- 14 Aralık 2008
- 5.297
- 122
- 173
Allah gani gani rahmet eylesin insaAllah mekani cennet topragi bol olsun canim senin adina cok üzüldüm gercekten büyük bir kayip. Rabbim kalanlara sabir versin. Ne güzel iki büyük soruyu hall etmisiniz bile. Benimde nisanlimla kaynanam yakinda salonu ayarlarlar. Kirada olacagimiz icin basta evi nisan sonu mayis basi anca tutarlar heralde. Sormazlar mi canim. Illallah dedirttiler artik :) Ama derler ya 'bir kulaktan giriyor digerinden cikiyor'. Ben kararimin dogru oldugunu biliyorum. Sadece ailemden uzaga gidece kolmam üzüyor beni. Ama bu da taktiri ilahi. Hasrete alisacagiz bi türlü.
Sagol canim..Amin insallah.. Cennetlik biriydi babam..
Ev kira olacaksa,erken tutmanin zarari olur dogru.. Evi birlikte mi bakicaksiniz yoksa kendisi mi karar verecek?
Bu bizde sorun olmustu, yada ben abarttim kisa bi panik ani yasamistim..Illaki herseyde parmagim olacak diye:)
Bence ipleri bastan saglama almali, hani derlerya bastan nasil giderse öyle devam eder diye.cok dogru bu söz.
Burdakiler ayni seyi banada söylüyor, ama dedigin gibi hic umursamiyorum.Siz mi yasayacaksiniz, herkesin hayati kendine..
Evlendikten sonra calisacak misin peki?
Son düzenleme: