GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

güle güle kullan gamzelm:) uzun süreden sonra özlemişssindir çeyiz alışverişini sanırm bende senin gibi ara vericm bi süre, güle güle kullan
çok güzel yine çok kırmızı yineee
Aynen insan özlüyor, bir baskaymis ceyiz alisverisi..
Yalniz kendimi cok kasmicam artik,
evlendikten sonra alirim diyorum bazilarini...

Uzaga mi gelin gideceksin ? Ben ülke degistiriyorum,
bu ceyizleri oraya tasimak hic kolay olmadi,yillardir tasiyorum ve hala bitmedi :)

Herşeyin çok güzellllll Maşalllahhh diyelimmm 41 kereee.... Düğünnn nezamannn pekii
Bir degisiklik olmazsa, dügün temmuz da insallah...

Güle güle ve iyi günlerde kullan insaAllah hayirli olsun :) Istanbul nevresim takimini bi cok arkadasin sayfasinda gördüm. Cok güzel gercekten. Bulabilirsim bende alabilirim cok hos cünkü :)
Sagolasin canim. Istanbul nevresimi kapis kapis satildi herhalde, bende cok arkadasta gördüm..
Aklin yolu bir harika bi nevresim, görür görmez yapistim ekrana. Netten aldim bende.. :)

maşallah ne güzel bi çeyiz... inşallah evliliğin çeyizinden dah güzel olur hiç pişman olmazsınn...
Sagol insallah en büyük dilegim bu, huzur versin Rabbim..

nevresimini havlularini sevsinler
bu vazoyu trye nasil getircennn
Bu vazoyu almicaktim, gel git yasadim,sonra dayanamayip döndüm aldim..
Arabayla giden akrabalardan birine vericem..Yapsinlar bi güzellik :)

canım benim güle güle kullan herşeyini günlük bardaklarını ve 2. banyo takımını (siyah olan) nerden aldın harikalar ve merak ediyorum
Sagol canim.Günlük puantiyeli bernardodadan..
Kalpli ikeadan almistim sevgililer günü döneminde gelmisti.
2. siyah banyo setini izmitten Decorium'dan aldim..

Canım ben de Ankara'dan İstanbul'a taşınacağım ve her şeyim Ankara'da birazı da memleketim Samsun'da. Taşıyacağız bir şekilde yoksa bunları bir anda almak için daha çok zorlanacağım. Allah kolaylık versin bizlere :)

Bende uzaklardan kocaeline transfer ettim ediyorum :) Akrabalar iyi fikir benim ablam gecen sene ankaraya temelli dönüs yapti akrabalarimiz burda yok ama yakin aile dostlarimiza her birine birer valiz birer canta biseyler verdi o sekilde tamamladi o da :) Kizlar Allah yardimcimiz olsun.

Birde internette nerden bulabilirim o nevresim takimini?

Onun stressini de ayriyetten yasiyoruz..Zor gercekten.
Aslinda gidecegimiz yerden alisveris yapmak en mantiklisi ama ben dayanamiyorum iste

Kocaeline mi? Bende oraya gelin gidiyorum:) Tee gurbet ellerden, ayni kaderi paylasiyoruz..
Neresine gidiyorsun ?
Gidenlere yük vermek iyi fikir ama ben cekinirim gibi geliyor, ama mecburen bu yaz akrabalara
vermem gerekiyor birkac yükümü.. Yoksa yetismeyecek dügüne..
Nevresim markafoniye geliyor ara sira, ben denizli filiz tekstil firmasindan aldim arkadasim..
Acik adres veremiyorum malum:)

Onun stressini de ayriyetten yasiyoruz..Zor gercekten.
Aslinda gidecegimiz yerden alisveris yapmak en mantiklisi ama ben dayanamiyorum iste

Gittigin yerden alis veris yapiyorsun, yapiyorsun ama ordan aldiklarinida evine geri götürüyorsun
EEE ceyiz cikarken zengin görünsün malum, bunun icin her zahmete deger

O vazo sag saglim Türkiyeye varicak mi bakalim...
Bunlarin hepsini senin evinde görmek icin sabirsizlaniyorum.
Cok bekledin o günleri, gelincede herseyin muhtesem olacak eminim

Izmitten aldiklarimi birakmiyorum, istanbula bizim eve götürüyorum.
Aynen dedigin gibi cikarken cok gözüksün bunlar istanbuldaki eve gidecek dedim
ee emir büyük yerden gelince (yani benden) , askitom ve kayinvalidem okeyi cekti hahaha

Vazoyu sarip sarmalicam, gider gider biseycik olmaz :)
Insallah hayatim,hayirlisi o zaman olacak iste.. Beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldir..

