• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

ayy maşallah hepsi çok güzel güle güle kullan

Merhaba kizlar, uzun zamandan sonra ilk defa bu topigime yaziyorum..
Cok zor günlerden gectik, Canim bitanecik BABAM'i ansizin kaybettik..
Halen kendimde degilim, cok zormus icim öyle aciyor ki dile getirmek mümkün degil..
Dügünüm vs herseyi erteledim..
Rabbim bu aciyi ceken herkese sabir versin..

cnm benim başın sağolsun bende babamı 5 yıl önce kaybettim çok üzücü sabır versin rabbim:43:

Halen kendimde degilim, cok zormus icim öyle aciyor ki dile getirmek mümkün degil..

canımm benimm profilindeki yazıdan anladımm ama elim varmadıı yazmaya

başın sağolsunn Rabbim sabır versinn çok üzüldümm inan

Elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum canım.Biliyorum ki çoğu şey faydasız.İnşallah hem sen hem de ailen kısa sürede toparlanırsınız.Zor olacak,unutulmayacak,yeri dolmayacak ama bu ilk zamanlar ki sızı dilerim kısa zamanda geçer.​

Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun inşAllah
o minik prensesini cennetinden izleyecektir,koruyacaktır onu şüphen olmasın canım..

canim hayirli ugfurlu olsun öncelikle iyi günlerde kullanman dilegiyle,
bende ceyiz düzmeye basladimda senin aldiklarin cok hosum gitti mesela kirmizi baharatligin, peceteligin ve siyah beyaz bardaklarin cok hosuma gitti nerden aldigini sorabilirmiyim

Canımm bende şimdi fark ettimm başınn sağolsunn, Allahım sabırlarr versinn, mekanı cennet olsun babacığının...

Yaaa bunlar çok güzell hepsini güleee güleee kullan :nazar: maşallah diyelim nazar değmesinn :34:

Yaa :43: yazdıktan sonra okudum başın sağolsun yani şey.. Allah sabır versin...:50:

Gule gule kullann.. Kirmizi-siyah benim de rengim ama kirmizi siyah kombinasyonu yapabilmek icin gunluk yemek takimi bulamiyomm:( sen biri siyah biri kirmizi 2 takim almissin, nerden kaca aldin acabaa???

Son düzenleyen: Moderatör:
çok zevkli seçimler yapmışsın canım :nazar: güle güle kullan hepsini. kek kalıplarını takım olarak ben de görmüştüm bir yerde. sen kaça aldın acaba. benim gördüğüm takım 30 tl idi.

Hepiniz cok sagolun.. Rabbim mekanini cennet eylesin, nurlar icinde yatarsin cinarimi..
Bu ceyizlerimde de ne cok emegi var ah canim babam.. ALLAH senden bin kere razi olsun..

Gule gule kullann.. Kirmizi-siyah benim de rengim ama kirmizi siyah kombinasyonu yapabilmek icin gunluk yemek takimi bulamiyomm:( sen biri siyah biri kirmizi 2 takim almissin, nerden kaca aldin acabaa???
Siyah yemek takimi ikeadan..
Kirmizi yemek takiminin markasi yok, kücük bi dükkandan almistim.
Kütahyanin siyah - kirmizi serisi var, oradan bakabilirin.

çok zevkli seçimler yapmışsın canım :nazar: güle güle kullan hepsini. kek kalıplarını takım olarak ben de görmüştüm bir yerde. sen kaça aldın acaba. benim gördüğüm takım 30 tl idi.
Inan suan fiyatini net hatirlamiyorum, cok pahali birsey degildi yanliz..
Cok severek aldim bunlari, ama silikon pek saglikli degil diyorlar..

burda gördügüm en güzel çeyizlerden bir tanesi. Güzel günlerde kullanın
Cok tesekkür ederim, insallah..:nazar:

Back