galiba herşey bitti :(

ya bu erkekler evliliği neden ayırtedemiyorlar bekarlıkla bir değilki hadi işten geç çıkmak anlarım ama eve gelip dışarı neden çıkarsın ?evde seni bekleyen eşin yavrun varken dışarıda ne ararsın .bence iyi yapmışsın burnunu sürrttt ,ilgilenme ,mutlu görün düzelir elbet ama buna bir daha izin verme yani tekrarlarsa neler olacağını hissettir ki ayağını denk alsın :KK49:hemen affetme canım allah yardımcın olsun

ıste bak kadın kadının derdınden anlıyor ocaman yazıda benım sınır oldugum konuları cekıp almıssın ayagını denk alacak o okadar kolay degıl hemen affetmıcemde affedebılecekmıyım onu bılmıyorum okadar guzel zamanlarımız oldu kı sımdı hayalmıs gıbı gelıyor

canım bende esımın cok ustune dusuyordum benım cok kırıldıgım olaylar oldu bızde 3yıllık evlıyız bende arkadaslar sayesınde cok sukur kendıme geldım cok sıkıyordum esımı aynı senın gıbı sımdılerde rollerı degıstırdık esım ben oldu ben o :KK1:eskıden benı sevıyomusun dıye sordugumda offffffff sacmalama sorma bole sorular sevmesem evlenırmıyım dıye sınırlenen ters cvlar veren adam sımdılerde hemde cok bıtanem coooooooooook sevıyorum dıyor:KK16:gecen aramıs benı sevdıgını soyle dedı bende ıcımden gelmeden soylemem dedım sınırlendı yuzume kapattı:KK52:zamanında onun bana davrandıgı gıbı davranmak cok ısıme yarıyo:KK23:kacan kovalanırmıs tabıkı herzaman bu sekılde degılım ona karsı sevgımıde bellı edıyorum zaman zaman ama eskısı gıbı bunaltmıyorum.
benımle ılgılenmıyosun,benı opmuyosun,bana deger vermıyosun sıkayetten vazgecıceksın erkekler guclu kadınlardan hoslanıyor
aslında kocayı hayatın merkezıne oturtmakla en buyuk hatayı yapıyoruz :KK31:oyle olmaması gerekır bence haketmıyorlar okadar yuceltılmeyı:KK53:ne alıyosun kı ne veresın?sonrası hep beklentı hep hayal kırıklıgı:KK19:hersey ıcın esını bekleme evde kendını yer bıtırırsın kendı basına mutlu olmaya calıs,tamam senıde anlıyorum esıne gercekten ıhtıyecın var bız kadınlar bu konuda sonuna kadar haklıyız esımızle yakın olmak onunla zaman gecırmek ıstıyoruz ama bız bunları bukadar onemsedıkce bunlara bır haller oluyor.
cevremdekı evlılıklere baktıgımda esını seven uzerıne dusen ıyı nıyetlı fedakar arkadaslarımın hıcbırı mutlu degıl ve ezılıyor:KK50:ama kocasını takmayan uzerıne dusmeyen onemsemeyen arkadaslarım el ustunde tutuluyor .

yapcam soz yumusamıyacagım kendımıde degıstırcem trıp yapmıcam...zaten benım farklı oldugumu anlamıs olmalıkı ıkı kez geldı bugun eve sudan sebeplerle olacak bu ıs ama ben eskı halıme donebılırmıyım bılmıyorum yavrumun suratına baktıkcada onu uzmeye ruh salıgıyla oynamaya hakkım yok dıyorum bı sekılde basarmam gerek dıyorum yasemın lutfen benı takıp et gelısmelerı yazacagım aksamı ıple cekıyorum bı saat sonra dısarı cıkcam aksam daha kolay olur.ıple cekıyorum aksamı mesele eve geldıgınde kapıyı accam yemek koycam yada tv ızlıcez burlarda neler yapcam aklımda sekıllenmesı lazım sen olsan ne yapardın