Son düzenleme:

Ay sahi mi :) Ben Gebzeye gelicem, peki sen neresine geliyosun? Ay inanmiyorum :)
Akrabalarina verebilirsen mutlaka ver benim o kadar asiri esyam yoktu ama ablam düsün 10 senelik evli bayagi bir esyasi vardi. Yada benim konuda yazdigim gibi ucakla gidince kilo hakkini yükselticeksin o sekilde götüreceksin canim. Dügünün ne zaman kismetse? Kocaelinde olacak heralde dimi?

Gri yatak örtün benimkine benziyooo Bu ne incik boncutur ben nasıl alıcam bunları yaaa Ama hepsi çok güzel bayıldımmmm younluk kırmızı siyah olmuş ben lila mor beyaz 3lüsünde yogunlaşıcam sanırım çünkü mutfagım lila ve beyaz
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin bir ömür inş. Darısı ben ve benim gibi isteyenlerin başına

Merkeze yakin canim.. Gebze biraz uzak kaliyor aslinda.. Yakin olsaydik keske:)
Akrabalara yük vermem gerek mecburen, arabayla gidecek olanlara..
Kg hakkimi en fazla 10 kg yükseltebiliyorum ediyor 30 kg. o bile yetmiyor ki..
Reisebüro da calisan bir arkadasim var,ondan aliyorum bileti en fazla bu sekil imkan oluyor.
Pegasus da 30kg + 10kg diye duymustum ama, onu da bi sorarim yarin kendisine..

Dügün kocaelinde olacak canim.. Dügünlerimiz hemen hemen ayni tarihlerde sanirim..
Ev, dügün salonu isini halletiniz mi ?

Son düzenleme:

Bu incik boncuk isine pek karismamis hali :)
Aksesuar ve ufak tefekleri en sona biraktim..
Hersey yerlestikten sonra, neyin eksik olduguna karar verip almayi düsünüyorum.
Lila beyaz cok hos ve uyumlu renkler, insani gaza getiren sevdigi renkleri birarada görmek oluyor.
Amin, agiz tadiyla saglikla huzurla kullanalim hepsini insallah...

O zaman karışmış halini düşünmek istemiyorum acaba ben napıcam çok korkutuyo gözümü herşeyin hayırlısı 1 kere alınıcak diyip çok almak istemiyorum bakalım nolucak

O zaman karışmış halini düşünmek istemiyorum acaba ben napıcam çok korkutuyo gözümü herşeyin hayırlısı 1 kere alınıcak diyip çok almak istemiyorum bakalım nolucak

Hayirlisi tabi ama, bi bakmissin ki bisürü sey almissin..
Insan farkinda olmuyor, zamanin var ise hic takma kafana..
Yavas yavas oluyor zaten kücügü büyügü:)
Bende fuzuli seylerin alinmasina karsiyim, onca masrafin icinde
gerek yok, lüzumsuz detaylara..
Misal fritöz almayi düsünmüyorum, hemde dünya para..

masallah hiç eksiğin yok mesela pizza için aldığın şeyy ben mesela yapmayı bilmiyorum yapmayı öğrenince bende alırım onun yerine dısardan söylerim yapamazsam masallah ya çok güzel bu karelerr :)

Benim akrabalarim da merkeze yakinlar. Gebze'ye arabayla bir saat. Aslinda uzak. Ama nisanlim nerdeyse bir hafta boyunca her gün beni gelip aldi ve tekrar eve birakti. Artik kisa geliyor bana o mesafe. Ama bi daha mi? Asla :) Hem nisanlima cok yazik. Hem mazota verilen paraya yazik. Hem o kadar yolu cektigimize yazik :)

Bak ben en son pegasustan aldim 20kg + 30kg call center'dan yükselttim. Bu sefer de internetten direk yükselttim 20kg + 20kg. Tabi bunu iki kisi icin yaptigim icin 80kg oldu.

