Bu takimi bievden almistim, buna benzer birkac ürün vardi ozaman almamistim,Eki Görüntüle 159181
canımmm bu takımm çook hoşuma gitti nerden aldın paylasırmısın :)
Sagol arkadasim. o kavanozlari almanyadan almistim ama türkiyede bir yerde gördügümü hatirliyorum.herşey çok güzel maşAllah güle güle kullan canım kavonozların farklı renkleride varmı nereden aldın acaba beğendim..:26:
Bence en mantiklisini yapiyorsun, simdi göz gezdirip kafana yaziyorsun herseyiBenim çeyizler henüz başlangıç aşamasında ve olduğu yerde sayıyor şimdilik, parça parça kafa yormaktansa para biriktirip topluca almaya karar verdim. Muhtemelen yaza kalacak alışverişim. Alacaklarımı belirledim en azından o kısmı halletim tabii internette bulduklarımı mağazalarda da bulabilirsem :) Ve bunu yazarken aklıma gene kahvaltı takımına hala karar verememiş olduğum geldi
Havlular ve nevresimler için İssimo'ya bakmanı mutlaka öneririm. Eminönü'nde de outleti varmış sanırım, forumda konu açılmıştı yanılmıyorsam.
Son hamle için kolaylıklar diliyorum :)
Hmmm unuttum desem, digital cerceve ceyizimin ilk alisverislerindenCnm digital çerçevenın fiyatı ne kadar ? Hafıza olarak kaç fotoğraf alıyor ? Bu arada güle güle kullanmak nasip olsun .
Rica ederim tatlim..tşk ederim bilgilendirdiğin için
Tsk ederim, tupperwareler aliskanlik yapiyor aman dikkat..güle güle kullan canı tupperwarelerine bayıldım
Hangisi mesela..? Son aldigim kirmizili bakliyat kaplarim 100 tl civarinda,Tupperwareleriniz de çok güzelmiş. Fiyatı ve modeli nedir?
Oyy bebegim saka gibi geliyor hala.. Sen evleniceksin dimiii..
Bayildim herbiseyine...
Tam senlik seyler almissin tam senin zevkine uygun her biri..
Ancakbi insan kendini bu kadar yansitabilirdii..
Bittim yeminle..
Gamzelim benimmmmm güle güle kullan her birini emii..
Balim benim, tatli dillim..
Insallah bu begendigin cicilerle evimde güzelce agirlarim seni bitanem..
Sanirsam evleniyorum artik, pesimden de seni bekliyorum
Gelin ayakkabimin altina ilk senin adini yazmayi düsünüyorum,
imza
mürvetini bekleyen bir dost:76:
Canim ebrum sagol..
Tsk ederim arkadasim..O kupalari bostancidan almistim, herhangi bi markasi yoktatlım herseyın cok guzel cok ozenlı güle güle güzel günlerde kullanın inşallah müstakbel eşinle. canım sıyah beyaz kupalarının nerden aldıgını ögrenebılırmıyım canım ?şimdiden tesekkürler
Cook sagol canim..Hepsi çok güzel. Güzel günlerde kullanın inşallah hepsini. Onlar eskisin siz eskimeyin.Birşey soracağım tupperware nasıl? Bana da gelicek yaza yurtdışından. Bilgi verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?