Boşandığınız eşinizin ailesi ve arkadaş,akraba vs çevresi hakkında

direk silmen ayıp olur bana göre. ben yoluma bakcam herkes yoluna baksın bidahada konuşmak istemıyorum onunla ılgılı hiç bir haber beni ilgilendirmiyor kesin ve net kararım lütfen bahsi geçmesin artık sizide seviyorum kırmayalım birbirimizi de.anlarlar herlade.direk tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok olur.belli zaman sonra uzaklaşırsınız zaten.

Annem babam ayrı
Annem babamın bütün kuzenleri ile arkadaş.
Bazıları sanki annemin akrabası gibi.
Ama bazı büyüklerle de görüşmüyor.
Bu tamamen size ve ilişkilerinize bağlı
Sizin sorununuz eski eşle ortak arkadaşlar sevdiğiniz Kişiler kalabilir bence.
Bu kişileri de siz seçeceksiniz.

Annem babam ayrı
Annem babamın bütün kuzenleri ile arkadaş.
Bazıları sanki annemin akrabası gibi.
Ama bazı büyüklerle de görüşmüyor.
Bu tamamen size ve ilişkilerinize bağlı
Sizin sorununuz eski eşle ortak arkadaşlar sevdiğiniz Kişiler kalabilir bence.
Bu kişileri de siz seçeceksiniz.

[/QUOT
Akrabalar yok şu an bende sadece bu ciftt var haber getirip goturecek

Güvendiğiniz sevdiğiniz biriyse kalmasında sakınca yok bence
Iste sanırım orda sorun, evet keyifli zamanlar geçirdik,güzel hatıralar kaldı ,yaşlar yakın olunca şamata gırgır hoş vakitlerdi,ama o konuda güvenemiyorum,soylerler biliyorum, en iyisi o güzel anılarla aklımda kalsınlar,herşey bitince kesmek diyalogu en doğrusu

Iste sanırım orda sorun, evet keyifli zamanlar geçirdik,güzel hatıralar kaldı ,yaşlar yakın olunca şamata gırgır hoş vakitlerdi,ama o konuda güvenemiyorum,soylerler biliyorum, en iyisi o güzel anılarla aklımda kalsınlar,herşey bitince kesmek diyalogu en doğrusu
Meyi söyleyecekler ?
Neyi ?
Sizin özel hayatınızın dedikodusunu yapıp karaı tarafa laf taşıyacak kişilerse zaten görüşmeyin.

Arkadaşım Sema nın kızı boşandiktan epey sonra babasının yeni eşiyle olan düğününe gitti geçen sene, kız anneyle yaşiyor bu arada, sadece babasınin yaninda olmak istemiş, neyse düğun gunü topluca akrabalarla filan kuafore gidilir ya gelinle, kız gelince Sema ya şöyle demiş, anne herkes ama herkes seni sordu cici annenin yaninda, kuaförde hep seni konuştular, övduler, selam söylediler, cicianne çok bozuldu :-) Çünkü Sema hiç takmadı bunları boşandiktan sonra, kimseyi silmedi engellemedi, hayatına baktı, normalde de rahat pozitif bir hatun zaten cicianne nispet sanmış başta üzülmüş ama şimdi görüşüyor Semayla ara ara hiç sıkıntı yaşamadılar, size tavsiyem dik durun, bir süre izler sonra herkes yoluna bakar zaten, insan kaybettiğinize değmez

Back
X