- 14 Aralık 2008
- 5.297
- 122
- 173
Bu takimi bievden almistim, buna benzer birkac ürün vardi ozaman almamistim,Eki Görüntüle 159181
canımmm bu takımm çook hoşuma gitti nerden aldın paylasırmısın :)
onlari sonraya sakladim.. Bernardoda neredeyse ayni cesitleri vardi..
Sagol arkadasim. o kavanozlari almanyadan almistim ama türkiyede bir yerde gördügümü hatirliyorum.herşey çok güzel maşAllah güle güle kullan canım kavonozların farklı renkleride varmı nereden aldın acaba beğendim..:26:
Kirmizi siyah ve gümüs rengi vardi..
Bence en mantiklisini yapiyorsun, simdi göz gezdirip kafana yaziyorsun herseyiBenim çeyizler henüz başlangıç aşamasında ve olduğu yerde sayıyor şimdilik, parça parça kafa yormaktansa para biriktirip topluca almaya karar verdim. Muhtemelen yaza kalacak alışverişim. Alacaklarımı belirledim en azından o kısmı halletim tabii internette bulduklarımı mağazalarda da bulabilirsem :) Ve bunu yazarken aklıma gene kahvaltı takımına hala karar verememiş olduğum geldi
Havlular ve nevresimler için İssimo'ya bakmanı mutlaka öneririm. Eminönü'nde de outleti varmış sanırım, forumda konu açılmıştı yanılmıyorsam.
Son hamle için kolaylıklar diliyorum :)
bu plan gercekten ise yariyor bende öncesinde nerede ne var hep arastirdim
tüm begendigim ürünlerin magazalarini adreslerini not ettim
Bircogu zaten sans eseri ayagina geliyor, kismet yerini bulur derlerya öyle iste..
Kahvalti takimina nedense özeniyoruz, güzel güzel tabaklarla misafirlerimizi agirlayalim edelim diye
ama bana suan mantiksiz geliyor, yemek takimlarinda pasta tabagi kahvalti tabagi zaten var..
Ben kahvaltiyi ensona biraktim, olsada olur olmasada :) önce gerekli olanlari bitirelim sonrasina bakariz.
Eminönündeki İssimo daha öncede okumustum, hatirladim simdi
bak onuda not edeyim :) unutmayayim sonra.. sagol canim..