- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.227
- 698
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
Klavyemi acilen düzeltmeliyim. Yavrum nedir yaaSizinle arkadaşlığımız devam edecek ama bana eski eş hakkında konuşmanızı istemiyorum. Bu konuda yavrum net. Diyebilirsiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klavyemi acilen düzeltmeliyim. Yavrum nedir yaaSizinle arkadaşlığımız devam edecek ama bana eski eş hakkında konuşmanızı istemiyorum. Bu konuda yavrum net. Diyebilirsiniz
Banada çok oluyor bu durumKlavyemi acilen düzeltmeliyim. Yavrum nedir yaaOysaki tavrım yazacaktım
![]()
Annem babam ayrı
Annem babamın bütün kuzenleri ile arkadaş.
Bazıları sanki annemin akrabası gibi.
Ama bazı büyüklerle de görüşmüyor.
Bu tamamen size ve ilişkilerinize bağlı
Sizin sorununuz eski eşle ortak arkadaşlar sevdiğiniz Kişiler kalabilir bence.
Bu kişileri de siz seçeceksiniz.
[/QUOT
Akrabalar yok şu an bende sadece bu ciftt var haber getirip goturecek
Sanırım öle olacak temiz bir sayfa açmak icinBana ondan bahsetme merak etmiyorum deseniz.Israrcıysa ve bu konu sizi mutsuz ediyorsa iletişimi kesersiniz
Iste sanırım orda sorun, evet keyifli zamanlar geçirdik,güzel hatıralar kaldı ,yaşlar yakın olunca şamata gırgır hoş vakitlerdi,ama o konuda güvenemiyorum,soylerler biliyorum, en iyisi o güzel anılarla aklımda kalsınlar,herşey bitince kesmek diyalogu en doğrusuGüvendiğiniz sevdiğiniz biriyse kalmasında sakınca yok bence
Meyi söyleyecekler ?Iste sanırım orda sorun, evet keyifli zamanlar geçirdik,güzel hatıralar kaldı ,yaşlar yakın olunca şamata gırgır hoş vakitlerdi,ama o konuda güvenemiyorum,soylerler biliyorum, en iyisi o güzel anılarla aklımda kalsınlar,herşey bitince kesmek diyalogu en doğrusu
Yarın birgün özel hayatımı taşısınlar, görsünler, bilsinler istemiyorumMeyi söyleyecekler ?
Neyi ?
Sizin özel hayatınızın dedikodusunu yapıp karaı tarafa laf taşıyacak kişilerse zaten görüşmeyin.
bırak gorsunler yav, mutlu olduğunuzu bilsinler, ayıp değil kiYarın birgün özel hayatımı taşısınlar, görsünler, bilsinler istemiyorum
O zaman düşünmeye gerek yokYarın birgün özel hayatımı taşısınlar, görsünler, bilsinler istemiyorum