• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

bende cok begenerek aldim..Uyku seti 1 adet yeterli bu arada,fazlasi kalabalik olur.. :71:

Canım bitti mi eksikler ,kolilemeye başladın mı
eksikler var biraz daha canim. mutfak ürünleri tamam sayilir
banyo ürünlerini tamamlamam gerekiyor..ve birkac pike takimi almayi düsünüyorum..
alisverisimi mayista yapmayi düsünüyorum..
ceyizlerimin cogu kolilerde duruyo,önceden yerlestirdim bazilarini..
sende nasil gidiyor hazirliklar:34:

çok çok beğendim gülerek kullanın inşallah çok zevkli parçalar var :nazar::nazar:
cok tsk ederim, cok özendim insallah huzurla..:nazar:

benimde sadece çöp kovası,leğen tarzında eksiklerim kaldı
topladık koliliycez bu hafta içinde işte

bu arada sende bizim topiğe gelsene muhabbet ederiz 2011 temmuz gelinlilerine :)

Sagolun arkadaslar, dilerim sizin de hersey gönlünüze göre olur..:34:

Mayista tekrar bi ceyiz alisverisine cikmayi düsünüyorum,herhalde son eksikler tamamlanmis olur artik..
Toplu halde son kalanlari tamamlamayi düsünüyorum.. Kampanyalari takip etme zamani geldi:10::10:

Son düzenleme:
Sagolun arkadaslar, dilerim sizin de hersey gönlünüze göre olur..:34:

Mayista tekrar bi ceyiz alisverisine cikmayi düsünüyorum,herhalde son eksikler tamamlanmis olur artik..
Toplu halde son kalanlari tamamlamayi düsünüyorum.. Kampanyalari takip etme zamani geldi:10::10:

dönünce yeni cicislerini gösterirsin burda artik :)

battaniyene bende bayıldım gerçekten :69: herşeyin çok güzelmişcanım kırmızı kırmızı güle güle kullan hepsini inşallah

rabbm ağız tadyla kullanmanı nasip etsin...çok güzel çeyizin bir kız daha gelin eder yani:)) sen anlaşılan kırmızıyı seviyosun

tatlım herşeyin çok güzel, zevkli bi bayan olduğun belli,
rabbim tamamına erdirsin, güle güle kullan çeyizlerini
:71:

Cook tsk ederim kizlar, yeni alisveris icin heyecanlaniyorum
indirim varmis birkac yerde, talan etmem lazim oralari:52:

son aldiklarimi da ekleyeyim,
birkac güne sonra alacak oldugum yenileri eklerim yavas yavas..

Sac düzlestirici
DSCF5482.jpg

Kokos bi arkadasimla icmeyi planladigim kahve kupalari:12:
DSCF5416.jpg

Karaca mini golf baharat takimi
DSCF5480.jpg

Bemilex
0.jpg

Canım son aldıkların her zamanki gibi harikaa gülee gülee kullan cnm, kupalarıı gözüm bir yerden ısırıyo ama çıkaramadımm :1:

Back