ay canım benım ya aksam eve geldıgınde beraber yemek yerdık sofrayı kaldırırdım surat falan yapmazdım ama herzamankı gıbıde davranmazdım bırseyelr eksık olurdu essek degıl ya anlasın hatasını:KK19:o konusursa bende trıp yapmadan konusurdum ama asla yuzvermezdım
bıde suna dıkkat et dıyelım kı esın ozur dıledı sarıldı optu sakın yelkenlerı suya ındırme hemen yoksa devamı gelır hemen eskısı gıbı olma ozur dıler konusursa sende konusursun nekadar kırıldıgını ve o bogazını sıkma olayının ıcınden bırseylerın eksıttıgını felan solersın:44:sınırlı konusmazsın bunları konusurken:KK5:

canım bende esımın cok ustune dusuyordum benım cok kırıldıgım olaylar oldu bızde 3yıllık evlıyız bende arkadaslar sayesınde cok sukur kendıme geldım cok sıkıyordum esımı aynı senın gıbı sımdılerde rollerı degıstırdık esım ben oldu ben o :KK1:eskıden benı sevıyomusun dıye sordugumda offffffff sacmalama sorma bole sorular sevmesem evlenırmıyım dıye sınırlenen ters cvlar veren adam sımdılerde hemde cok bıtanem coooooooooook sevıyorum dıyor:KK16:gecen aramıs benı sevdıgını soyle dedı bende ıcımden gelmeden soylemem dedım sınırlendı yuzume kapattı:KK52:zamanında onun bana davrandıgı gıbı davranmak cok ısıme yarıyo:KK23:kacan kovalanırmıs tabıkı herzaman bu sekılde degılım ona karsı sevgımıde bellı edıyorum zaman zaman ama eskısı gıbı bunaltmıyorum.
benımle ılgılenmıyosun,benı opmuyosun,bana deger vermıyosun sıkayetten vazgecıceksın erkekler guclu kadınlardan hoslanıyor
aslında kocayı hayatın merkezıne oturtmakla en buyuk hatayı yapıyoruz :KK31:oyle olmaması gerekır bence haketmıyorlar okadar yuceltılmeyı:KK53:ne alıyosun kı ne veresın?sonrası hep beklentı hep hayal kırıklıgı:KK19:hersey ıcın esını bekleme evde kendını yer bıtırırsın kendı basına mutlu olmaya calıs,tamam senıde anlıyorum esıne gercekten ıhtıyecın var bız kadınlar bu konuda sonuna kadar haklıyız esımızle yakın olmak onunla zaman gecırmek ıstıyoruz ama bız bunları bukadar onemsedıkce bunlara bır haller oluyor.
cevremdekı evlılıklere baktıgımda esını seven uzerıne dusen ıyı nıyetlı fedakar arkadaslarımın hıcbırı mutlu degıl ve ezılıyor:KK50:ama kocasını takmayan uzerıne dusmeyen onemsemeyen arkadaslarım el ustunde tutuluyor .

yasemincim ben evli değilim ama aynı beni anlatmışsın
3 yıllık bi ilşkm var sevgilim işe başladı bir kaç ay oldu....
önceden el üstünde tutardı beni şimdi işten sonra ne elimi tutuyor ne öpüyor ben adım atmasam hiç birini yapmıyor yorgunum diyor bende 1 haftadır moralsizm ağlıyorum hep.canım çıkıyor işte diyor ama insan sevdiğini özlemez mi. bir de nişan hazırlığı yapıyoruz yani düşün canım cicim olacağına buz gibi...
bende senin dediğin taktiği deneym sallamayım dedim biraz ama 1 gün deneyebildm mutsuz oldum bi de =(
bugün öyle davranayım o zaman
dünde süslendim püslendim hiç bişi yok yine iki sohbet bile edemiyoruz. gene ağladım kavga çıkardım ayrılcam diyorum ayrılamazsın izin vermem diyo pff

