• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

Canım aldıklarını güle güle kullan güzel seçimler yapmışın :nazar::nazar:

Hem kırmızı hem gri almışın kettle ını! Ben de hala karar veremedim kırmızı mı olsunlaar yoksa gri mi! Hatta son zamanlarda cam kettleları da çok beğeniyorum! :97: Çok zor karar vermek sen hangisini kullanmayı düşünüyorsun acaba :61: Yoksa senin gibi yapıp hepsinden birer tane mi alsam :9:

x1x1
ilk mesajini benim topigime atmissin tesekkür ederim..insallah..

missberry
Canm aslinda iki tane almak gibi bi niyetim yoktu önce gri tefali almistim
sonrada fazla iyi bi marka olmayan kirmizili ketteli aldim sirf begendigim icin..
Simdi boschunda kirmizi mutfak ürünleri cikmis, alirsan yine iyisinden al derim
yoksa cabuk bozuluyolar.. Camli kettel cok hos evet, ama catlama ihtimali yüksek.

Evlendikten sonra,evine ziyarete gelenlerde bi kettel getirirse üclemis olurum
bunuda hic istemem, fuzuli yer kaplar:1:
Önce hangisini kullanirim bunu bende sordum kendime,
sanirim önce kaliteli olanini tefal griliyi kullanicam..:34:

Sen hangi markayi düsünüyosun canim ?

10 adet farkli boylarda kaplar
DSCF5112.jpg

Tupperware baharatlik, cam kesme tahtasi
Zwischenablage02.jpg

4'lü kahve seti
DSCF5114.jpg

bayıldım :=== çok harika hepsi güzel günlerde kullan canım...siyah beyaz kırmızı seçmen çok mantıklı olmuş birbiriyle de kombin yaparsın herşeyini

Kırmızı aşkıııı :16: :7:
dygucum iyi günlerde kullan sıkı takip ediyorum senii
aldıklarını çok beğeniyorum çünkü , bulabilirim umuduyla
fikir oluyor banada kırmızı kahve seti çok şeker

canım kahve takımını da güle güle kullan kırmızı cok hoş görünüyor.. :):nazar:

Tesekkür ederim kizlar.. Dilerim sizinde hersey gönlünüze göre olur..:34:

:nazar::nazar: Canım kupalarını ve Kırmızı saklama kavanozlarını çok beğendim. Nerden aldın acaba fiyatları nedir?
Canim kupalari cok önceden almistim, inan hatirlamiyorum suan..
Kirmizi kavanozlari almanyadan aldim, eger buralardaysan yada yakinin varsa
magaza bilgisi veririm.

tatlım kırmızı-siyah kombine ettiğin yemek takımını sitesinde bulamadım nerden aldın acaba fiyatınıda söyersen çok begendımmm :69: :69: :69:
3 yemek takiminida ayri yerlerden aldim canim.. nerde ne bulsam cinsten olacak ama
secerek aliyorum hep:9:
siyah takimi almanyada ikeadan almistim,fiyati 50-60 tlye geliyordu (6 kisilik)
kirmizi yemek takimini izmit merkezden aldim 60 tl (6 kisilik)
beyaz yemek takimi istanbul bernardo 130 tl (6 kisilik)
hatta 6'Li bardaklari hediyeydi..

mrh hepsini ii günlerde,sağlıkla kullan.herşey çok güzel olmuş:)yastık ve poşet çay kutunuzu nerden aldınız merak ettim şimdiden tşk

Iyi günlerde kullanman dilegiyle.Ceyiz isleri gercekten coookkkk eglenceli ama sen herseyi en güzeli ve özelinden kaliteli ve schik almissin tebrikler.Mutlu günleriniz olsun.benim sana bikac sorum oalcakti umarim cevaplarsin.1) Siyah battaniyene bayildim tasli sanirim bide.Tüm sayfalari okudum ama tam isim vermemissin internette aradim bulamadim. Hatirliyorsan eger söylermisin hangi magaza.tipkisinin aynisini almak istiyorum :1: 2)bende almanyadayim burda sahane bardaklar porselenler var o siyah takimi bende almayi dusunuyorum ama turkiyeye nasil götürecegimi bilemiyorum.yanimiza el bagaji olarak alabiliyormuyuz biliyormusun?yada sen Türkiyeye götürdüysen nasil götürdün.Büyük bagaj bölümüne vermek istemiyorum cunku atiyorlar bavullari kirilir hersey diye korkuyorum.ayyy cok uzun oldu ama cevabini bekliyorum.Hatta su battaniye bulabilirsek hemen aileme aldirmak istiyorum :9:

kitie
cok tesekkür ederim arkadasim..

