Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük mü misafirlik icin olanlar mi?vuuuuu:86::86: hepsine bayıldım sanırım senden kopya çekicem.. yemek takımlarımız aynı zaten Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.. hayırlı olsun..
Canim o iki elide farkli yerlerden aldim,ikiside almanyadan..canım hepsi çok güzel
güle güle kullan.
o elleri nereden alıosun
ben baktım ama bulamadım
Arkadasim ne kadar icten dilekler bunlar, cok tsk ederimherseyin, en ufak parcasina kadar cok güzel...
allahim onlari güzel günlerde kullanmayi nasip etsin..
hersey hayallerindekinden daha da güzel olsun...
Amiiinnn sagol tatlim.... Bu güzel dileklerinizle bir ömür mutlu olurum benMaşallah hepsi cok güzel kırmızı kırmızı :)
Mutlulukla kullanmak nasip etsin rabbim :) hep yüzünüzün gülmesi dilegiyle canım
Yorumda bulunan herkese tsk ederim..
Tsk ederim arkadasim..O kupalari bostancidan almistim, herhangi bi markasi yok
züccaciyeden almistim.. Cok sevdim bende.
Cook sagol canim..
Tupperwarenin özellikle saklama kaplari cok kullanisli..
Taze birakma özelligine sahip, plastik olmasina ragmen kanserojen madde icermiyor,
sagliga hic bir zarari yok, bakliyatlarda kurtlanma vs kesinlikle olmuyor taze tutma özelligine sahip oldugu icin.. Fiyatlari biraz tuzlu ama deger.. 10 yil kullanim garantisi var..
Hatta topic linkini vereyim,oradan kullanici yorumlarina gözatarsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-arac-gerecleri/414232-tupperware-hakkinda.html
Rica ederim canim, önceligin derslerin tabi sonrasi kolay..canım çok teşekkür ederim. kusura bakma geç cevapladım vizelerim vardıı gerçekten kullanışlıymış her eve lazım birşey.
Amin sagol arkadasim..Eşyaların çok güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Sagol arkadasim, insallah iyi günlerde kullanilir hepsi..canım cok guzel seyler almıssın ınsallah mutlu mesut gunlerde kullanırsın:)
Ütü icin cok arastirdim bende ama kullandiktan sonra anlayabilirim ancakmaşallah çok güzelmiş cicilerin Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. ütün çok hoş duruyor kullanınca yorum isterim artık bana pek ütü dayanmıyor da