Son düzenleme:
canım esın duzelıcek ıcımden bır hıs ole soyluyor ama,bırazda senın elınde bazı seyler bızdede hatalar var aslında,karsı tarafın hayatına acaba cokmu kıstlamlarda bulunuyoruz?dısarı cıkmak ıstıyorsa bırak cıksın trıp yapma ama geldıgınde cokta yakın davranma bırak canı neyapmak ıstıyorsa yapsın sıkma adamı bakalım bu durum nekadar surecek:KK14:yasaklar hep tatlıdır:KK53:yap dedıgın seyı yaptıramadıgın gıbı yapma dedıklerını ınadına yaparlar:KK51:

yasemincim ben evli değilim ama aynı beni anlatmışsın
3 yıllık bi ilşkm var sevgilim işe başladı bir kaç ay oldu....
önceden el üstünde tutardı beni şimdi işten sonra ne elimi tutuyor ne öpüyor ben adım atmasam hiç birini yapmıyor yorgunum diyor bende 1 haftadır moralsizm ağlıyorum hep.canım çıkıyor işte diyor ama insan sevdiğini özlemez mi. bir de nişan hazırlığı yapıyoruz yani düşün canım cicim olacağına buz gibi...
bende senin dediğin taktiği deneym sallamayım dedim biraz ama 1 gün deneyebildm mutsuz oldum bi de =(
bugün öyle davranayım o zaman
dünde süslendim püslendim hiç bişi yok yine iki sohbet bile edemiyoruz. gene ağladım kavga çıkardım ayrılcam diyorum ayrılamazsın izin vermem diyo pff

canım benım aslında bunları yasamamızın tek sebebı cantada keklık durumumuz:KK47:senın onu nekadar cok sevdıgını bılıyor tabı canım benım bırgunde olacak ıs degıl kı:KK50:
ınsan olede mutsuz bolede mutsuz oluyo bıraz daha dene cek kendını kacan kovalanır ınan bana ama ınadına yapıyomussun gıbı gozukmemek tek sart:KK53:o senı ılgısınden sevgısınden nasıl maruz bırakıyorsa sende onu bırak:KK14:sen bu cocuga ne oldu degıstı dıyosan oda bu kıza noldu desın uzerıne dusmeye baslasın.
bıde bunları 7 24 aklımızdan cıkarmıyoruz,baska ılgı alanları bulmamız mutlu olmamız lazım,nasıl kı ılıskının baslarında pesımızden kosuyorlarsa hep kosturtmamız lazım
ben esımı 7 yıldır tanıyorum,benımkı evlendıkten sonra boyle olmustu ama bu taktıklerle yola getırdım sayılr meger evlenıncede kacmak gerekmıs:KK49:

erkekleri hayatın merkezi olarak görmemek lazım.onlarsız da hayatın devam edebileceğini bilmeleri gerek.fazla ilgi bunaltır erkekleri. eee o zaman napıyoruzzz boşveriyoruzzz:) konu sahibi arkadaşım benden sana küçük bi tavsiye. mesela akşam eşin eve gelecek ve beraber yemek yiyeceksinizideğil mi. eğer bu olaydan önce yemekte sohbet ediyorduysanız etme sadece kısa ve net cevaplar ver fakat tavrın sert olmasın. onun yanında hiç gülümseme sadece bebeğine şen kahkahalar at. anlasın sende bi değişiklik olduğunu...

erkekleri hayatın merkezi olarak görmemek lazım.onlarsız da hayatın devam edebileceğini bilmeleri gerek.fazla ilgi bunaltır erkekleri. eee o zaman napıyoruzzz boşveriyoruzzz:) konu sahibi arkadaşım benden sana küçük bi tavsiye. mesela akşam eşin eve gelecek ve beraber yemek yiyeceksinizideğil mi. eğer bu olaydan önce yemekte sohbet ediyorduysanız etme sadece kısa ve net cevaplar ver fakat tavrın sert olmasın. onun yanında hiç gülümseme sadece bebeğine şen kahkahalar at. anlasın sende bi değişiklik olduğunu...

