşı da eşinize karşı da bu kadar özgüvensiz görünmeniz.
Öyle bi kadın olursunuz ki özgüveninizle, havanız ve karizmanızla dışarıda daha güzel görünenden çok daha çekici olursunuz. Bu tavırla kendine kattığın aurayla ilgilidir ve çok vardır örnekleri.
Ayrıca herkesle anlaşmak herkes tarafından onaylanmak başarı kıstası değildir. Hoşlanmadığım, anlaşamadığım, alttan almadığım, kendimi ezdirmediğim de varsın sevmesin beni. Bazıları tarafından sevilmemek bir duruş göstergesi asıl.

Yani yapmayın bu kadar hüzünlü prenses olmayın. Dik ve özgüvenli durun, siz kendinizi saymazsanız sevmezseniz başkası için nasıl değerli olacaksınız.
Bakın yanlış anlaşılmış benim eşime bahsettiğim şey o benden güzel vs.degil. Teyzen art niyetle yaptı bunu ben her zaman eski olayları görmek zorunda miyim bu konuyla ilgili zamanında çok sıkıntı yaşadık dedim bunu paylaştım

Hormonlar tavan....gereksiz düşüneceğine zamanında herkesin azının payını verseydin,bugün hamileliğinin tadını çıkarır olurdun...baskın kalmış tepkilerin bugün dürtüyor seni ...alaydınız o kızı ne demek istiyorsunuz diyemedin işte...
O gün demedim ama toplu olarak kıyametler kopardigim günler çok oldu

Eşiniz size sizi sevdiğini vs söylüyor sizde aklını bulandırmayın eşinizin aklına düşürmeyin zorla

Bakın yanlış anlaşılmış benim eşime bahsettiğim şey o benden güzel vs.degil. Teyzen art niyetle yaptı bunu ben her zaman eski olayları görmek zorunda miyim bu konuyla ilgili zamanında çok sıkıntı yaşadık dedim bunu paylaştım
Hmmm. O cümlenin hemen ardından eşinizin yorumunu yazdığınız için ben öyle anladım.
Size kadınla ilgili birşey söyleyen varsa siz de o kişinin yüzüne verin cevabınızı.
Ama bir şey söylenmiyorsa sadece onlar samimiyse ve siz bunu görüyorsunuz diye yapılacak bir şey yok ki. Çünkü sizi taciz etmedikleri sürece isteyen istediğini yapar, istediğiyle samimi olur, buna birşey diyemezsiniz. Siz bu durumdan rahatsızsanız o teyzeyle çok mesafeli olursunuz, uzak durursunuz o kadar.
Ama bunun için eşinizi yemeyin, kendinizi de gereksiz strese sokmayın.

Hmmm. O cümlenin hemen ardından eşinizin yorumunu yazdığınız için ben öyle anladım.
Size kadınla ilgili birşey söyleyen varsa siz de o kişinin yüzüne verin cevabınızı.
Ama bir şey söylenmiyorsa sadece onlar samimiyse ve siz de bunu görüyorsunuz diye yapılacak bir şey yok ki. Çünkü sizi taciz etmedikleri sürece isteyen istediğini yapar, istediğiyle samimi olur, buna birşey diyemezsiniz. Siz bu durumdan rahatsızsanız o teyzeyle çok mesafeli olursunuz, uzak durursunuz o kadar.
Ama bunun için eşinizi yemeyin, kendinizi de gereksiz strese sokmayın.
Taciz olarak düşündüğüm şey teyzenin istek atip sonra silmesi kızları da bunu ara ara yapıyordu bıraktılar. Benim yorumları görmemi ister gibi yani

