GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

bayıldım bayıldım resmen..benim zevkimle birebir nerdeyse...allah güle güle kullanmayı nasip etsinn..evini yerleştirince daha bi güzel olur onlar o zaman da resim paylaşırsan sevinirim canım...:86:

Herşeyin çok güzel güle güle kullan bornozunuda çok begendim.bende taç almak istiyorum ama fiyatı 300 tl ayrıca birdünyada şikayet okudum hem okdar para verip hemde aynı sorunla karşılamam çok üzücü olur özdilektede şikayet okudum ayrıca dayısın colors nekar acaba inceliği kalınlığı nasıl birde hanği modeli o biraz araştırıcam da.

Arkadaslar güzel dilekleriniz icin sagolun, amin diyorum..:nazar:

Herşeyin çok güzel güle güle kullan bornozunuda çok begendim.bende taç almak istiyorum ama fiyatı 300 tl ayrıca birdünyada şikayet okudum hem okdar para verip hemde aynı sorunla karşılamam çok üzücü olur özdilektede şikayet okudum ayrıca dayısın colors nekar acaba inceliği kalınlığı nasıl birde hanği modeli o biraz araştırıcam da.

Tac adi olan bi marka, nevresimlerde kalitesi cok iyi biliyorum ama bornozun kalitesini arastirmamistim hic..
Days in colours aldim umarim pisman olmam, kullandiktan sonra buraya mutlaka not düserim ..
Hepimiz herseyin en iyisini en kalitelisini ama uygun olanini almak icin birbirimizden fikir aliyoruz, bu topiclerin anlami olsun ama dimi? :)
Ben bu bornoz takimini nakit 110 tlye almistim, havlusu ne ince nede cok kalin,ayni sekilde nede cok yumusakti..
Kalitesinin iyi olup olmadigini sordugumda orada calisan elemanda bu markayi kullandigini ve memnun kaldigini söyledi, ne derece dogrudur bilemem..
Model ismi fotograf da gözükmüyor mu ki? Ceyiz esyalarim yanimda degil, yoksa bakardim..

DSCF5801.jpg

Kahvaltilik, mezelik, cerezlik

DSCF5799.jpg

Kahve seti

Dün koltuk takimi da geldi,cok iyi durdu salonda..
Bende düsünemiyorum gerisini artik :-)):52:
Eve yerlesmeden önce dayanayip fotolari eklicem sanirim..

merak ettim simdi, yollasana bana :77:
dayan canim dayan, herseyini yerlestir
koy süslerini sonra ekle resimleri kk ev görsün :1:

Tupperware buzluk serisi
DSCF5793.jpg

Sosluk
DSCF5809.jpg

Mutfak masasi icin aldigim tabak altligi
DSCF5796.jpg

Solingen bicaklar
DSCF5797.jpg

Datlusum,canimsin heyecanima ortak oluyosun mucukss..:69:
Bencede bekleyeyim biraz daha.. Ne de olsa eksik cok daha..

Son düzenleme:
Eccük dekorasyon:37:

Salon icin aldigim siyah panterim
DSCF5612.jpg

Bu da canim arkadasim ThirtyFour'un hediyesi.. :71:
DSCF5810.jpg

Sonunda yatak örtüsü aldim kendime, tacin indirimli ürünleriydi..
1308307928745441_b.jpg

Pike takimi
956-932-thickbox.jpg

Kozmetik
Nisanlim icin aldiklarim, eksik var icinde onlari da sonraya tamamlarim
DSCF5818.jpg

Öncelik benim olsun:87:
DSCF5814.jpg

iyi günler mutlulukla kullanmanı dilerim.

bu arada şu erkek parfümü playboy'u merak ettim :1: nasıl kokusu?

Tsk ederim canlar :=)

pissy cok detayci olmama ragmen, hic kokusuna bakmadan aldim:52:
eve gelince baktim kokusuna..biraz agir ve fresh gibi, fena degil yani..
:12:

hangisini saysam bilemedim canım, döktürmüşsün yine güle güle, mutlulukla kullanın inşallah :16:

Tsk ederim canlar :=)

pissy cok detayci olmama ragmen, hic kokusuna bakmadan aldim:52:
eve gelince baktim kokusuna..biraz agir ve fresh gibi, fena degil yani..
:12:

ismi böyle bi sanki bayanın başını döndürecek cinsten geldi o yüzden sordum :17:
güle güle kullansın inşallah sevdiceğin
:34:

Son düzenleme:
aaa ne kadar hoş şeyler gule gule kullanın mutluluklar...
ben yaka ignelikleri ve yastıgın bulundugu resimdekileri merak ettim sen mi yaptın cnm yoksa biyerden mi aldın bunları satan biyer varsa incelemek isterim :1:

Back