Garip bi durum gerginim esimle bu konuyu paylaşmalı miyim sizce

Benhurrem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.078
3.848
53
Kızlar geçmiş bayraminizi kutlarim enteresan birsey yasadim instegramdan msj istegi gelmis fake bir hesap yazanın ismi cismi kim olduğu belli değil evlisin biliyorum ama duygularıma engel olamiyorum vs vs diye uzunca bir msj ilk acaba biri ile isim benzerliği varda yanlış mi atti ki msj diye düşündüm çünkü profilde eşimle fotoğrafım var ama yok cidden taniyor sanirim beni gerildim msja cevap vermeden sildim sosyal medyami da kapattım eşime de cok zamanimi alıyordu falan dedim dediğim gibi evliyim mutluyum ve bir de kizim var yeni henüz alti aylik garip bi olay sosyal medyayı kapatmak hep aklıma vardi zaten bi nevi iyi de oldu ama msj beni gerdi bu şahıs akraba dir muhtemelen çünkü çevrem çok küçük arkadaş eşlerini tanimam hiç yuz yuze gelmedim zaten doğru düzgün de arkadaşim yok sosyal medyayı sildim çünkü çeşitli hesaplar açıp yazmasın diye numaramı bulur yazar mi acaba yada numaram varmidir bu şahısta hiçbir fikrim yok eşime bu durumu anlatmalimiyim siz olsanız anlatırmiydiniz??

Kızlar geçmiş bayraminizi kutlarim enteresan birsey yasadim instegramdan msj istegi gelmis fake bir hesap yazanın ismi cismi kim olduğu belli değil evlisin biliyorum ama duygularıma engel olamiyorum vs vs diye uzunca bir msj ilk acaba biri ile isim benzerliği varda yanlış mi atti ki msj diye düşündüm çünkü profilde eşimle fotoğrafım var ama yok cidden taniyor sanirim beni gerildim msja cevap vermeden sildim sosyal medyami da kapattım eşime de cok zamanimi alıyordu falan dedim dediğim gibi evliyim mutluyum ve bir de kizim var yeni henüz alti aylik garip bi olay sosyal medyayı kapatmak hep aklıma vardi zaten bi nevi iyi de oldu ama msj beni gerdi bu şahıs akraba dir muhtemelen çünkü çevrem çok küçük arkadaş eşlerini tanimam hiç yuz yuze gelmedim zaten doğru düzgün de arkadaşim yok sosyal medyayı sildim çünkü çeşitli hesaplar açıp yazmasın diye numaramı bulur yazar mi acaba yada numaram varmidir bu şahısta hiçbir fikrim yok eşime bu durumu anlatmalimiyim siz olsanız anlatırmiydiniz??
Ben olsam anlatırdım sonuçta seni ilgilendiren vır şey yok, akraba olabilir diyorsun evli olduğunu bile bile yazan densiz ilerde karşına da çıkar esinle birlikteyken laf söz eder en azından eşin de böyle bir ahlaksizin olduğunu bilsin, ama söylersen söyle bir durum da var herkesten şüphe duyar en ufak şeylerden bile sorun çıkarabilir zor bir durum

Bence şuan soyleme bu sefer eşinde herkese şüpeyle bakacak eyer 2. Defa tekrarlarsa soylemelisin tabiki.

Sanki aldatmışsın gibi saklama gereği duyuyorsun. Ya sen uyuduğunda senin telefona mesaj gelse kocan farkederse telefonunu alıp mesajı okuyabilir nasıl inkar edebileceksin? Kocan sana şunu diyebilir; Niye daha baştan söylemedin ben farkettiğim zaman söylüyorsun. Farketmezsem hiç bir zaman öğrenmeyecektim sana nasıl güveneyim? Diyebilir yani.

