• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

hersey cok güzel güle güle kullan insallah tefal in kettle ve ekmek kizartma makinasi bendede var ceyizime aldim ama kahve yapma makinasini gereksiz gördü annem almayalim dedi almadik onun yerine icine kahve pedi koyup yaptigimiz kahve makinalari var onlardan alcaz :) sac kurutma makinalarimizda ayni bu arada :)

hersey cok güzel güle güle kullan insallah tefal in kettle ve ekmek kizartma makinasi bendede var ceyizime aldim ama kahve yapma makinasini gereksiz gördü annem almayalim dedi almadik onun yerine icine kahve pedi koyup yaptigimiz kahve makinalari var onlardan alcaz :) sac kurutma makinalarimizda ayni bu arada :)

kahveyi cok icmiyorsaniz gereksiz gibi gözüküyo evet
ama cok SIK icerim birde fitreli kahve severim diyorsaniz alirsiniz.
o bahsettigin kahve makineleri de cok güzel, cok pratik
ama o pedleri heryerde satilir mi bilmiyorum:34:

bu sitede gördüğüm çeyizlerin hepsi çok şık ve çok güzel ama seninkiler ayrı güzelmiş bayıldım canım güle güle kullan İnşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

cok tesekkür ederim arkadasim
son bikac ayda bu hale geldi ceyizim
önceden buradaki topiklere bakar bakar ic gecirirdim
dogru zamani bekledim diyim :-)
:54:

Hepsi birbirinden güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasıp eder inşallah..

Sende bnm gibi kırmızı hastasısın sanırım çoğu şeyimiz aynı :90:

ayyyyyyy bayıldımmmmmmmm ya hepsı harıka
ben daha bıse almadım cok fena ceyız alasım geldı
gule gule ıyı mutlu gunelrde kuullan hepsını cnm harıkalar cok uyumlu hepsı

Hepsi birbirinden güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasıp eder inşallah..

Sende bnm gibi kırmızı hastasısın sanırım çoğu şeyimiz aynı :90:

insallah sagol busra
hemde ne hasta:-) simdi kirmizi moda oldu ama benim tutkum yillar
öncesine dayaniyor.. modasi gecse bile bende etkisi gecmez

:16:

ayyyyyyy bayıldımmmmmmmm ya hepsı harıka
ben daha bıse almadım cok fena ceyız alasım geldı
gule gule ıyı mutlu gunelrde kuullan hepsını cnm harıkalar cok uyumlu hepsı

ooyy cok tsk ederim canim..
dimi insan burdaki ceyizleri gördükce hevese geliyor
hemen alisverise cikma istegi oluyor, bendede öyleydi
azmettim sabrettim biriktirdim ve ceyizimi tamamladim sayilir
koly gelsin sanada:54:

çok güzel eşyalar süpeer bayıldım, çok özenle seçilmiş oldukları belli zevkliymişsiniz.Güle güle iyi günlerde kullanın...

bu forumda en çok miss coruisenin çeyiz topiğini beğeniyordum hem detaylı hem de çok zevkle alınmış şeyler vadı. onu evlendirdik. şimdi senin çeyiz topiğin yeni gözdem oldu. beğenmedim dediğim hiçbirşey yok. özenle alındığı, emek verilip seçildiği o kadar beliki. herşey uyumlu, herşey çok güzel.
birde kırmızı en en sevdiğim ve mutfağa yakıştırdığım renk. ço güzel seçimler yapmışsın. güle güle kullanmanı dilerim...

aldıklarının hepsi çok güzelmiş canım Allahım sağlıklı huzurlu kullanmayı nasip eder inşallh ayrıca pembe bıçağına bayıldımmm çookk şirinnn:69::69:

İçim açıldı valla hepsi zevkime hitap ediyor

mutluluk versin Allah herşey çok güzel

:nazar: hepsii çok güzel.. güzel günlerde güle güle kullan canım. bardak takımlarına bayıldım özellikle.

çok güzel eşyalar süpeer bayıldım, çok özenle seçilmiş oldukları belli zevkliymişsiniz.Güle güle iyi günlerde kullanın...
evet cidden cok arastirip öyle aldim,kimide sansima denk geldi
tsk ederim..

bu forumda en çok miss coruisenin çeyiz topiğini beğeniyordum hem detaylı hem de çok zevkle alınmış şeyler vadı. onu evlendirdik. şimdi senin çeyiz topiğin yeni gözdem oldu. beğenmedim dediğim hiçbirşey yok. özenle alındığı, emek verilip seçildiği o kadar beliki. herşey uyumlu, herşey çok güzel.
birde kırmızı en en sevdiğim ve mutfağa yakıştırdığım renk. ço güzel seçimler yapmışsın. güle güle kullanmanı dilerim...
miss coruisenin ceyizlerini bende begenirim, cok zevkliymis hakikaten
5 ay sonrada beni evlendirirsiniz artikn:1:
o zamana kadar durdurak bilmicem gibime geliyor, ceyiz isi cok zevkli ve feci aliskanlik yapiyor
alisveris aliskanligi :-)
cok tesekkür ederim.. güzel dilekler sizin icinde gecerli..:34:

cnm herşeyin çok güzel güle güle kullan inşallah
tsk ederim canim.. insallah:nazar:

aldıklarının hepsi çok güzelmiş canım Allahım sağlıklı huzurlu kullanmayı nasip eder inşallh ayrıca pembe bıçağına bayıldımmm çookk şirinnn:69::69:
Aminnn canim sagolasin.. en önemlisi huzur gerisi teferruat..
pembe bicagim pasta ve kek kesimi icin.. pasta bicagi yani
tsk ederim..

ayrıntılı ve şık:nazar: herşeyin çok güzel. iyi günlerde kullan:)
ah o ayrintilar öldürecek beni cok düsünmekte iyi degil ama, tsk ederim..:34:

İçim açıldı valla hepsi zevkime hitap ediyor
mutluluk versin Allah herşey çok güzel
Umarim seninde gönlünce dolu dolu ceyizin olur canim,
seninde dügününe az kalmis.. tsk ederim..:nazar:

:nazar: hepsii çok güzel.. güzel günlerde güle güle kullan canım. bardak takımlarına bayıldım özellikle.
Sagol canim insallah... Bardaklarim benimde icime cok sindi.. :34:

Eveett ceyiz yaparizda rahat dururmuyuz, ben kendimi zor tutuyorum alisveris yapmamak icin
gereksiz ayrinti kalabalik olsun istemiyorum ama kime anlatiyorum..
Alisverise ucundan yine devam.. yarin yeni aldiklarimi eklemeye vakit bulursam paylasirim
takip eden ve yorumda bulunan pamuk sekerlerime tsk ederim..:16:

Son düzenleme:
Back