- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 436
- 398
- 37
Kuzuuuuuuuu ikeaya gittim gecen yine kirmiziya bürünmüs :))
Paraya kiymak istemiyorsan uzak dur uyariyorum
çok zevkli seçimler yapmışsın canımgüle güle kullan hepsini. kek kalıplarını takım olarak ben de görmüştüm bir yerde. sen kaça aldın acaba. benim gördüğüm takım 30 tl idi.
ama ama sen bunları almanyadan almıssın gamzelmnese benzerlerine bakıcaz artk kırmızı olsn da türkiyeden olsn
Çok çok beğendim kupalara ayrıyetden bitdim cnm
Hepsi çok çok güzel bayıldım.Güle güle kullanın. Mutluluğunuz daim olsun
Tatlım herseyin muhteşem güle güle sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olur inşallah :))
Cok sagolun arkadaslar. Allah herkesin gönlüne göre versin...herşey çok güzel...maaşallah diyelim Rabbim nazarlardan korusun.
kırmızı aşkı bir çeyiz yine:)
Sagol arkadasim. Allah'im sabrini veriyor zor olsada..canım daha önce görmemiştim başınız sağolsun. allah sabır versin sana ve ailene. soruma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim ama benim sorduğum kalıplar tefal tavalarınla beraber olan resimdeki kaiser marka olan takımdı.
Siyah takim ikeadan.Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin arkadaşım süper hepsi günlük yemek takımının kırmızı ve siyahları nerden aldınığını öğrenebilirmiyim bayıldımmmm
Benim alisveris yaptigim üc yer var, almanya istanbul ve izmit artik nerede karsima cikarsa begendiklerim affetmiyorumama ama sen bunları almanyadan almıssın gamzelmnese benzerlerine bakıcaz artk kırmızı olsn da türkiyeden olsn
Aylar sonra aldiklarim... Uzun bi süre ara vermistim..
3 adet kirmizi havlu
ikea
bunun bir kücük birde büyük boyunu aldim
Tupperware mini sef
Kocaman vazo :)
Evin icinde kullanmayi düsündügüm paspaslar (balkon, antre giris)
Ve asik oldugum istiklal nevresimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?