- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
Onlara durumu kibarca anlat.Her sey bittiginde sizinle görüsmeye devam etmek istiyorum ama suan bana da zor oluyor bir sekilde etkileniyorum ve iyi gelmiyor de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlara durumu kibarca anlat.Her sey bittiginde sizinle görüsmeye devam etmek istiyorum ama suan bana da zor oluyor bir sekilde etkileniyorum ve iyi gelmiyor de
Rahatsızlığını dile getir bence çıkrma devamı gelirse çıkarırsın her yerdenIyi geceler KK ,ben bir konudaki görüşünüzü ,yorumlarınızı merak ediyorum, benim şu anda boşanma sürecim devam ediyor, ayrılıcagimiz netleşince, ilk bi kaç ay ilk duruşmaya kadar diyim sosyal medya hesaplarımda durdular,sonra baktım etkileniyorum görmemek,duymamak ,en güzeli diye kuzenlerini, ailesini ,kendisini zaten heryerden engelledim sildim,hiçbiriyle kendisi de dahil iletisimim yok,sadece yakın bi arkadaşı ve hanımı var,onlarida çıkaramadım,silemedim hayatımdan,ordayken evliyken başka şehirdeyken yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ,çift olarak da takılırdik,bayan bayana da devamlı bi aradaydık,haftanın iki günü bendeydi en az:)ama bana çok haber veriyor ondan kanka x resim atmış mutsuz oldgu her halinden belli,kanka x şuraya ise girmiş,araba kiralamış Yazlığa gitmiş vs bunlar örnek, devamlı.konu ona geliyor ,bu Hafta ortasında eşi benim bulunduğum şehirden araba alcakmis,geliyoruz diye bilet resmi atti,bi günlüğüne geldiler,benle görüşmek istediler, ve iki gün önce bunlar eş kişisiyle görüşmüşler ve bulundugum.sehire geldiğinden güya haberi yokmuş onun, kesin bitti mi ,ayrılık sebebiniz ney flan diye bizimkinin arkadaşı ķösesinden flan konuya girdi yine dayanamadı sanki bilmiyorYani velhasıl kelam bu çiftti sizce bisey demeden direk heryerden çıkarmam doğru mu ? Sonra diyorum kalktılar geldiler senle görüşmek istediler, o kadar anı paylaştık, ayıp olur diyorum,sonra diyorum,sen ister istemez etkileniyorsun,sizce doğrusu ney ve aranızda eski eşinizin arkadaş çevresiyle,kuzeniyle ,ya da bi akrabasıyla hala arkadaş kalabilen var mi?Doğrusu diğerlerine yaptığım gibi onalrin da üstüne çizgi çekip yok saymak mi?
Zetkileşimi durdurmak için kesin çözüm hayatınızdan çıkartmak diyorsunuz yani:) Ama birden öyle her yerden engelleyince fark edip soracaktır öncesinde açıklayın en azından seninle bir ilgisi yok kendimi kötü hissediyorum kusura bakma falan diye
En doğrusu bu aslındaBen onun sayesinde tanıstıgım herkesle ılıskımı kesmıstım.
Bırının annesinin vefat ettıgını öğrendim aramak istedim ama, cocukluk arkadasıydı bu kisi dıpdıbeler hep ve aramaktan vazgeçip evde okudum duamı kendı kendime.
Gorusmemenız sizin hayrınıza olur.
Bir kez değil,her seferinde arkadaşınızı uyarın bir daha anlatmaya çekinir zatenIyi geceler KK ,ben bir konudaki görüşünüzü ,yorumlarınızı merak ediyorum, benim şu anda boşanma sürecim devam ediyor, ayrılıcagimiz netleşince, ilk bi kaç ay ilk duruşmaya kadar diyim sosyal medya hesaplarımda durdular,sonra baktım etkileniyorum görmemek,duymamak ,en güzeli diye kuzenlerini, ailesini ,kendisini zaten heryerden engelledim sildim,hiçbiriyle kendisi de dahil iletisimim yok,sadece yakın bi arkadaşı ve hanımı var,onlarida çıkaramadım,silemedim hayatımdan,ordayken evliyken başka şehirdeyken yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ,çift olarak da takılırdik,bayan bayana da devamlı bi aradaydık,haftanın iki günü bendeydi en az:)ama bana çok haber veriyor ondan kanka x resim atmış mutsuz oldgu her halinden belli,kanka x şuraya ise girmiş,araba kiralamış Yazlığa gitmiş vs bunlar örnek, devamlı.konu ona geliyor ,bu Hafta ortasında eşi benim bulunduğum şehirden araba alcakmis,geliyoruz diye bilet resmi atti,bi günlüğüne geldiler,benle görüşmek istediler, ve iki gün önce bunlar eş kişisiyle görüşmüşler ve bulundugum.sehire geldiğinden güya haberi yokmuş onun, kesin bitti mi ,ayrılık sebebiniz ney flan diye bizimkinin arkadaşı ķösesinden flan konuya girdi yine dayanamadı sanki bilmiyorYani velhasıl kelam bu çiftti sizce bisey demeden direk heryerden çıkarmam doğru mu ? Sonra diyorum kalktılar geldiler senle görüşmek istediler, o kadar anı paylaştık, ayıp olur diyorum,sonra diyorum,sen ister istemez etkileniyorsun,sizce doğrusu ney ve aranızda eski eşinizin arkadaş çevresiyle,kuzeniyle ,ya da bi akrabasıyla hala arkadaş kalabilen var mi?Doğrusu diğerlerine yaptığım gibi onalrin da üstüne çizgi çekip yok saymak mi?