Evimiz basta kira olacak. Ama Allah nasip ederse en gec bir sene sonra kendi evimizi almayi düsünüyoruz. Kira ödeyecegine kredi öderiz diyoruz. Dügün salonu bakmaya zamanim olmadi benim. Hatta öyle ki en sonunda hic bir seyi yetistiremicez düsüncesiyle kaynanama dedim onlar baksin diye. Peki siz?

Sen alman vatandasimisin birde onu soracaktim ben?

bayıldım bayıldım mutlulukla kullanacağın güzel günler diliyorum gamzelim.
Cok tesekkür ederim, insallah

masallah hiç eksiğin yok mesela pizza için aldığın şeyy ben mesela yapmayı bilmiyorum yapmayı öğrenince bende alırım onun yerine dısardan söylerim yapamazsam masallah ya çok güzel bu karelerr :)
Ben pizzayi cok severim, o nedenle kendimde yapiyorum..
O kocaman tavayla pizza partisi ne hos olur :76:

O yollari bilmez miyim, benimde nisanlim istanbula gelir gider. Bir zaman sonra yol cekilmiyor artik.
Ben internetten degil de, direk acentadan aldim.. En fazla 10 kg arttirabiliyordum.. 20 kg aklimda bulunsun.
Kira yerine kredi ödemek en mantiklisi canim tabiki, evi hangi taraftan düsünüyorsunuz peki?
Dügün salonlarini netten bak arastir bence, hatta Dügün Mekani icin bölümümüz var oradan
baslik acip bilgi alabilirsin, bence dene.. Nasíl bur mekan düsünüyorsun ?
Evet ben alman vatandasiyim tatlim, sen ?

nerede bulabilirim bunlardan ben de tatlımm??? çok beğendiimmmm super herşeyyyy
Bunlari almanyadan aldim arkadasim.Bu tarzda birseyler ariyorsan, nikah sekeri satan bazi yerlerde oluyor

Biz evi yine gebze de düsünüyoruz - nisanlimin isine yakin olsun diye. Sizin eviniz hazir mi? Internette pek fazla bilgi bulamadim ben dügün salonlari hakkinda, yada nerede arastirmam gerektigini bilmiyorum. Dügün mekani bölümüne bi bakayim ben en iyisi. Salon olacak - kir dügünü olmayacak yani. Biz 300-400 kisi arasi misafir bekliyoruz yani fazla kalabalik olmayacagiz sanirim. Gebzede bi kac dügün salonun yanindan gectik alt katta olanlar vardi. Yani birinci katin da alti anlatabildim mi bilmiyorum :) Öyle olmasini istemiyorum acikcasi. Siz salon begendiniz mi bile? Istanbulda mi olacak dügününüz yoksa kocaeli merkezde mi? Bende bura vatandasiyim canim. 6 ay da bir giris cikis yapmak gerekiyormus diyorlar? Bu bizim icin de gecerli mi acaba? Yoksa türk vatandaslari icin mi gecerli senin bi bilgin var mi?

Bizim ev ve dügün salon hazir canim. Benim dügünüm bu yaz olacakti aslinda, erteledik.
Babami kaybettim, o nedenle gözüm görmedi hic bisey.. Nur icinde yatsin bitanem.
Bende kir dügünü istiyordum ama sonradan vazgectim, salonda olacak bizimkide ve izmitte.
Alman vatandaslarinin 6 ayda bir giris cikis yapmasina gerek yok, o yüzden rahatiz biz.
Sadece pasaportlarin yenileme süreclerini unutmayalim, onlarin tarihlerini kacirirsak sorun cikabilir..
Sanada soruyolardir, sen niye almanyaya gettirtirmiyosun diye dimi ?

Allah gani gani rahmet eylesin insaAllah mekani cennet topragi bol olsun canim senin adina cok üzüldüm gercekten büyük bir kayip. Rabbim kalanlara sabir versin. Ne güzel iki büyük soruyu hall etmisiniz bile. Benimde nisanlimla kaynanam yakinda salonu ayarlarlar. Kirada olacagimiz icin basta evi nisan sonu mayis basi anca tutarlar heralde. Sormazlar mi canim. Illallah dedirttiler artik :) Ama derler ya 'bir kulaktan giriyor digerinden cikiyor'. Ben kararimin dogru oldugunu biliyorum. Sadece ailemden uzaga gidece kolmam üzüyor beni. Ama bu da taktiri ilahi. Hasrete alisacagiz bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…