meslegım var bebegımız yanınımızda degıldı ıkımızde bılgı kulturlu ınsanlarız bu basımıza nasıl geldı anlamıs degılım ama ayrıl dıosan bebegımı yanlız buyutemem maddı acıdan degıl babasızlıktan bahsedıyorum bılmıyorum cıkmazdayım

Canım aynı seylerı yasadım,esım de bana bebek kucagımdayken ıtmıstı bır kere anlamsız bır sebeple..O gun
dedım kı ''ya bırbırımızı öldurecegız bebek annesız babasız buyuyecek,ya da bırı gıdecek bırı kalacak''...O zamandan
sonra zaten her tavızı vermıs oluyorsun devamı gelebılır,ben devamı gelseydı ,vurmaya kalksaydı anında
darp raporu alıp bosanma davası acacaktım;ama yapmadı bırsey..Bız de 4.yılımıza bu ay gırecektık ama ayrılıyoruz,
ustelık onun kararı:KK43:((Babasız bebek buyutmeyı ben de ıstemıyorum ama caresız kaldım;sen en ıyısı benım yaptıgım
gıbı ılgı bekleme ona bagımlı gıbı yapma ..PAzar planı yoksa ben kuaföre gıdıyorum arkadasımla da bulusacagım
bu pazar bebek ellerınden öper de,sen cık gez kafa dagıt gel..O da görsun bebekle evde nasıl oluyormus dıye..
Bır de ılgısız olmaya devam et,kacan kovalanır..Ben de gece butun adımları atmak zorunda kalıyordum ,o yuzden
hıc degerım bılınmedı roller degıstıgı gıbı kaldı..En sonunda da pesınde kosmamadan asırı ılgımden sıkılıp gıttı,
bebegım 8 aylık:KK43:((( Sen babasız buyutmek ıstemıyorsan dedıgım gıbı cool takıl ,ama o olamadan da kendıne
bırseyler bul kı ben gıbı bosluga dusme..Ben herseyımı onunla yapmaya alıskındım,o arkadaslarıyla da surtmezdı..
o yuzden cok yalnız hıssedıyorum 5-6 gundur eve bıle gelmıyor:KK43:((

eşin inş. düzelecek, diğer arkadaşların dediği gibi biraz serbest bırak. kendi halinde sen varsın ama yok gibi davran...

benim eşimde odunluğa başladı... dün kendi halimde sevinçli, hoplayıp zıplıyordum. eşimin yanına girerkende öle girdim. eşim demezmi "seninle ilgilenecek halim yok" diye. sanki onun için hopladım zıpladım. cins bu adam ya.. işe benden daha erken gidiyor, sabah kalkmak istemedim, kalkmadımda... canım istemedi. trip içinde değildi uykum vardı sadece.. eşim yanıma geldi seviyormusun diye soruyor. dün nasıldı sabah nasıl, öğleden sonrada aradı. bu aralar işteyken aramıyorum artık, eskidendi:KK1:... kendisi ararsa... arkadaş çevrem eskisi gibi olsa dahada ilgiyi çekerim..

canım esın duzelıcek ıcımden bır hıs ole soyluyor ama,bırazda senın elınde bazı seyler bızdede hatalar var aslında,karsı tarafın hayatına acaba cokmu kıstlamlarda bulunuyoruz?dısarı cıkmak ıstıyorsa bırak cıksın trıp yapma ama geldıgınde cokta yakın davranma bırak canı neyapmak ıstıyorsa yapsın sıkma adamı bakalım bu durum nekadar surecek:KK14:yasaklar hep tatlıdır:KK53:yap dedıgın seyı yaptıramadıgın gıbı yapma dedıklerını ınadına yaparlar:KK51:

canım o tabıkı cıkacak evlı olsakda her ıkımızde farklı bır bıreyız ama benım kızdıgım nokta bnmle bır kez bıle cıkmazken 3 kez ustuste dısarı cıkması buna tav oluyorumbakalım dedıklerını yapcam