Merhaba.Bu konu beni artık o kadar bunaltıyor ki birine anlatmam gerekiyordu kimsem yok bunu anlatabileceğim o yüzden bana yardım edin lütfen :KK43: Eşim biz tanışmadan önce nişanlıyken ayrılmış ama düğüne 4 gün kala yani her şey hazırmış.Sonra biz tanıştık çok güzel giden bir evliligim var önceleri bu konuyu hiç sorun etmedim ta ki kv akrabalar konuyu açıp bana laf sokmaya başlayıncaya kadar. Kv onu çok sevdiğini kızın aklına başkaları girdi bize karşı doldurdu diye anlattı ve ben daha 20 günlük evliydim oralı olmamaya çalıştım geçtim. Akrabası sen ondan zayıfsın o daha iyiydi dedi oralı olmadım. Kv onun ismiyle hitap etti ben nişanlıyken belki yanlışlık olmuştur dedim. Yıllar geçti 3 buçuk yıllık evliyim ve beni sonradan çok sevdiler herkes şuan her şey yolunda. Fakat bir problem var eşim ve ailesi teyzesiyle görüşmüyor beni sosyal medyadan eklediler ve isteği sildiler bende hesaplarına baktım eşimin eski nişanlısıyla canımın içi vs. konuştuklarını gördüm zaten eşimin çevresinde hala görüşen komşuları var onunla yani sürekli karşıma çıkıyor. Ben hamileyim ve bu olaya çok takılıyorum o benden güzelmiş diyorum herkesle iyiymiş arası diyorum takıntı oldu anlayacağınız. Eşim bunun için mi kendini üzüyosun ben senden öncesini hatırlamıyorum bile çok seviyorum seni diyo ama bilmiyorum kızlar. Sizce bu durum nasıl geçer? :KK43:
Takılmaya devam edin yakındır eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmanız

Kayınvalideniz kendi ağzıyla kendi ailesinin, kendisinin nasıl problemli olduğunu diğer kızın bunları terk ettiğini anlatmış. Traji komik olan bunu size anlatıp giden kızı övmeleri. Patolojik geldi bana. Böyle bir durumda normalde kızdan bahsetmemeleri lazımdı. Gurur da yok, kıza neler yaptılar Allah bilir.
Siz bunu o zaman sıkıntı yapmadıysanız artık hatırlamanızın bir anlamı yok. Kayınvalide kızın harika olduğu için değil kendi huzursuz biri olduğu için kıyaslamış. Belki kıza da durup durup laf sokup, benzer şeyleri yaptılar da kız bunları başından attı.
Sizin yerinizde olsam yine de bu insanlara mesafeli davranırdım, dikkat ederdim. Baştan sizi sindirmeye çalışmışlar.Çocuk değiller, baştan sevmedim, laf soktum demek az gelişmişim demek.

Insanlar gerçekten çok kötü zayıf bir nokta bulup ordan yaralamaya çalışıyorlar
Bunu eşinizin zayıf noktası olarak görmesi gerekiyor, sizin değil. Sizin hassas olmanız gereken bir konu değil.
Siz bozulmayıp denilen gibi alan almış satan satmış, sanki ben nişan attım, bana ne daha önce ne oldu. Evlendim, benimle evli. Artık öncesinden konuşmanız oğlunuza saygısızlık, diyebilirsiniz.

Ah bu Hormonlar 🙂 hamilesin diye birazcık takıntı yapmış olabilirsin . Eşinle mutlusun ya gerisini salla gitsin . Evlenmişsin barklanmışsın çok sevseydi onunla evlenirdi çok ta şey yapma yani :KK54:

ben olsam hiç takılmam, belki o kıza da dünyanın lafını söyleyip caydırdılar. kocanız iyiyse gerisini boşverin.

bence en önemlisi eşinizin düşünceleri diğerlerini duymayın baktınız eskileri acıyorlar rahatsız oldugunuzu söyleyin sussunlar yaptıkları ayıp

Eşiniz sizi sevdiğini dile getirmiş diğerlerine b.. Yemek düşer boşverin mutlu bir evliliğiniz varsa yıpratmayın bu tarz şeylerle

Back
X