• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

:nazar::nazar:Ciddi anlamda kolleksiyon olmuşşşş'!!! Mutfağınıza bayıldım herşey çok güzel güle güle kullanmak nasip etsin Allah'ımm yaaaaa çok çok güzel nazar değmesinnn :nazar::nazar::nazar:
:16:
Ayyy cok tesekkür ederim arkadasim, dilerim senin de gönlüne göre olur hersey...:nazar:

Takıpteyim canım aldıklarının cok guzeller gercı bıttı sanırım senın ceyızın :16:
Sagol hayatim, evet bitti benim ceyizim.. Ufak tefek gördükce aliyorum ama son vermeyi düsünüyorum artik alisverise.

penguen bardaklarina bak yaw, cok sirinlermis bayildim.
yeni aldiklarinda cok güzel zevkli bebeem benim :16:
Evet elif de aldi kendine, bende dayanamadim aldim hemen cok tarz..
Sagol bebiskom,mucuk mucuk...:16::16:

Ayyy cok tesekkür ederim arkadasim, dilerim senin de gönlüne göre olur hersey...:nazar:

Sagol hayatim, evet bitti benim ceyizim.. Ufak tefek gördükce aliyorum ama son vermeyi düsünüyorum artik alisverise.

Evet elif de aldi kendine, bende dayanamadim aldim hemen cok tarz..
Sagol bebiskom,mucuk mucuk...:16::16:

sonunda ceyiz aski elifede bulasti demek :1:
offf ya sizinle alis veris yapmak isterdim istanbulda :17:

sonunda ceyiz aski elifede bulasti demek :1:
offf ya sizinle alis veris yapmak isterdim istanbulda :17:

Yok aslinda elif henüz baslamadi ceyize ama onuda gaza getirdim, ucundan almaya basladi:)
ben her gördügüm züccaciye refleks seklinde daliyordum..
eminönü cok eglenceli ya orda birlikte gezsek ne güzel olur

gecen hastanede bir kadin yanasti bana, dantel yapiyormus satiyormus. benim evlilik planim yok ama ceyiz her yerde insanin karsisina cikabiliyor :)

Hayirlisi, insallah paylasirsin canim.. Yasin kac bu arada ?
Zamanin varsa hic düsünme evliligi, bu ceyiz isin eglenceli kismi yoksa gerisi stress ve duygusallik..

Sagol canim, bende paylasmak istiyorum hele o günleri bi görelim de hayirlisiyla insallah.
Istiridyeyi magazada görür görmez bayildim, alsam mi almasam mi diye düsünürken icerideki müsterilerin ilgisini cekince
kiymetlendi hemeeen hemen aliyorum dedim biraz muzurca oldu farkindayim:1:
Meyvelik olarak kullanirim yada icine toz kum ve deniz kapuklariyla doldurabilirim..

inşallah canım hayırlısı ne zamansa benim için o zaman olsun ben ALLAHıma bıraktım artık bişileri zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum nasip kısmet yani:1:
yaşım 23 canım
ne zaman düğün canım senin merak ettim
bence o istiridye şeklinde ki porselen salata kasesi olarakta kullanılabilir diye düşünüyorum :44:ama iyi yapmışsın boşver kapmışsın güzel ürünü işte bedava dağıtmıyolardı ya sonuçta kapanın elinde kalır neticede:9:

.

gamzelim, ceyizlerin cok güzel tatlim, kirmizi siyah konseptini begendim

mutfagin da cok şık bu arada

Allah agiztadiyla mutlulukta kullanmayi nasib etsin canim :16:

.

Canım mutfağını çok ama çok beğendim. Eşyalarınla ahenk içinde olacak. Hiç çıkmak istemez insan bu mutfaktan sürekli yemek yapmak ister :) Güzel günlerde kullanman dileğiyle.