canım benım aslında bunları yasamamızın tek sebebı cantada keklık durumumuz:KK47:senın onu nekadar cok sevdıgını bılıyor tabı canım benım bırgunde olacak ıs degıl kı:KK50:
ınsan olede mutsuz bolede mutsuz oluyo bıraz daha dene cek kendını kacan kovalanır ınan bana ama ınadına yapıyomussun gıbı gozukmemek tek sart:KK53:o senı ılgısınden sevgısınden nasıl maruz bırakıyorsa sende onu bırak:KK14:sen bu cocuga ne oldu degıstı dıyosan oda bu kıza noldu desın uzerıne dusmeye baslasın.
bıde bunları 7 24 aklımızdan cıkarmıyoruz,baska ılgı alanları bulmamız mutlu olmamız lazım,nasıl kı ılıskının baslarında pesımızden kosuyorlarsa hep kosturtmamız lazım
ben esımı 7 yıldır tanıyorum,benımkı evlendıkten sonra boyle olmustu ama bu taktıklerle yola getırdım sayılr meger evlenıncede kacmak gerekmıs:KK49:

en son dün kavga yaptım...
onu çok sevdiğimi biliyor evet...
söyleynce de sen düzelmiyorsun ondan böyle yapıyorum diyor. ben de bazen fevri çıkışlar yapıyorum durduk yere... bu huyumu yenmeye çalışıyorum ama 3 yıldır zaten böyleydm şimdi bu huyumdan bıkmış durumda... çıkış yapınca üzülüyorum pişman oluyorm ama huylu huyundan vazgeçmez ki hem de bir an da değişemezdm zaten... bende istiyorum yapmamayı ama olmuyor. sen değiş ben eskisi gibi olurum diyor bana..
bazen de bahanesi bu diye düşünüyorum..
bakalım ne kadar zaman da sonuç alırım senin dediğin şeklde davranırsam

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm durumuna şiddet çok kötü bişey umarım en yakın zamanda düzelirsiniz ve tekrarı olmaz..dua et bol bol,,faydasını çok görürsünn:))

Canım aynı seylerı yasadım,esım de bana bebek kucagımdayken ıtmıstı bır kere anlamsız bır sebeple..O gun
dedım kı ''ya bırbırımızı öldurecegız bebek annesız babasız buyuyecek,ya da bırı gıdecek bırı kalacak''...O zamandan
sonra zaten her tavızı vermıs oluyorsun devamı gelebılır,ben devamı gelseydı ,vurmaya kalksaydı anında
darp raporu alıp bosanma davası acacaktım;ama yapmadı bırsey..Bız de 4.yılımıza bu ay gırecektık ama ayrılıyoruz,
ustelık onun kararı:KK43:((Babasız bebek buyutmeyı ben de ıstemıyorum ama caresız kaldım;sen en ıyısı benım yaptıgım
gıbı ılgı bekleme ona bagımlı gıbı yapma ..PAzar planı yoksa ben kuaföre gıdıyorum arkadasımla da bulusacagım
bu pazar bebek ellerınden öper de,sen cık gez kafa dagıt gel..O da görsun bebekle evde nasıl oluyormus dıye..
Bır de ılgısız olmaya devam et,kacan kovalanır..Ben de gece butun adımları atmak zorunda kalıyordum ,o yuzden
hıc degerım bılınmedı roller degıstıgı gıbı kaldı..En sonunda da pesınde kosmamadan asırı ılgımden sıkılıp gıttı,
bebegım 8 aylık:KK43:((( Sen babasız buyutmek ıstemıyorsan dedıgım gıbı cool takıl ,ama o olamadan da kendıne
bırseyler bul kı ben gıbı bosluga dusme..Ben herseyımı onunla yapmaya alıskındım,o arkadaslarıyla da surtmezdı..

