Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni iyi tanidigin icin olsa gerek :)
Bu kirmizi tutkum ne zaman bitecek bende bilmiyorum
acikcasi bitecek gibide gözükmüyor..
Birisi söylenmeye basladi ama dinleyen kim
Tesekkür ederim,dilerim seninde istedigin gibi olur hersey..
Herseyin en iyisini hakedenlerdensin..
Evet eniste,bana diyorki senin kadar her detayi düsünen varmi
bu söylenen eniste sanirim
kirmizi sensin, sende kirmizisin. ayrilmaz ikili...
Saol Canim, INSALLAH...
Senin aldiklarini takip ediyorum canim,hakikaten zevklisinkırmızının asaleti başka seninde benim gibi kırmızı siyah beyaz olucak mutfağın
güle güle kullan..![]()
cok tsk ederim arkadasim, bunlari duymak beni dahada gaza getiriyor yanliz.. :)o akdar çeyz gezdm.. benm zevkime en yakını senin çeyzlerin.. hepsi birbirnden güzl orjinal gerçekten bayıldım.. çok özl olmazsa bir soru sorucam: ortalama ne akdara mal oldu bunlar?
tsk ederim arkadasim.. bardaklarin yanindaki camdan gece lambasicanım iyi günlerde kullan hepsini
o günlük su bardaklarından kırmızılı bardaklarının yanında kırmızıyuvatlak bişey var o nedir çözemedimde?![]()
tsk ederim arkadasim.. bardaklarin yanindaki camdan gece lambasi
ikeadan almistim.. aslinda ondan bir tane daha almam gerek
hatirlamis oldum sayende..![]()
tsk ederim arkadasim insallah.. pembe bicagi almanyadan almistim.canım herşeyin pek güzel pek bi özentili maşallah güzel günlerde kullan inşallah...
pembe bıçağa bayıldım ben onu nerden aldın acaba??
tesekkürler canim..Anladım canım güle güle kullan![]()
sende mi kirmizi yapiyordun ceyizini canim :)Tüm çeyizin çok güzel.
özellikle hepsinin kırmzıı olması dikkatimden kaçmadı değil yani. :26: :92::92:
sende bendensin demekki ama elimden geldiği kadarı ile almamaya çalışıyorum![]()
tesekkür ederim arkadasim.. insallah iyi günlerde..hepsi çok güzel canım.. güzel günlerde kullan...
sagol arkadasim, uyumlu olmasina dikkat ediyorum takim halinde gözükmesi icin..çok güzeller tatlım herşeyin uyumlu :82:
benim alisveris dönemlerim var aslinda, suan inzivadayim :)) 2 ay sonra alisveris
vaktim gelicek yine, malum para biriktirip almasi daha zevkli
2 ayi beklememin nedenlerinden biride istanbula gidecek olmam, o zamana dek para biriktireyimmerhaba,
Çeyizinde eksik neler kaldı acaba ve düğününe ne kadar daha var? Bir de ayrıca iki ay içinde beklediğin herhangi bir kampanya var mı ? Denk gelirsen şayet, sayfanda ya da kampanyalar başlığında belirtirsen çok sevinirim.
Allah kesene bereket versin, kolay gelsin :)
Düzeltme : Düğün tarihin varmış. Cevabı gönderdikten sonra fark ettim. O sorumu geri alıyorum :)
Aaa ne kadar güzel ya mahcup oluyorum valla arkadaslar,Tatlım senin çeyizleri o kadar begendim ki bugün iş yerindeki bütün kızlara gösterdimMersin de ünlü oldu senin çeyizler
bende bu takımlardan mı alsam yoksa altın sarısı beyaz şeklinde mi yapsam diodum :S bugün altın sarıda karar verdim bende canım kırmızının herşeyini bulmuşssun sen maşallah
Ben cesaret edemedim ya Bende de uyum sorunu var
şimdi herşeyi dore almam lazım bnmde. Bide sana bişiy sorcam tatlım bunların hepsi ne kadar tuttu sorması ayp :26:
2 ayi beklememin nedenlerinden biride istanbula gidecek olmam, o zamana dek para biriktireyim
diyorum.. Sunu anladimki, parca parca degilde toplu halde alinca daha icime siniyor hersey
cünkü hemen hemen hersey takim oluyor. . Gördügüm kampanyalari tabiki paylasirim canim
alisveris sezonum bi gelsin heleSanada kolay gelsin arkadasim.. Senin ne durumda ceyizlerin?
Ceyizimde eksik kalanlar
Mutfak ürünlerinde ufak tefek ivir zivirlar
bicak takimi, kepce takimi,masa örtüsü vs..
Elektiriklilerden tost makinesi, narenciye sIKacagi..
Banyo icin alacaklarim, bornoz takimi,plaj havlusu, misafirler icin el yüz havlulari..
Ve birkac tane daha nevresim takimi,pike takimi almayi düsünüyorum
Ondan sonra alacaklarim bitmis gibi gözüküyor![]()