- 14 Aralık 2008
- 5.297
- 122
- 173
Aynen insan özlüyor, bir baskaymis ceyiz alisverisi..güle güle kullan gamzelm:)uzun süreden sonra özlemişssindir çeyiz alışverişini sanırm bende senin gibi ara vericm bi süre, güle güle kullan
çok güzel yine çok kırmızı yineee![]()
Yalniz kendimi cok kasmicam artik,
evlendikten sonra alirim diyorum bazilarini...
Uzaga mi gelin gideceksin ? Ben ülke degistiriyorum,Yeni aldıklarınız da çok güzel :)) Kırmızı havluya özellikle bayıldım ve de vazoya. Ama ben öyle bir şeye almaya cesaret edemem. Evlendikten sonra nasıl taşıyacağım bu kadar şeyi diye düşünüyorum :))
bu ceyizleri oraya tasimak hic kolay olmadi,yillardir tasiyorum ve hala bitmedi :)
Bir degisiklik olmazsa, dügün temmuz da insallah...Herşeyin çok güzellllll Maşalllahhh diyelimmm 41 kereee.... Düğünnn nezamannn pekii
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Sagolasin canim. Istanbul nevresimi kapis kapis satildi herhalde, bende cok arkadasta gördüm..Güle güle ve iyi günlerde kullan insaAllah hayirli olsun :) Istanbul nevresim takimini bi cok arkadasin sayfasinda gördüm. Cok güzel gercekten. Bulabilirsim bende alabilirim cok hos cünkü :)
Aklin yolu bir harika bi nevresim, görür görmez yapistim ekrana. Netten aldim bende.. :)
Sagol insallah en büyük dilegim bu, huzur versin Rabbim..maşallah ne güzel bi çeyiz... inşallah evliliğin çeyizinden dah güzel olur hiç pişman olmazsınn...
Bu vazoyu almicaktim, gel git yasadim,sonra dayanamayip döndüm aldim..nevresimini havlularini sevsinler
bu vazoyu trye nasil getircennn![]()
Arabayla giden akrabalardan birine vericem..Yapsinlar bi güzellik :)
Sagol canim.Günlük puantiyeli bernardodadan..canım benim güle güle kullan herşeyini günlük bardaklarını ve 2. banyo takımını (siyah olan) nerden aldın harikalar ve merak ediyorum
Kalpli ikeadan almistim sevgililer günü döneminde gelmisti.
2. siyah banyo setini izmitten Decorium'dan aldim..