etkileşimi durdurmak için kesin çözüm hayatınızdan çıkartmak diyorsunuz yani:) Ama birden öyle her yerden engelleyince fark edip soracaktır öncesinde açıklayın en azından seninle bir ilgisi yok kendimi kötü hissediyorum kusura bakma falan diye
[/QUOTE
Herşey bittikden sonra uygun bir dille vedalaşmak en temizi sanırım :)
Bence oyle hemen heryerden engellemek ayıp olur. Okadar sey paylasmıssınız surekli berabermişsiniz bayanlla. Belki iyiniyetten sizi, barıstırmak falan istiyorlardır ayrılmayın diyeIyi geceler KK ,ben bir konudaki görüşünüzü ,yorumlarınızı merak ediyorum, benim şu anda boşanma sürecim devam ediyor, ayrılıcagimiz netleşince, ilk bi kaç ay ilk duruşmaya kadar diyim sosyal medya hesaplarımda durdular,sonra baktım etkileniyorum görmemek,duymamak ,en güzeli diye kuzenlerini, ailesini ,kendisini zaten heryerden engelledim sildim,hiçbiriyle kendisi de dahil iletisimim yok,sadece yakın bi arkadaşı ve hanımı var,onlarida çıkaramadım,silemedim hayatımdan,ordayken evliyken başka şehirdeyken yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ,çift olarak da takılırdik,bayan bayana da devamlı bi aradaydık,haftanın iki günü bendeydi en az:)ama bana çok haber veriyor ondan kanka x resim atmış mutsuz oldgu her halinden belli,kanka x şuraya ise girmiş,araba kiralamış Yazlığa gitmiş vs bunlar örnek, devamlı.konu ona geliyor ,bu Hafta ortasında eşi benim bulunduğum şehirden araba alcakmis,geliyoruz diye bilet resmi atti,bi günlüğüne geldiler,benle görüşmek istediler, ve iki gün önce bunlar eş kişisiyle görüşmüşler ve bulundugum.sehire geldiğinden güya haberi yokmuş onun, kesin bitti mi ,ayrılık sebebiniz ney flan diye bizimkinin arkadaşı ķösesinden flan konuya girdi yine dayanamadı sanki bilmiyorYani velhasıl kelam bu çiftti sizce bisey demeden direk heryerden çıkarmam doğru mu ? Sonra diyorum kalktılar geldiler senle görüşmek istediler, o kadar anı paylaştık, ayıp olur diyorum,sonra diyorum,sen ister istemez etkileniyorsun,sizce doğrusu ney ve aranızda eski eşinizin arkadaş çevresiyle,kuzeniyle ,ya da bi akrabasıyla hala arkadaş kalabilen var mi?Doğrusu diğerlerine yaptığım gibi onalrin da üstüne çizgi çekip yok saymak mi?
Bence oyle hemen heryerden engellemek ayıp olur. Okadar yakınmışsınız surekli berabermişsiniz bayanla. Eger okadar rahatsız olduysanız dile getirin. Belki iyi niyetlerinden sizin barısma ihtimaliniz varmı diye dusuncenizi, almak istemişler belli ki. Kocanızdan ayrılıyosunuz diye arkadasınızı da engellemek ayıp olur. Hem bosanmakta 100 % kararlı mısınız barışma şansınız yokmu?Iyi geceler KK ,ben bir konudaki görüşünüzü ,yorumlarınızı merak ediyorum, benim şu anda boşanma sürecim devam ediyor, ayrılıcagimiz netleşince, ilk bi kaç ay ilk duruşmaya kadar diyim sosyal medya hesaplarımda durdular,sonra baktım etkileniyorum görmemek,duymamak ,en güzeli diye kuzenlerini, ailesini ,kendisini zaten heryerden engelledim sildim,hiçbiriyle kendisi de dahil iletisimim yok,sadece yakın bi arkadaşı ve hanımı var,onlarida çıkaramadım,silemedim hayatımdan,ordayken evliyken başka şehirdeyken yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ,çift olarak da takılırdik,bayan bayana da devamlı bi aradaydık,haftanın iki günü bendeydi en az:)ama bana çok haber veriyor ondan kanka x resim atmış mutsuz oldgu her halinden belli,kanka x şuraya ise girmiş,araba kiralamış Yazlığa gitmiş vs bunlar örnek, devamlı.konu ona geliyor ,bu Hafta ortasında eşi benim bulunduğum şehirden araba alcakmis,geliyoruz diye bilet resmi atti,bi günlüğüne geldiler,benle görüşmek istediler, ve iki gün önce bunlar eş kişisiyle görüşmüşler ve bulundugum.sehire geldiğinden güya haberi yokmuş onun, kesin bitti mi ,ayrılık sebebiniz ney flan diye bizimkinin arkadaşı ķösesinden flan konuya girdi yine dayanamadı sanki bilmiyorYani velhasıl kelam bu çiftti sizce bisey demeden direk heryerden çıkarmam doğru mu ? Sonra diyorum kalktılar geldiler senle görüşmek istediler, o kadar anı paylaştık, ayıp olur diyorum,sonra diyorum,sen ister istemez etkileniyorsun,sizce doğrusu ney ve aranızda eski eşinizin arkadaş çevresiyle,kuzeniyle ,ya da bi akrabasıyla hala arkadaş kalabilen var mi?Doğrusu diğerlerine yaptığım gibi onalrin da üstüne çizgi çekip yok saymak mi?
Bence oyle hemen heryerden engellemek ayıp olur. Okadar sey paylasmıssınız surekli berabermişsiniz bayanlla. Belki iyiniyetten sizi, barıstırmak falan istiyorlardır ayrılmayın diye
Bence oyle hemen heryerden engellemek ayıp olur. Okadar yakınmışsınız surekli berabermişsiniz bayanla. Eger okadar rahatsız olduysanız dile getirin. Belki iyi niyetlerinden sizin barısma ihtimaliniz varmı diye dusuncenizi, almak istemişler belli ki. Kocanızdan ayrılıyosunuz diye arkadasınızı da engellemek ayıp olur. Hem bosanmakta 100
Peki eşiniz pişman mı hiç aramıyor muAldatma ve devamlı şüphe hali olunca kesin oluyor malesefyoksa ben evcimen birisiyimdir,kolay kolay evimi ,evliliğimi bırakıp gelmedim ,affettim, affettim en sonunda olmaz artık dedim
Bence konu sürekli ona geliyor, kişisel algılama ama ben hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum. Bir süre görüşmesek benim için daha iyi olur deyin. Anlayışla karşılayacağını umuyorum. Direkt silmek hoş olmazIyi geceler KK ,ben bir konudaki görüşünüzü ,yorumlarınızı merak ediyorum, benim şu anda boşanma sürecim devam ediyor, ayrılıcagimiz netleşince, ilk bi kaç ay ilk duruşmaya kadar diyim sosyal medya hesaplarımda durdular,sonra baktım etkileniyorum görmemek,duymamak ,en güzeli diye kuzenlerini, ailesini ,kendisini zaten heryerden engelledim sildim,hiçbiriyle kendisi de dahil iletisimim yok,sadece yakın bi arkadaşı ve hanımı var,onlarida çıkaramadım,silemedim hayatımdan,ordayken evliyken başka şehirdeyken yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ,çift olarak da takılırdik,bayan bayana da devamlı bi aradaydık,haftanın iki günü bendeydi en az:)ama bana çok haber veriyor ondan kanka x resim atmış mutsuz oldgu her halinden belli,kanka x şuraya ise girmiş,araba kiralamış Yazlığa gitmiş vs bunlar örnek, devamlı.konu ona geliyor ,bu Hafta ortasında eşi benim bulunduğum şehirden araba alcakmis,geliyoruz diye bilet resmi atti,bi günlüğüne geldiler,benle görüşmek istediler, ve iki gün önce bunlar eş kişisiyle görüşmüşler ve bulundugum.sehire geldiğinden güya haberi yokmuş onun, kesin bitti mi ,ayrılık sebebiniz ney flan diye bizimkinin arkadaşı ķösesinden flan konuya girdi yine dayanamadı sanki bilmiyorYani velhasıl kelam bu çiftti sizce bisey demeden direk heryerden çıkarmam doğru mu ? Sonra diyorum kalktılar geldiler senle görüşmek istediler, o kadar anı paylaştık, ayıp olur diyorum,sonra diyorum,sen ister istemez etkileniyorsun,sizce doğrusu ney ve aranızda eski eşinizin arkadaş çevresiyle,kuzeniyle ,ya da bi akrabasıyla hala arkadaş kalabilen var mi?Doğrusu diğerlerine yaptığım gibi onalrin da üstüne çizgi çekip yok saymak mi?