hamarat21
poset cay kutusunu annem almisti cnm, yastik derken kirmizi kalpli yastiklari soruyorsan eger
onlari ikeadan almistim:34:

siyahincim81
güzel yorumlarin icin sagol arkadasim..insallah sende gönlünce tamamlarsin ceyinizini
battaniyeyi izmitten almistim, tacin ve diger markalarin oldugu ceyiz magazasindan
battaniyenin markasi diamond olmali.. almanyada böyleleri yok ama trde buna benzer
bisürü battaniyeler var eminim bulursunuz..

demek sende almanyadansin, peki türkiyeye mi gelin gidiyorsun?
burdan oraya tasimak öyle cok zor ki,ben senelerdir tasiyorum ve hala bitmedi yüküm
ucakta giderken kiralacak bölüme verebilirsin ama tabaklarda garanti veremiyolar yinede
ben kirilacaklari arabayla izine giderken getttirdim, akrabaniz yakininiz varsa sen öyle yapabilirsin..
ne zaman gidiceksin türkiyeye hadi hayirlisi:34:

canım şimdi kendi aldıklarımla ilgili arkadaşlarımla konuşurken aklıma geldi:)
ikeanın kırmızı bir tepsisi var. senin çeyizinle çok uyumlu olur. naçizane sana önerim bence almalısın:)

Ben egitim icin geldim 1 yil sonra tamamen dönecegim insAllah.Ben almanyadan alip türkiyeye götürmek istiyorum.Aslinda Türkiyedeki cesit daha cok daha güzel ama bazi özel tasarimlar var onlari götürmek istiyorum ama ben görmüstüm bir bayanin kasik catal sandigi kirilmis parcalari dagilmistio yüzden yanima alabilirmiyim diye dusunuyorum ayaklarimin yanina koyayim diye ama bakalim arastiriyim ben biraz daha.Bana kolay gelsin sanada Hayirli olsun.Kizlar insAllah güzel günelrde kullaniriz tüm cicilerimizi:D

canim simdi kendi aldiklarimla ilgili arkadaslarimla konusurken aklima geldi:)
ikeanin kirmizi bir tepsisi var. senin çeyizinle çok uyumlu olur. naçizane sana önerim bence almalisin:)

kirmizi diyince ben aklina geliyorum ne hos :-)
ikeanin tüm ürünlerini biliyorum sanirdim, bu kirmizi tepsiyi hic hatirlayamadim
ama gidip bi ara bakicam. sagol canim:34:

Ben egitim icin geldim 1 yil sonra tamamen dönecegim insAllah.Ben almanyadan alip türkiyeye götürmek istiyorum.Aslinda Türkiyedeki cesit daha cok daha güzel ama bazi özel tasarimlar var onlari götürmek istiyorum ama ben görmüstüm bir bayanin kasik catal sandigi kirilmis parcalari dagilmistio yüzden yanima alabilirmiyim diye dusunuyorum ayaklarimin yanina koyayim diye ama bakalim arastiriyim ben biraz daha.Bana kolay gelsin sanada Hayirli olsun.Kizlar insAllah güzel günelrde kullaniriz tüm cicilerimizi:D

Hmm dogurdur, bavullari emanet ediyoruz ama ne hale gelecegi belli olmaz.özen göstermiyolar
ucakta yanina alabilirsin ama ucak sirketine göre degisiyor kimisinde el bagaj hakkin 4 iken
kimisinde 8 kg hakkin oluyor canim.. bilet alirken bunu sorarsan bi sorun cikmaz..
kolay gelsin

çeyizlerin çok güzel güle güle kullan. ne de düşünerek seçilmiş,hepsi birbiriyle uyumlu ne güzel. darısı başıma:)

Back