• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

Kuzuuuuuuuu ikeaya gittim gecen yine kirmiziya bürünmüs :))
Paraya kiymak istemiyorsan uzak dur uyariyorum :1:

çok zevkli seçimler yapmışsın canım :nazar: güle güle kullan hepsini. kek kalıplarını takım olarak ben de görmüştüm bir yerde. sen kaça aldın acaba. benim gördüğüm takım 30 tl idi.

canım daha önce görmemiştim başınız sağolsun. allah sabır versin sana ve ailene. soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim ama benim sorduğum kalıplar tefal tavalarınla beraber olan resimdeki kaiser marka olan takımdı.

Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin arkadaşım süper hepsi günlük yemek takımının kırmızı ve siyahları nerden aldınığını öğrenebilirmiyim bayıldımmmm

her sey çok hoş ve kırmızzıııı:52:
güle güle kullan gamzelim hrkes bişi sormus bende senin su saklama kaplarını sorucm, brabantiadan almıstm ama bide böle uzun uzun makarna fln saklamak için istiorm nerden aldn öğrenebilirmiymmm:26:
resmi bu:31:

Eklentiler

• $02abcdd.jpg
    $02abcdd.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 47
Çok çok beğendim kupalara ayrıyetden bitdim cnm

Hepsi çok çok güzel bayıldım.Güle güle kullanın. Mutluluğunuz daim olsun:16::16::16:

Tatlım herseyin muhteşem güle güle sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olur inşallah :))

herşey çok güzel...maaşallah diyelim Rabbim nazarlardan korusun.
kırmızı aşkı bir çeyiz yine:):16::16:
Cok sagolun arkadaslar. Allah herkesin gönlüne göre versin...:nazar:

canım daha önce görmemiştim başınız sağolsun. allah sabır versin sana ve ailene. soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim ama benim sorduğum kalıplar tefal tavalarınla beraber olan resimdeki kaiser marka olan takımdı.
Sagol arkadasim. Allah'im sabrini veriyor zor olsada..
O kek kaliplari 30-40 tl civarinda olmali net hatirlamiyorum.

Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin arkadaşım süper hepsi günlük yemek takımının kırmızı ve siyahları nerden aldınığını öğrenebilirmiyim bayıldımmmm
Siyah takim ikeadan.
Kirmizili yemek takimi izmitten kücük bi dükkandan almistim.
Cok tsk ederim..:54:

ama ama sen bunları almanyadan almıssın gamzelm:( nese benzerlerine bakıcaz artk kırmızı olsn da türkiyeden olsn;)
Benim alisveris yaptigim üc yer var, almanya istanbul ve izmit artik nerede karsima cikarsa begendiklerim affetmiyorum:9:

Son düzenleme:
Aylar sonra aldiklarim... Uzun bi süre ara vermistim..

3 adet kirmizi havlu
kirmizi-renkli-havlu.jpg

ikea
KEA202.jpg

KEA-21.jpg

bunun bir kücük birde büyük boyunu aldim
ELIK21.jpg

Tupperware mini sef
205258866ge.jpg

Kocaman vazo :)
DSCF6077.jpg

Evin icinde kullanmayi düsündügüm paspaslar (balkon, antre giris)
DSCF6079.jpg

Ve asik oldugum istiklal nevresimim
315528_10150322037534482_179269144481_7907141_1732214648_n.jpg

Son düzenleme:
güle güle kullan gamzelm:):nazar: uzun süreden sonra özlemişssindir çeyiz alışverişini sanırm bende senin gibi ara vericm bi süre, güle güle kullan
çok güzel yine çok kırmızı yineee:1:

Yeni aldıklarınız da çok güzel :)) Kırmızı havluya özellikle bayıldım ve de vazoya. Ama ben öyle bir şeye almaya cesaret edemem. Evlendikten sonra nasıl taşıyacağım bu kadar şeyi diye düşünüyorum :))

Güle güle ve iyi günlerde kullan insaAllah hayirli olsun :) Istanbul nevresim takimini bi cok arkadasin sayfasinda gördüm. Cok güzel gercekten. Bulabilirsim bende alabilirim cok hos cünkü :)

maşallah ne güzel bi çeyiz... inşallah evliliğin çeyizinden dah güzel olur hiç pişman olmazsınn...

Aylar sonra aldiklarim... Uzun bi süre ara vermistim..

3 adet kirmizi havlu
kirmizi-renkli-havlu.jpg

ikea
KEA202.jpg

KEA-21.jpg

bunun bir kücük birde büyük boyunu aldim
ELIK21.jpg

Tupperware mini sef
205258866ge.jpg

Kocaman vazo :)
DSCF6077.jpg

Evin icinde kullanmayi düsündügüm paspaslar (balkon, antre giris)
DSCF6079.jpg

Ve asik oldugum istiklal nevresimim
315528_10150322037534482_179269144481_7907141_1732214648_n.jpg

nevresimini havlularini sevsinler :nazar:
bu vazoyu trye nasil getircennn :27:

canım benim güle güle kullan herşeyini günlük bardaklarını ve 2. banyo takımını (siyah olan) nerden aldın harikalar ve merak ediyorum

Back