GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

Canım yeni aldıklarında çok güzel.İyi günlerde kullanın eşinle beraber. :61:

Ben hem gelinliğini hem de evini çok merak ediyorum yahu. :52:

şöle bi bakarken aldıklarına deliler gibi alışwriş yaptığım zamanlar aklıma geldiii :52: hepsi birbirinden güzel..en güzel günlerde kullan inşallah..

hangisini saysam bilemedim canım, döktürmüşsün yine güle güle, mutlulukla kullanın inşallah :16:
Sagol tatlim, son alisverisler iste.. Seninkiler ne durumda ?

ismi böyle bi sanki bayanın başını döndürecek cinsten geldi o yüzden sordum :17:
güle güle kullansın inşallah sevdiceğin
:34:
Basim döndü aslinda, sonradan bilegime sIktIm deneme amacli sürekli burnumdaydi koku sanki,
bi ara fena oldum agir geldi kokusu... :90:

aaa ne kadar hoş şeyler gule gule kullanın mutluluklar...
ben yaka ignelikleri ve yastıgın bulundugu resimdekileri merak ettim sen mi yaptın cnm yoksa biyerden mi aldın bunları satan biyer varsa incelemek isterim :1:
Hazir aldim canim, bunlar son zamanlarda moda oldu aslinda..Eminim gün gectikce eminönüne düsecektir.
Ben yurtdisindan aldim bunlari cok uygun fiyata..

İyi günlerde kullan ablacığım,harika hepsi :61:
Tesekkür ederim, bakan gözlerinize saglik..:nazar::71:

Canım yeni aldıklarında çok güzel.İyi günlerde kullanın eşinle beraber. :61:
Ben hem gelinliğini hem de evini çok merak ediyorum yahu. :52:
Canimm cok sagol.. Inan evin fotograflarini paylasmamak icin zor tutuyorum kendimi:9:
Sana msnden gösterebilirim fotolari.. yada tamamen yerlesmeyi beklicez ..
Malum ceyizlerim henüz gitmedi ev biraz bos gibi..:69:

şöle bi bakarken aldıklarına deliler gibi alışwriş yaptığım zamanlar aklıma geldiii :52: hepsi birbirinden güzel..en güzel günlerde kullan inşallah..
Insallah amin :nazar: Encok da ceyiz icin alisveris yaptigim günleri o heyecani özlicem sanirim:)
Son son tadina variyorum iste..:34:

vallaha hepsi bir birinden guzel ama bir kirmizi hastalıgın var sanki :D allahım ıyı gunler guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah:46:

Ay evet evet göster bana.Sonrada sitede paylaşma. :52: Herkes çatlasın merakından. :27: O eksiklerde güzelce tamamlanacak ama ben göreyim yine de. :81:​

Sagol tatlim, son alisverisler iste.. Seninkiler ne durumda ?

Basim döndü aslinda, sonradan bilegime sIktIm deneme amacli sürekli burnumdaydi koku sanki,
bi ara fena oldum agir geldi kokusu... :90:

Hazir aldim canim, bunlar son zamanlarda moda oldu aslinda..Eminim gün gectikce eminönüne düsecektir.
Ben yurtdisindan aldim bunlari cok uygun fiyata..

Tesekkür ederim, bakan gözlerinize saglik..:nazar::71:

Canimm cok sagol.. Inan evin fotograflarini paylasmamak icin zor tutuyorum kendimi:9:
Sana msnden gösterebilirim fotolari.. yada tamamen yerlesmeyi beklicez ..
Malum ceyizlerim henüz gitmedi ev biraz bos gibi..:69:

Insallah amin :nazar: Encok da ceyiz icin alisveris yaptigim günleri o heyecani özlicem sanirim:)
Son son tadina variyorum iste..:34:

canım benim bitti şükür ki haftaya cumartesi düğün biliyorsun ki

ufak tefek ayrıntıları tamamlıyorum artık :)

Cnm öncelikle hayırlı olsun, Maşallah kırkbinkere...
Herşeyini çok begendim, özellikle tuppurwarelerin ile kırmızı beyaz ve siyah uyumlu eşyalarına gerçekten çok hoş,Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin:)

çok beğendim maşallah maşallah renkler çok güzel olmuş güle güle huzur içinde oturursun inşallah :54:

SÜpermiş ya ben nasıl kaçırmışım görmemişim bu çeyizleri:10:Güle güle kullan hepsini canım.çok zevklisin.siyah battaniyene ayrı bir hayran kaldım.:21:

Tüm çeyizine bayıldım. Hepsi bir ha-ri-ka! Çok güzel öncü oldun bana. Renklerin uyumu süper. Kırmızı ve siyah. Gerçekten göz alıcı olmuş...:90:

+++ Battaniyeye bende bayıldım.:69::69::69: Ve tabii kokoş bardaklarına da:66:

Allah bir ömür boyu huzurlu, mutlu kullanmayı nasip etsin inşallah canım benim...:69:

canım herşeyin birbirinden güzel, cok beğendim
güle güle mutlu huzurlu bir şekilde kullan inşallah ((:

Gamzelim nişanlınla birlikte iyi günlerde kullanmanız dilerim...çeyizini çook begendim:nazar:ALLAH NAZARLARDA KORUSUN.başta siyahlı kırmızılı yemek takımına ve bi çok şeye bayıldım.MUTLULUKLAR...

Merhaba kizlar, uzun zamandan sonra ilk defa bu topigime yaziyorum..
Cok zor günlerden gectik, Canim bitanecik BABAM'i ansizin kaybettik..
Halen kendimde degilim, cok zormus icim öyle aciyor ki dile getirmek mümkün degil..
Dügünüm vs herseyi erteledim..
Rabbim bu aciyi ceken herkese sabir versin..

Halen kendimde degilim, cok zormus icim öyle aciyor ki dile getirmek mümkün degil..

Başınız sağ olsun, Allah sabır versin Gamzelim .
Babanın mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

kuzum benim :59::70:
dicek cok sey var aslinda, ama hepsi ayni kapiya cikiyor...
yanindayim bitanem :71:

Basin sag olsun canim gercekten cok üzücü bir durum..

Allah sabir versin insaAllah.. :(

Back