Sanal da başkalarıyla konuşuyordu, arıyordu hatta hayır pişman olmadı ,aramadi beniPeki eşiniz pişman mı hiç aramıyor mu
Cok uzuldum canm. Kac yıllık evliydiniz. İnshaAllah, hersey senin için daha guzel olurSanal da başkalarıyla konuşuyordu, arıyordu hatta hayır pişman olmadı ,aramadi beni
3 yıl da 2,5 yıl toplamda bi arada durduk çocuk yokCok uzuldum canm. Kac yıllık evliydiniz. İnshaAllah, hersey senin için daha guzel olur
Hak hukuk çerçevesinde bir kere uyarın. Baktınız aynı engelleyin.Iyi geceler KK ,ben bir konudaki görüşünüzü ,yorumlarınızı merak ediyorum, benim şu anda boşanma sürecim devam ediyor, ayrılıcagimiz netleşince, ilk bi kaç ay ilk duruşmaya kadar diyim sosyal medya hesaplarımda durdular,sonra baktım etkileniyorum görmemek,duymamak ,en güzeli diye kuzenlerini, ailesini ,kendisini zaten heryerden engelledim sildim,hiçbiriyle kendisi de dahil iletisimim yok,sadece yakın bi arkadaşı ve hanımı var,onlarida çıkaramadım,silemedim hayatımdan,ordayken evliyken başka şehirdeyken yani yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ,çift olarak da takılırdik,bayan bayana da devamlı bi aradaydık,haftanın iki günü bendeydi en az:)ama bana çok haber veriyor ondan kanka x resim atmış mutsuz oldgu her halinden belli,kanka x şuraya ise girmiş,araba kiralamış Yazlığa gitmiş vs bunlar örnek, devamlı.konu ona geliyor ,bu Hafta ortasında eşi benim bulunduğum şehirden araba alcakmis,geliyoruz diye bilet resmi atti,bi günlüğüne geldiler,benle görüşmek istediler, ve iki gün önce bunlar eş kişisiyle görüşmüşler ve bulundugum.sehire geldiğinden güya haberi yokmuş onun, kesin bitti mi ,ayrılık sebebiniz ney flan diye bizimkinin arkadaşı ķösesinden flan konuya girdi yine dayanamadı sanki bilmiyorYani velhasıl kelam bu çiftti sizce bisey demeden direk heryerden çıkarmam doğru mu ? Sonra diyorum kalktılar geldiler senle görüşmek istediler, o kadar anı paylaştık, ayıp olur diyorum,sonra diyorum,sen ister istemez etkileniyorsun,sizce doğrusu ney ve aranızda eski eşinizin arkadaş çevresiyle,kuzeniyle ,ya da bi akrabasıyla hala arkadaş kalabilen var mi?Doğrusu diğerlerine yaptığım gibi onalrin da üstüne çizgi çekip yok saymak mi?
Aldatma ve devamlı şüphe hali olunca kesin oluyor malesefyoksa ben evcimen birisiyimdir,kolay kolay evimi ,evliliğimi bırakıp gelmedim ,affettim, affettim en sonunda olmaz artık dedim
Bende şimdi onun kuzeninin hanımıyla ole oldum bi nevi elti gibiydik aynı yaştaydık, sildim kızı mecburen bazen bole olmak zorunda oluyorEltim boşandı aramizda hiç sorun yokken benimle de görüşmeyi kesti.. Tabii saygı duyarım kendi bilir insan kiminle iletişim halinde olmak istiyorsa onunla olur.. ama iyi arkadaştık birdenbire hayatından çıkarması tuhaf hissettirdi... Hayat çok garip birgün yediğiniz ictiginiz ayri gitmeyen hergün telefonda görustügün insanla bir anda iki yabancı olabiliyorsunuz