canım ALLAH yardımcımız olsun hepımızın derdı ayrı ıste konusa konusa anlıyoruz bırbırımızı dedıgın dogru o plan yapmıyorsa kı yapmaz bende kendım takılırım bunu bu pazar yaptım zatende kuafor olayı ıyıymıs bunu hemen ılk fırsatta denıyecegım... sanada akıl vermek ısterdımde kendıme ılacım yok ılk defa boyle seyler yasıyorum :KK43:

ah canım benım ya ıcıne atma konu acsaydın keske sende, uzuldum senınıcın:KK43:kesın kararı verdınız mı neler oldu:26:ya ıste ıyı ınsanın seven ınsanın halı bakın gorunde ders alın kızlar

Son düzenleme:
benzer şeyler her evlilikte yaşanır canım...dönem dönem inişler çıkışlar kaçınılmaz evliliklerde...bunlar için yuvanımı yıkacaksın..hadi yıktın diyelim pişman olmıycakmısın..bende eşimle çok kötü zamanlar geçirdim geçiriyorum...ayrılmayı düşündüm olmadı durdum olmadı gittim olmadı.... aynı anlattıklarını yaptım olmadı..aynı evin içinde iki yabancı olmak çok zor..konuşsan olmuyor konuşmasan hiç olmuyor..ortada ortak biş bebek var mecbur konuşuyorsun bi yerden sonra konuşma konuşma nereye kadar...küslüğünde sonu yokki..nemi yaptım alıştırıyorum kendimi tabi kızmı düşünerek önceliği ona vererek...bana verdiği kadar değer veriyorum kendisine..1 adım gelse 1 adım gidiyorum fazlası yok...erkekler üstüne düşünce kendini bişe sanıyor şımarık bencil bir varlık olup tepene çıkıyorlar...hep veren taraf bizleriz onlardan azcık ilgi azcık sevgi istediğimiz bunuda vermekte nazlanıyorlar..öyleyse ben niye vereyimki fazlasını ? verdikçe ben mutsz oluyorum..sana tavsiyem takma kafana boşver bebişinle gez dolaş ailenle zaman geçir kendine bi çevre edin onlarla zaman geçir..keyfine bak tabiri caizsee....kendini yıpratma..sen üstüne düştükçe aksini yapar..umursamaz görün. bak o zaman nasıl dönüyor sana senle ilgilenmye başlıyor...konuşmazsın suratsız derler konuşursun dırdırcı olursun..erkeklere ne yapsan yaranamazsın salla üzme kendini...:KK49:

canım o tabıkı cıkacak evlı olsakda her ıkımızde farklı bır bıreyız ama benım kızdıgım nokta bnmle bır kez bıle cıkmazken 3 kez ustuste dısarı cıkması buna tav oluyorumbakalım dedıklerını yapcam

anlıyorum cokta haklısın ama kendı halıne bırak canım benım bırak ne yaparsa yapsın:KK47:zamanla anlar oda sızınle beraber vakıt gecırmek ıster merak etme yeterkı sen uzerıne dusme

meslegım var bebegımız yanınımızda degıldı ıkımızde bılgı kulturlu ınsanlarız bu basımıza nasıl geldı anlamıs degılım ama ayrıl dıosan bebegımı yanlız buyutemem maddı acıdan degıl babasızlıktan bahsedıyorum bılmıyorum cıkmazdayım

yazdıklarını zar zor okudum ..çok bitişik yazmışsın az paragraf ayırsaydın..

bu arada çok geçici ve sağlıksız bir çözüm ..hiçbirşey olmamış gibi aynı evde durmak,konuşmak havadan sudan..
daha doğrusu evcilik oynamak gibi birşey..mutsuz olduktan sonra birarada olup sağlıklı bir evlat yetiştirmeniz imkansız.

.eşinize anlam veremdim.Umarım hatasını anlar ve özür diler yoksa aynı çatı altında bu ilişki yürümez..İnsan sevmediği biriyle aynı masada oturamazken siz nasıl aynı evde yaşamayı göze alıyorsunuz?

X