galiba herşey bitti :(

keşke eşine daha sert bir tepki verseydin ya sen evden gitseydin yada eşini gönderseydin canım.maalesef erkeklerin kafasına dank etmediği sürece kadının sıkıntılarını anlamıyorlar.kendilerine çeki düzen vermiyorlar:KK23:şimdi sen evdesin ilgisiz alakasız soğuk davranabilirsin ama evde olduğun için seni ne derece anlar meçhul bir arkadaşta yazmış biraz iyi olur biraz kötü bu şekilde düzen devam eder gibi geliyor bana :KK31:inşallah dediğim gibi olmaz senden özür diler hatasını anlar ve evine çocuğunu karşı daha ilgili olur canım

ah ah yasemincim.. benim eşimde yengeç.. hep mi böyle olur yengeçler.. bende çok ilgi gösteririm eşime elimde değil.. inş. senin gibi kendimi geri çekebilirim.. demek ki yaramıyo yengeç erkeğine çok ilgi göstermek.. benimki de evde oturmak ister hep.. bide pek bi şımardı.. ama elimde değil.. inş. senin yolundan gidebilirim..

konu sahibi arkadaşım.. herşeyden önce evladını düşün.. birde burada yazılan taktikleri dene bakalım.. umursamaz davranmaya çalış inş. bakalım neler olacak.. gelişmeleri bekliyoruz..

canım yengec burcları neyazıkkı bıraz tuhaflar ıclerıne kapanık kendılerını dıs dunyaya kapatırlar anneye cok duskun olurlar bızımkıde ole bızım kayınvalıde ustkatta esımın gozu sureklı camda kapıda annesını gozetlıyo canı gıdıyo sureklı onu gorcem dıye:KK23:

canım yengec burcları neyazıkkı bıraz tuhaflar ıclerıne kapanık kendılerını dıs dunyaya kapatırlar anneye cok duskun olurlar bızımkıde ole bızım kayınvalıde ustkatta esımın gozu sureklı camda kapıda annesını gozetlıyo canı gıdıyo sureklı onu gorcem dıye:KK23:

eğer annesi iyi biriyse sorun olmaz canım.. benim eşimde annecidir.. ama annesi iyi biri olduğundan pek problem olmuyor :))
bakalım Allah' ım bana irade gücü versin.. senin gibi yapmaya başladım yavaş yavaş.. kendimi geri çekiyorum üstüne düşmüyorum fazla.. inş. düzelir benimkide biraz :))

ilgisizlik.... basit bir sorun gibi görünsede bir kadının başına gelecek en kotu şeylerden aslında.... yaptığı çok kırıcı,yıpratııcı. anlık bi ofke patlaması olmuş tamam sakin olmanız lazım ama bence anlattığınız şeyler çok üzücü. biz kadınlar için sevgi yetmez göstermesini isteriz, ilgi bekleriz. eşiniz ise sizinle ailecek paylaşacak saatleri yalnız geçirmeye adamış sankı. bu şekilde devam edersiniz evet ama birgun fena patlarsınız. yada o sevginiz uçup gider sadece bebek içinde bir yuva ne kadar ayakta durabilir ki...

sevgiliyken kaç,kaç ki o seni kovalasın....evlenince kaç....ee biz ne zaman huzur bulacagız.ne zaman adamlar gurururmuzu okşayacak.ben yoruldum.bana daral geldi kızlar yaa.küsünce adam sevgisinden deliye dönüyo..aman efendim aramalr.msj atmalar.sabahın 5 inde msjına uyanıp atlayıp gelmeler..eee barıştıkkk..fossssssssssssssssssss........neyse konuya gelelim.ben kk da bi kaç şey öğrendim.bir kere aldatan,yada iddet kullanan hep tekrarlıyo.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.EĞER EŞİNİZ ÇOCUGUNUZUN HATRINI SAYSA SİZİN BOĞAZINIZA YAPIŞMAZDI..SEBEP NE ?KOCANIZDAN,ÇOCUGUNUZUN BABASINDAN İLGİ BEKLEMEZNİZZ....YAPMA BE TATLIM..SEN KÖTÜ BİŞİY YAPMAMIŞSINKİİ..

eğer annesi iyi biriyse sorun olmaz canım.. benim eşimde annecidir.. ama annesi iyi biri olduğundan pek problem olmuyor :))
bakalım Allah' ım bana irade gücü versin.. senin gibi yapmaya başladım yavaş yavaş.. kendimi geri çekiyorum üstüne düşmüyorum fazla.. inş. düzelir benimkide biraz :))

ınsallah hatasını anlar esın duzelır gelısmelerden haberdar et benı ozeldende yazabılırsın canım:KK34:

bu tarz davranman eşinin ekmeğine yağ sürer ütüsü yapılsın,yemeği yapılsın,bebeğide evde...o da istediği zaman çıksın gezsin ohh ne alaa....adamı sevmiyorsan aynı evde yaşamamalısın yok boşanamam diyorsanda ipleri eline almalısın ciddi bir konuşma fayda etmezse bu şekilde davranırsan bebeğimi alır giderim de olmadı bi-iki günlüğüne ordan uzaklaş.bu da olmassa herşeyi sineye çekip bütün hünerlerini gösterip eşini değiştirmeye çabalamalısın.bebeğin için evliliğini sürdürüyorsun ama o biraz daha büyüyünce aranızdaki soğukluğu farkedip dahada üzülmeyecekmi?

kızlar, okadar yogun gecıyor kı gunler... anlatacak okadar seyım varken bır kelıme bıle yazamadım. kusura bakmayın:KK43: merak eden arkadaslardan da ozur dılerım...

sukur hallettık bunu detaylı yazdım ama esım gelınce kapatmak zorunda kaldım, hepsı sılındı :KK43: kısaca bana cok guzel acıklamalarda bulundu ve bende affettım. kendınden utandıgını ve benı durdurmak ıcın bogazıma sarıldıgını soyledı... mantıklı olabılır cunku ben cıldırmıstım o sıra hatırlamıyorum bıle zaten 10 senedır adamın bana elını kaldırdıgını bıle gormedım ve emınımkı bıdaha bunu yapmaz. sımdı kacmam lazım bayramda cok dagıldım... ALLAH uzun omur versın bitanemde gunduzlerı benı yanından ayırmıyor o uyumusken bı ortaıgı halledeyım..
bu aksam vakıt bulursam yenı konu acıcam sızden akıl almam lazım kısa sure sonra gorusuruz :*

X