Sagol tatlim, son alisverisler iste.. Seninkiler ne durumda ?hangisini saysam bilemedim canım, döktürmüşsün yine güle güle, mutlulukla kullanın inşallah
Basim döndü aslinda, sonradan bilegime sIktIm deneme amacli sürekli burnumdaydi koku sanki,ismi böyle bi sanki bayanın başını döndürecek cinsten geldi o yüzden sordum
güle güle kullansın inşallah sevdiceğin
Hazir aldim canim, bunlar son zamanlarda moda oldu aslinda..Eminim gün gectikce eminönüne düsecektir.aaa ne kadar hoş şeyler gule gule kullanın mutluluklar...
ben yaka ignelikleri ve yastıgın bulundugu resimdekileri merak ettim sen mi yaptın cnm yoksa biyerden mi aldın bunları satan biyer varsa incelemek isterim
Tesekkür ederim, bakan gözlerinize saglik..İyi günlerde kullan ablacığım,harika hepsi
Canimm cok sagol.. Inan evin fotograflarini paylasmamak icin zor tutuyorum kendimiCanım yeni aldıklarında çok güzel.İyi günlerde kullanın eşinle beraber.
Ben hem gelinliğini hem de evini çok merak ediyorum yahu.
Insallah aminşöle bi bakarken aldıklarına deliler gibi alışwriş yaptığım zamanlar aklıma geldiiihepsi birbirinden güzel..en güzel günlerde kullan inşallah..
Sagol tatlim, son alisverisler iste.. Seninkiler ne durumda ?
Basim döndü aslinda, sonradan bilegime sIktIm deneme amacli sürekli burnumdaydi koku sanki,
bi ara fena oldum agir geldi kokusu... :90:
Hazir aldim canim, bunlar son zamanlarda moda oldu aslinda..Eminim gün gectikce eminönüne düsecektir.
Ben yurtdisindan aldim bunlari cok uygun fiyata..
Tesekkür ederim, bakan gözlerinize saglik..
Canimm cok sagol.. Inan evin fotograflarini paylasmamak icin zor tutuyorum kendimi
Sana msnden gösterebilirim fotolari.. yada tamamen yerlesmeyi beklicez ..
Malum ceyizlerim henüz gitmedi ev biraz bos gibi..
Insallah aminEncok da ceyiz icin alisveris yaptigim günleri o heyecani özlicem sanirim:)
Son son tadina variyorum iste..
Merhaba kizlar, uzun zamandan sonra ilk defa bu topigime yaziyorum..
Cok zor günlerden gectik, Canim bitanecik BABAM'i ansizin kaybettik..
Halen kendimde degilim, cok zormus icim öyle aciyor ki dile getirmek mümkün degil..
Dügünüm vs herseyi erteledim..
Rabbim bu aciyi ceken herkese sabir versin..
Halen kendimde degilim, cok zormus icim öyle aciyor ki dile getirmek mümkün degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?