• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GamzeLim'in Ceyiz Koleksiyonu

Dügüne ne kadar var canim ? yavas yavas halledersin ama insan yetismeyecek diye panik yapiyor biliyorum..
1.banyo seti ceyiz magazasindan aldim.. 2. decorium diye bi magazadan.

Eksikler tam olarak bitmedi ufak tefek ürünler kaldi,ama kabasini hallettim sayilir..
Tost makinesi almam gerek,birde yatak örtüsü :)

Ekim- Kasım gibi düşünüyoruz düğünü hayırlısıyla hele Temmuz'daki sözü atlatalım da :)
Beni sözle düğünün arasının çok kısa olacak olması dolayısıyla sözden sonra hemen düğün hazırlıklarına başlayacak olmamız korkutuyor açıkçası :( Ve mobilya, halı, perde derken zaten dünyanın masrafı olacak. Ki düğünün kendi başlı başına büyük bir masraf zaten. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Ne mutlu sana, maşallah :) Darısı başıma inşallah :)

yeni aldiklarinda cok tatli canim
klozet takimini bende begenmistim bursada, hatta cok benziyodu seninkine
sadece daha cok beyaz agirlikliydi. o kadar hosuma gitmisti degisik diye, simdi bakiyorum benzerini sen almisin :1: benim gördügüm 60 liraydi sen kaca aldin?
ayni yere bi daha ugrayamadigim icin alamamistim bi daha gidisimde insallah.

saatine bayildim, ah ISTANBUUUUUUUUUUUL...
banyo takimin ve klozet takimin cok uyumlu olmus, deseni, rengi, yine detayciligin ortaya cikmis :)
güle güle kullan tatlisim
Sagol tatlisim, klozet takimini konustuk gecen gercekten cok ilginc tesadüfler yasiyoruz :)
Saatine gelince, onu uzun zamandir almayi düsünüyordum..
Istanbul deyince benimkide ne özelligi var demeye basladi, erkekler anlamiyo anacim :))
Senin aldigin o nevresimlerde kaldi aklim, onu da alsam tamamdir :7:

Ekim- Kasım gibi düşünüyoruz düğünü hayırlısıyla hele Temmuz'daki sözü atlatalım da :)
Beni sözle düğünün arasının çok kısa olacak olması dolayısıyla sözden sonra hemen düğün hazırlıklarına başlayacak olmamız korkutuyor açıkçası :( Ve mobilya, halı, perde derken zaten dünyanın masrafı olacak. Ki düğünün kendi başlı başına büyük bir masraf zaten. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
Ne mutlu sana, maşallah :) Darısı başıma inşallah :)
Sagol canim.. Sizin daha zamaniniz var, o kisa sürecte cok aceleye gelecek diye düsünme,
önceden alacaginiz yerleri tespit edin belirleyin, is sadece bakip almaya kalsin..
Yoksa dedigin gibi zorlanirsiniz, biz mobilya secimine ocak ayinda basladik kac yer gezdik
gönlümüze göre begenemedik, simdi mayis gibi karar verebildik anca..
Yani cok arastirmak gerekiyo, ve kampanyalari kacirmamaya bakin..
Kolaylikla olsun herseyin..:nazar:

aldıklarınızı cok begendim bornoz takımınızda cok guzel güle güle kullanın:nazar:
Tesekkür ederim, bornoz takimi benimde icime sindi gercekten..:34:

Sagol tatlisim, klozet takimini konustuk gecen gercekten cok ilginc tesadüfler yasiyoruz :)
Saatine gelince, onu uzun zamandir almayi düsünüyordum..
Istanbul deyince benimkide ne özelligi var demeye basladi, erkekler anlamiyo anacim :))
Senin aldigin o nevresimlerde kaldi aklim, onu da alsam tamamdir :7:

bizde ki bu istanbul askini anlayamazlar sekerim :84:
benim nevresim takimim gelmis arkadasima, kalitesi cok güzel diyor
ambalajinda falan istanbul desenleri varmis:66:
bi an önce elime gecsin istiyorum :69: sende bulabilirsin insallah tatlim, evimizde benzer olacak seyler listesine bi dene daha eklenir :1: ürünler İYİ GECELER İSTANBUL/ JİJİJADE SUNAR da var tatlim

bi bakarsin

herseyın fazla fazla guzel..bayıldım ..burda bu kadar guzel bır ceyız gormemıstım...harıka tercıhler..kıskandım vallahı..rabbım ıyı gunlerde agız tadıyla kullanmak nasıp etsın... nazardan korusun..:71:

