Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hersey cok güzel güle güle kullan insallah tefal in kettle ve ekmek kizartma makinasi bendede var ceyizime aldim ama kahve yapma makinasini gereksiz gördü annem almayalim dedi almadik onun yerine icine kahve pedi koyup yaptigimiz kahve makinalari var onlardan alcaz :) sac kurutma makinalarimizda ayni bu arada :)
bu sitede gördüğüm çeyizlerin hepsi çok şık ve çok güzel ama seninkiler ayrı güzelmiş bayıldım canım güle güle kullan İnşallah![]()
Hepsi birbirinden güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasıp eder inşallah..
Sende bnm gibi kırmızı hastasısın sanırım çoğu şeyimiz aynı :90:
ayyyyyyy bayıldımmmmmmmm ya hepsı harıka
ben daha bıse almadım cok fena ceyız alasım geldı
gule gule ıyı mutlu gunelrde kuullan hepsını cnm harıkalar cok uyumlu hepsı
evet cidden cok arastirip öyle aldim,kimide sansima denk geldiçok güzel eşyalar süpeer bayıldım, çok özenle seçilmiş oldukları belli zevkliymişsiniz.Güle güle iyi günlerde kullanın...
miss coruisenin ceyizlerini bende begenirim, cok zevkliymis hakikatenbu forumda en çok miss coruisenin çeyiz topiğini beğeniyordum hem detaylı hem de çok zevkle alınmış şeyler vadı. onu evlendirdik. şimdi senin çeyiz topiğin yeni gözdem oldu. beğenmedim dediğim hiçbirşey yok. özenle alındığı, emek verilip seçildiği o kadar beliki. herşey uyumlu, herşey çok güzel.
birde kırmızı en en sevdiğim ve mutfağa yakıştırdığım renk. ço güzel seçimler yapmışsın. güle güle kullanmanı dilerim...
tsk ederim canim.. insallahcnm herşeyin çok güzel güle güle kullan inşallah
Aminnn canim sagolasin.. en önemlisi huzur gerisi teferruat..aldıklarının hepsi çok güzelmiş canım Allahım sağlıklı huzurlu kullanmayı nasip eder inşallh ayrıca pembe bıçağına bayıldımmm çookk şirinnn![]()
ah o ayrintilar öldürecek beni cok düsünmekte iyi degil ama, tsk ederim..ayrıntılı ve şıkherşeyin çok güzel. iyi günlerde kullan:)
Umarim seninde gönlünce dolu dolu ceyizin olur canim,İçim açıldı valla hepsi zevkime hitap ediyor
mutluluk versin Allah herşey çok güzel
Sagol canim insallah... Bardaklarim benimde icime cok sindi..hepsii çok güzel.. güzel günlerde güle güle kullan canım. bardak takımlarına bayıldım özellikle.