Şimdilik anlatmanıza gerek yok,başka kanallardan ulaşmaya çalışırsa anlatırsınız..Evet muhtemelen tanıdık biri
katilmiyorum. bir gun eskaza esi ogrenirse bir daha guvenmez.
empati yapip karari siz verin. ben anlatmaniz gerektigini dusunuyorum

keske silmeseydim anlatsaydin. yarin bu kisi cirkinlesirse mesajlasiyorduk şöyle böyle dese "hayir sadece o mesaj atti hen cevap bile vermedim" diyecek kanitin yok. eger işler cirkinlesirse "madem korkacagin bisey yok neden sildin" sorusunu duyabilirsin
Şu da olabilir şimdi kafamda kuruyorum
Mesajı atanın niyeti kötüyse sonradan ortaya çıkarsa eşine derse ben mesaj attım eşinde anında sosyal medyasını kapattı.
Şimdi empati yapıyorum kocam kapatsa bana da zaten kapatacaktım vs dese ama kapatma sebebini bir mesajın gelmesi tetiklese ben en çok buna takılırdım açıkçası.

Şu da olabilir şimdi kafamda kuruyorum
Mesajı atanın niyeti kötüyse sonradan ortaya çıkarsa eşine derse ben mesaj attım eşinde anında sosyal medyasını kapattı.
Şimdi empati yapıyorum kocam kapatsa bana da zaten kapatacaktım vs dese ama kapatma sebebini bir mesajın gelmesi tetiklese ben en çok buna takılırdım açıkçası.
aynen öyle. malin teki yazmis bu onemli degil ki- benimki umursamaz da hadi diyelim kiskanc biri olsa söyle ona yazsin, etsin, kufretsin, arastirsin, etsin vs ne yapacaksa yapsin.
en azindan yarin bir gün kötü niyetli kisi bir sey ortaya atarsa her şeyden haberdar olur. ama "oylesine sildim" diyip sonradan bir olay olsa deseler "biz konusuyorduk sonra sana soylemekle tehdit ettim korkudan hesabını sildi" falan diye. o zaman ne yapacak konu sahibi?
kkda da cok görüyorum kadin adamin telefonunda mesaj görüyor acmak istiyor telefonu istiyor falan adam silip veriyor akliyla dalga gecer gibi. biz de diyoruz kkda "madem silinecek bir sey yoktu neden sildi" diye - supheli yaklasiyoruz.
keske silmeseydi

Niye bu kadar gerildiniz ki? Eşiniz anlatırsanız sizi suçlayacak bir insan mı?

aynen öyle. malin teki yazmis bu onemli degil ki- benimki umursamaz da hadi diyelim kiskanc biri olsa söyle ona yazsin, etsin, kufretsin, arastirsin, etsin vs ne yapacaksa yapsin.
en azindan yarin bir gün kötü niyetli kisi bir sey ortaya atarsa her şeyden haberdar olur. ama "oylesine sildim" diyip sonradan bir olay olsa deseler "biz konusuyorduk sonra sana soylemekle tehdit ettim korkudan hesabını sildi" falan diye. o zaman ne yapacak konu sahibi?
kkda da cok görüyorum kadin adamin telefonunda mesaj görüyor acmak istiyor telefonu istiyor falan adam silip veriyor akliyla dalga gecer gibi. biz de diyoruz kkda "madem silinecek bir sey yoktu neden sildi" diye - supheli yaklasiyoruz.
keske silmeseydi
Gelen mesaja hiç sinirlenmem ama silinen mesaja sinirlenirim ve güvenim zedelenir. İlişkide şeffaflık önemli

Ben anlatırdım eşime, mesajı da gösterirdim. Yarın bir gün gelip biri sizi iftira atabilir, benimle konuştu sonra pişman oldu hesabını kapattı diyebilir. Bu ülkede manyak çok malesef. Aynısı eşimin başına gelse bana anlatsın isterim ki güvenim sarsılmasın, bir şeylerin saklanması hoşuma gitmez şeffaflıktan yanayım. Asıl gizlerse işkillenirdim ve aklımda acaba sorusu kalırdı.
Ayrıca gerilecek bir şey yok ki, sizin yaptığınız bir şey yok çünkü. Huzursuzluk çıkacak mesele de yok doğal olarak. Eşiniz en fazla kim bu diye kafasında kurar ama birkaç güne konu kapanırdı.

O an çok fevri olmuş yaptığınız, adamı engelleyip eşinize deseydiniz daha iyi olurdu. Ama korkmayın numara bulsa ne olacak suçunuz yok siz niye korkasınız sakin olun

Back
X