Canım öncelikle çok zevklisin herşeyini özenle almışsın belli allah mustlu mesut kullanmayı nasip etsin:nazar:

canm güle güle kullan hepsi çok güzel:16:

birde birşey soracağım ben yeni başlycam da acaba kaçtane havlu başörtü(kapalı olmadığım için birkaç tane bohça haricinde yeter diye düşündüm ama etraftan bazıları yeter bazıları yetersiz diyor :50:)falan yaptın(bakanlarda cvblayabilir çok merak ediyorum çünkü kaç tane yapmam gerek

Son düzenleme:
gecen hastanede bir kadin yanasti bana, dantel yapiyormus satiyormus. benim evlilik planim yok ama ceyiz her yerde insanin karsisina cikabiliyor :)
Kesinlikle :-) Nasil olsa olacak evlilik..

inşallah canım hayırlısı ne zamansa benim için o zaman olsun ben ALLAHıma bıraktım artık bişileri zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum nasip kısmet yani:1:
yaşım 23 canım
ne zaman düğün canım senin merak ettim
bence o istiridye şeklinde ki porselen salata kasesi olarakta kullanılabilir diye düşünüyorum :44:ama iyi yapmışsın boşver kapmışsın güzel ürünü işte bedava dağıtmıyolardı ya sonuçta kapanın elinde kalır neticede:9:
Hayirlisi dedigin gibi tatlim..Herkesin kismeti bi yerde bekliyor buna inanirim hep..Okuyor musun peki ?
Benim dügünüm temmuz da, aslinda bu yaz olacakti ama ertledik demekki kismet degilmis bu yaz..
Istiridiye salata kasesi olarak cok büyük canim, fotoda belli degil ama elimde zor tasimistim cok agir ve büyük :-))

.

gamzelim, ceyizlerin cok güzel tatlim, kirmizi siyah konseptini begendim

mutfagin da cok şık bu arada

Allah agiztadiyla mutlulukta kullanmayi nasib etsin canim :16:

.
Tesekkür ederim tatlisim, senin mavis koleksiyonun da cok hos..
Siyah ürünleri önceden almistim ama sonralari siyah renkteki ürünleri almamaya karar verdim.
Fikrim degisti :)

Canım mutfağını çok ama çok beğendim. Eşyalarınla ahenk içinde olacak. Hiç çıkmak istemez insan bu mutfaktan sürekli yemek yapmak ister :) Güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Cok sagol canim... Mutfak evimin bas taci, zaten hanimlarin encok vakit gecirdigi yer degil mi?
Bende gönlüme göre olmasina özen gösterdim:56:

Canım öncelikle çok zevklisin herşeyini özenle almışsın belli allah mustlu mesut kullanmayı nasip etsin:nazar:
Tesekkür ederim, amin insallah iyi günlerde kullanmayi nasip etsin hepimize..

canm güle güle kullan hepsi çok güzel:16:

birde birşey soracağım ben yeni başlycam da acaba kaçtane havlu başörtü(kapalı olmadığım için birkaç tane bohça haricinde yeter diye düşündüm ama etraftan bazıları yeter bazıları yetersiz diyor :50:)falan yaptın(bakanlarda cvblayabilir çok merak ediyorum çünkü kaç tane yapmam gerek
Havlu ve tülbentin sayisi yok tatlim, hangi ildesin sizde adetler nasil bilemiyorum ama kullanacagin kadar al.
Ceyiz serme olayi olacak mi sizde, bi orada görücüye cikiyor havlu ve tülbentler belki ondan al diyen olmustur..
Bana kalirsa hic bosuna doldurma evini
hem o kadar emege yazik dolapta eskiyecek bekleyecek bosuna hemde gereksiz masraf olur..
Ben kendim daha gecen havlu aldim 3 adet, baska da almadim cünkü hem annem birkac tane verdi hemde kayinvalidem..
Tülbentler bizde de cok ama ben en begendiklerimi alicam yanima, 5-6 tane.. :34:

Son düzenleme:
Hayirlisi dedigin gibi tatlim..Herkesin kismeti bi yerde bekliyor buna inanirim hep..Okuyor musun peki ?
Benim dügünüm temmuz da, aslinda bu yaz olacakti ama ertledik demekki kismet degilmis bu yaz..
Istiridiye salata kasesi olarak cok büyük canim, fotoda belli degil ama elimde zor tasimistim cok agir ve büyük :-))

okumuyorum da ,çalışmıyorum da canım:34:
hayırlısı böyleymiş demek ki senin için zaten yaza da bişi kalmadı yani önemli olan kavuşmanız sevdiğinle değil mi zaten ne zmaan olduğu önemli değil:1:
benim düşüncem evlilikle ilgili kısmetten ziyade mesela ben kendimi eevliliğe hazır görmüyorum şimdilik mesela evlenince her şey özerime kalıcak bissürür sorumluluğu kaldıramıcakmışım gibi geliyor:26:
istiridye o kadar büyük ha hiç tahmin etmemiştim:30:o zaman meyvelik olabilir ya da yemek masasının üzerine aksesuar olarakda kullanabilirsin bak neler geliyor aklıma banyoya sabunluk olarak bile koyabilirsin aslında:1:hani içine desenli sabunlar dolduruyorlarya öyle mesela:1:

Canım harika ya kırmızı ve siyah koleksiyonu gibi olmuş evin! Çok hoş ve uyumlu gözüküyor ben çeyizlerimi alırken hiç renk uyumuna dikkat etmedim sen süper yapmışsın ama nereye baksan kırmızı ve siyah göreceksin sıkılmaz mısın öyle? Yine de çok güzel hayırlı günlerde kullanırsın inşallah hepsini.

Cagri merkezi cok stressli hakikaten,müsterilere ses cikaramadigimdan eve geldigimde sinir küpü oluyordum..
Ben istanbuldan döndüm canimcim.. Sanirim sen suan ankaradasin.. Sanada iyi alisverisler,oralarin güzel güzel tadini cikar:34:

Hos geldin canim. Bende ankaradan döndüm :) Yeni aldiklarini güle güle kullan insaAllah :nazar:

Armada alis veris merkezine gitmistim bende Esse'nin magzasini görmüstüm. %50 indirim vardi ama iyi mi degil mi bilemedigim icin almadim bisey. Keske alsaymisim diyorum simdi :)

Nikah islemlerine basladiniz mi siz? Ben de ocak ayinda evraklari hazirlamayi düsünüyorum. Subat sonu Mart basi nikah tarihi almaya gidicem tekrar. Cok yoruldum ama bu gel gitlerden inan ki. Herseyi hayirlisiyla atlatip kendi yuvamda kendi koltugumda söyle bir derinden ooohh cekerek uzanmak istiyorum :)

okumuyorum da ,çalışmıyorum da canım:34:
hayırlısı böyleymiş demek ki senin için zaten yaza da bişi kalmadı yani önemli olan kavuşmanız sevdiğinle değil mi zaten ne zmaan olduğu önemli değil:1:
benim düşüncem evlilikle ilgili kısmetten ziyade mesela ben kendimi eevliliğe hazır görmüyorum şimdilik mesela evlenince her şey özerime kalıcak bissürür sorumluluğu kaldıramıcakmışım gibi geliyor:26:
istiridye o kadar büyük ha hiç tahmin etmemiştim:30:o zaman meyvelik olabilir ya da yemek masasının üzerine aksesuar olarakda kullanabilirsin bak neler geliyor aklıma banyoya sabunluk olarak bile koyabilirsin aslında:1:hani içine desenli sabunlar dolduruyorlarya öyle mesela:1:
Evlilik sorumluluk demek kesinlikle, henüz evli degilim ama getirecegi görevleri ve sorumluluklari düsününce ufunet basiyor bile:)
Fikir icin cok tsk ederim, banyoda sabunluk olarak kullanmak sanirim en dogrusu olacak... Bak degisik fikirler cikiyor, bu topigin avantaji iste :71:

Canım harika ya kırmızı ve siyah koleksiyonu gibi olmuş evin! Çok hoş ve uyumlu gözüküyor ben çeyizlerimi alırken hiç renk uyumuna dikkat etmedim sen süper yapmışsın ama nereye baksan kırmızı ve siyah göreceksin sıkılmaz mısın öyle? Yine de çok güzel hayırlı günlerde kullanırsın inşallah hepsini.
Yok hayatim, bende düzen hastaligi var ve renk hastaligi sanirim ki böyle bi hastaligi suan ben uydurdum:)
Kirmizi dan bikmazmisin diyenler oldu, ama ben 15li yaslarimdan beri hep bu rengi kullaniyorum dekor olarak. Suanki odamda kirmizi..
Bikmis olsaydim,evime tasimazdim ki:39: Koc burcuyum belki de bunun da etkisi var, bana enerji veriyor bu renk..
Sende önceden belirleyip ona göre sekil verebilirsin aldiklarina tatlim, uyum gercekten önemli, görüntü ve göz zevki önemli gercekten..

cnm ya herşeyin çok güzel..Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
Sagol arkadasim.. Amin insallah hepimiz icin gecerli..