bizde ki bu istanbul askini anlayamazlar sekerim :84:
benim nevresim takimim gelmis arkadasima, kalitesi cok güzel diyor
ambalajinda falan istanbul desenleri varmis:66:
bi an önce elime gecsin istiyorum :69: sende bulabilirsin insallah tatlim, evimizde benzer olacak seyler listesine bi dene daha eklenir :1: ürünler İYİ GECELER İSTANBUL/ JİJİJADE SUNAR da var tatlim

bi bakarsin
Hmm bakicam datlusum bunada, markafoniyi henüz incelemedim..Aklimda kalirlar diye..
Gerci gitmeme az kaldi, simdiden kafama koyarim ben alacaklarimi..
Bu ceyiz isi cok zevkli cidden, listemde kalan son alacaklara bakmiyorum artik daha fazlasi da varmis:1:
Sende nasil gidiyor alisveris tatlisim ? Hangi kampanyalari takip ediyorsun:10:

herseyın fazla fazla guzel..bayıldım ..burda bu kadar guzel bır ceyız gormemıstım...harıka tercıhler..kıskandım vallahı..rabbım ıyı gunlerde agız tadıyla kullanmak nasıp etsın... nazardan korusun..:71:
Cok tesekkür ederim, böyle yorumlari okuyunca demekki gercekten emeklerime degmis diyorum..
Insan stresten ne aldigini bile unutuyor bazen, o nedenle bu topic cok iyi oldu :)
Nazardan cok korkarim, Allah hepimizi nazarlardan korusun ne cabalarla ne keyifle aliyoruz ceyizlerimizi, kem gözlerden uzak olalim yeter:nazar:
Dilerim en güzelleri senin olur..:nazar:

Kizlarrr kirmizi mutfagim geldi, tam gönlüme göre olmus... :64:
Ve bugün tüm evin perdeleri takildii, cook sevindirigimm..
Ev yavas yavas tamamlaniyor..

Hmm bakicam datlusum bunada, markafoniyi henüz incelemedim..Aklimda kalirlar diye..
Gerci gitmeme az kaldi, simdiden kafama koyarim ben alacaklarimi..
Bu ceyiz isi cok zevkli cidden, listemde kalan son alacaklara bakmiyorum artik daha fazlasi da varmis:1:
Sende nasil gidiyor alisveris tatlisim ? Hangi kampanyalari takip ediyorsun:10:

ay evet cok zevkli, resmen ceyiz tutkunu oldum. artik kendime bisey alamiyorum, beyin sadece ceyize calisiyor :1:
markafonide cok güzel ve uygun nevresimler oluyor mesela, senin nevresim eksigin vardi en son, tam senlik aslinda. her zaman uygun nevresimler oluyor.

bende almanyanin "markafoni"sini kesfetmis bulunuyorum, ordan bugün bi kac cerezlik falan aldim cok hos mavis mavis.

ama bu ay pek bisey almamam lazim yoksa iflas bayragini cekicem :1:

Tsk ederim kizlar..:34:

Thirtyfour
Canimcim almanyanin markafonisi nere ola ki :)) Aman bulasmiyim ben..
Kendimden korkuyorum bazen,cnkü kafama koydugumu illa ki almak zorunda kaliyorum..
Simdi onca masraf var, büyük esyalar gibi.. Onlardan dolayi kendimi frenliyorum..
Sende kücük seyleri bitirirsn insallah.. Simdi ufak tefekleri iyiki önceden almisim diyorum,
yoksa bas edemiyor insan..:97:

biraz ürkütebilir ama ben burdaki topicleri incelerken fena gaza geldim
sonuc bu:90:

:) Bu sitenin cidden öyle bir etkisi var. Gereksiz şeyler bile kesin olmalıymış gibi geliyor bir süre sonra :))
Koltuklarını da güle güle kullan bu arada :)

Son düzenleme:
Tsk ederim fistiklar, dügüne son 1 ay kala ceyiz alisverisim hala devam ediyor.. (ufak tefek :P)
Yeni alinanlari birkac güne eklerim insallah..:34::nazar:

Aldigimiz koltuklari bu sayfamada ekleyeyim..

1.gif

2.gif

Mobilyalarimiza uygun olmasi icin koltuklarin renginde degisiklikler olacak,
kumas ve deri yerlerde acik gri renk istedik..
2 ufak yastiklar desensiz koyu gri renginde olacak..
:129:

canım çok begendim,güzel günlerde kullan . siyah diamond battaniyene ayrıca bayıldım,bende battaniye arıyodum siyah. acaba nerde aldn ? kaça aldın ?

bayıldım bayıldım resmen..benim zevkime birebir nerdeyse...allah güle güle kullanmayı nasip etsinn..evini yerleştirince daha bi güzel olur onlar o zaman da resim paylaşırsan sevinirim canım...:86:

Back