Hos geldin canim. Bende ankaradan döndüm :) Yeni aldiklarini güle güle kullan insaAllah :nazar:

Armada alis veris merkezine gitmistim bende Esse'nin magzasini görmüstüm. %50 indirim vardi ama iyi mi degil mi bilemedigim icin almadim bisey. Keske alsaymisim diyorum simdi :)

Nikah islemlerine basladiniz mi siz? Ben de ocak ayinda evraklari hazirlamayi düsünüyorum. Subat sonu Mart basi nikah tarihi almaya gidicem tekrar. Cok yoruldum ama bu gel gitlerden inan ki. Herseyi hayirlisiyla atlatip kendi yuvamda kendi koltugumda söyle bir derinden ooohh cekerek uzanmak istiyorum :)
Hosbuldum canimcim, sende hosgeldin.. Neler yaptin, neler aldin topigine bi ugriyim ben :)
Esse iyi bi marka, daha önce hic alisveris yapmamistim ürünleri pahali gelmisti yada istedigim ürünü bulamamistim diyeyim.
Bu sefer %5o indirimi glörünce birkac parca eksigim vardi alayim dedim.. iyi de oldu..
Nikah islemleri icin ocagin sonunda gidicem yine ben, o zaman baslicaz daha dogrusu evraklari yenilicez.. Önceden baslatmistik biz, ama iptal edildi..
Buradan getirecegin evraklar var mi senin? Ben hic birsey götürmüyorum buradan..
Ayni sekilde gel gitlerden bende yoruldum, hep bundan yakiniyorum nisanlima.. Yolculuk cidden zor, ve evlilik stressi cabasi

Yeni aldigim istanbul nevresimim:101:

380868_10150426937634065_594134064_8431817_417394637_n.jpg

Hosbuldum canimcim, sende hosgeldin.. Neler yaptin, neler aldin topigine bi ugriyim ben :)
Esse iyi bi marka, daha önce hic alisveris yapmamistim ürünleri pahali gelmisti yada istedigim ürünü bulamamistim diyeyim.
Bu sefer %5o indirimi glörünce birkac parca eksigim vardi alayim dedim.. iyi de oldu..
Nikah islemleri icin ocagin sonunda gidicem yine ben, o zaman baslicaz daha dogrusu evraklari yenilicez.. Önceden baslatmistik biz, ama iptal edildi..
Buradan getirecegin evraklar var mi senin? Ben hic birsey götürmüyorum buradan..
Ayni sekilde gel gitlerden bende yoruldum, hep bundan yakiniyorum nisanlima.. Yolculuk cidden zor, ve evlilik stressi cabasi

Hosbulduk gamzelim sagol :) Cok özel seyler almadim ama eksiklerimi tamamladim sayilir topicimde görebilirsin canim :)
Aklimda bulundurucam o zaman bisey lazim olursa Esse'ye de bakarim. Güle güle kullan sende insaAllah.
Biz tamamen ilk kez basvuracagimiz icin benim götürmem gereken evraklar varmis.
Ama tuhaf olan o basta TRde bir yere dilekce yazacakmis ordan bir belge alip bana göndermesi gerekiyormus.
Naja, ocak ayina bir girelim de belediye ye gidip adam akilli arastiricam.
Gelinligin de hazir mi senin?
Evet kesinlikle ben cok yoruldum artik nereye ait oldugumu bilemez oldum.. Allah yardimcimiz olsun.
Bu günleri de atlatiriz hayirlisiyla insaAllah.
Nevresim takimina bayildiiim :nazar:

Hosbulduk gamzelim sagol :) Cok özel seyler almadim ama eksiklerimi tamamladim sayilir topicimde görebilirsin canim :)
Aklimda bulundurucam o zaman bisey lazim olursa Esse'ye de bakarim. Güle güle kullan sende insaAllah.
Biz tamamen ilk kez basvuracagimiz icin benim götürmem gereken evraklar varmis.
Ama tuhaf olan o basta TRde bir yere dilekce yazacakmis ordan bir belge alip bana göndermesi gerekiyormus.
Naja, ocak ayina bir girelim de belediye ye gidip adam akilli arastiricam.
Gelinligin de hazir mi senin?
Evet kesinlikle ben cok yoruldum artik nereye ait oldugumu bilemez oldum.. Allah yardimcimiz olsun.
Bu günleri de atlatiriz hayirlisiyla insaAllah.
Nevresim takimina bayildiiim :nazar:

Topigine baktim, gerekli seyler almissin, güle güle kullanin..
Evlilik ehliyetnamesi mi alacaksiniz siz ? Evet nisanlinin basvurmasi gereken birsürü yer var,
ben zamaninda cok arastirmistim.. Senin rathausa gitmen gerekiyor ve meldebescheinigung alman lazim.
Benim gelinligim hazir, giyilmeyi bekliyor beyaz rüyam :)
Sen ne zaman bakicaksin gelinlige, bi model var mi aklinda ? Ve birdahaki yolculuk ocakta mi ?

Topigine baktim, gerekli seyler almissin, güle güle kullanin..
Evlilik ehliyetnamesi mi alacaksiniz siz ? Evet nisanlinin basvurmasi gereken birsürü yer var,
ben zamaninda cok arastirmistim.. Senin rathausa gitmen gerekiyor ve meldebescheinigung alman lazim.
Benim gelinligim hazir, giyilmeyi bekliyor beyaz rüyam :)
Sen ne zaman bakicaksin gelinlige, bi model var mi aklinda ? Ve birdahaki yolculuk ocakta mi ?

Amin insaAllah :)
Yeni yila bir girelim herseyi arastirmaya basliycam.
Simdi vize islemini arastirdim da, kocamla daha sonra tekrar buraya gelmek istiyorum.
Sende gelmeyi düsünüyomusun kocanla?
Ben bi daha subat sonu mart basi gitmeyi düsünüyorum.
Hem nikah tarihi hem gelinlik icin.
Ama kar kis oldugu icin nasil olur bilmiyorum.
Daha gec gidersemde nikah tarihi alamayabiliriz diye korkuyorum :44:
Gelinlik olarak bi konu acmistim bende konularimda görebilirsin.
O tarz gelinlikler düsünüyorum aslinda ya bakalim kismet :)
Ne kadar almsitin sen gelinligini hatirliyormusun?
Subattan sonra pahalilasacakmis diyorlar :(

Amin insaAllah :)
Yeni yila bir girelim herseyi arastirmaya basliycam.
Simdi vize islemini arastirdim da, kocamla daha sonra tekrar buraya gelmek istiyorum.
Sende gelmeyi düsünüyomusun kocanla?
Ben bi daha subat sonu mart basi gitmeyi düsünüyorum.
Hem nikah tarihi hem gelinlik icin.
Ama kar kis oldugu icin nasil olur bilmiyorum.
Daha gec gidersemde nikah tarihi alamayabiliriz diye korkuyorum :44:
Gelinlik olarak bi konu acmistim bende konularimda görebilirsin.
O tarz gelinlikler düsünüyorum aslinda ya bakalim kismet :)
Ne kadar almsitin sen gelinligini hatirliyormusun?
Subattan sonra pahalilasacakmis diyorlar :(

Merhaba canim, biraz gec yaziyorum kusura bakma..
Bu aralar is dolasiyla cook yogunum, eve yemek yemeye ve uyumaya geliyorum..

Bende esimle ilerde gelmek isterim buraya, tatil amacli.. Onun prosedürü nedir arastirmadim..
Cok uzun isler benim kafami bozuyo stresse giriyorum bakmadim hic :)
Tek bildigim tr de üzerine bir mal varliginin tapulu olmasi gerektigiymis, amac
orada parasi pulu var buraya gelmez diye mantik yürütmek..

Nikah tarihi bulursunuz canim, herkese düsüyor saatleri istedigin gibi olmaz belki
memur sayisina göre degisir ama o konuda sorun olmaz merak etme..

Gelinlik fiyatlari icin hep ayni seyi söylüyorlar demekki, gecen senede subattan sonra
pahali olacak fiyatlar demislerdi.. Millet hemen alsin,kacirmasin diye:1:
Sizin ayirdiginiz bütce ne kadar.. Benim gelinligimin fiyati orta halliydi ne cok pahali
nede cok ucuz.. Satin aldim ben.. Kiralik istemedim.. Sen ne düsünüyorsun?

Back