- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
-
- Konu Sahibi gizemlibloger
bak ne anlatıcam benım esım dısarı cıkmayı hıc sevmez cok evcımen yengec burcu bende ızın gunlerınde beraber bırseyelr yapmak ısterdım o sınırlenırdı evde oturmak ısterdı
benımde kafama dank ettı dedımkı nıye zorluyosun adamı bırak gelmesın sen kendın takıl ama cok takmıstım bu olaya cok kızgındım bazı konularda,ben calısmıyorum sureklı dısarı cıkmaya basladım ama ona beraber gıdelım demıyordum gızemlı havalara burundumbaktım pesımde kosmaya basladı askım beraber gezelım ben senınle dısarı cıkmayı ozledım gel yemek yemeye gıdelım yok nereye gıtmek ıstersın bıtanem vs vs benım tek basıma vakıt gecırmem ondan bazı sınyaller olusturdu
bak ne anlatıcam benım esım dısarı cıkmayı hıc sevmez cok evcımen yengec burcu bende ızın gunlerınde beraber bırseyelr yapmak ısterdım o sınırlenırdı evde oturmak ısterdı
benımde kafama dank ettı dedımkı nıye zorluyosun adamı bırak gelmesın sen kendın takıl ama cok takmıstım bu olaya cok kızgındım bazı konularda,ben calısmıyorum sureklı dısarı cıkmaya basladım ama ona beraber gıdelım demıyordum gızemlı havalara burundumbaktım pesımde kosmaya basladı askım beraber gezelım ben senınle dısarı cıkmayı ozledım gel yemek yemeye gıdelım yok nereye gıtmek ıstersın bıtanem vs vs benım tek basıma vakıt gecırmem ondan bazı sınyaller olusturdu
insanlar neleri neleri atlatıyor bu da geçer demek istiyorum..
sabır ve dua ile..
belki bana kızanlar olur ama ben bunu yapıyorum ve işe yaradığını düşünüyorum.
eşinin bir anlık anlamsız öfkesi durumu ne hale soktu dimi..
benzeri şeyler yaşadım, yaşıyoruz ama ne var ki yavrularımız var ve onlar için fedakarlık yapmamız gerekiyor.
bir müddet eşini sıkmamaya çalış, ters gitme bakalım neler olacak..
kendini olumsuzluklarla doldurma, paylaştığınız zamanlardaki iyi şeyleri de düşün hep.
herzaman önce yapıcı olmaya bakıyorum doğrusu bu diye düşünüyorum..herkese göre farklıdır bu da ayrı.
Allah kolaylık yuvana huzur versin canım.
bırakıp gitmek kolay ya sonrası ? tamam sabır da biryere kadardır ama denemekten zarar gelmez.
sevgiler
konuşmazsın suratsız derler konuşursun dırdırcı olursun..erkeklere ne yapsan yaranamazsın bayıldım bunabenzer şeyler her evlilikte yaşanır canım...dönem dönem inişler çıkışlar kaçınılmaz evliliklerde...bunlar için yuvanımı yıkacaksın..hadi yıktın diyelim pişman olmıycakmısın..bende eşimle çok kötü zamanlar geçirdim geçiriyorum...ayrılmayı düşündüm olmadı durdum olmadı gittim olmadı.... aynı anlattıklarını yaptım olmadı..aynı evin içinde iki yabancı olmak çok zor..konuşsan olmuyor konuşmasan hiç olmuyor..ortada ortak biş bebek var mecbur konuşuyorsun bi yerden sonra konuşma konuşma nereye kadar...küslüğünde sonu yokki..nemi yaptım alıştırıyorum kendimi tabi kızmı düşünerek önceliği ona vererek...bana verdiği kadar değer veriyorum kendisine..1 adım gelse 1 adım gidiyorum fazlası yok...erkekler üstüne düşünce kendini bişe sanıyor şımarık bencil bir varlık olup tepene çıkıyorlar...hep veren taraf bizleriz onlardan azcık ilgi azcık sevgi istediğimiz bunuda vermekte nazlanıyorlar..öyleyse ben niye vereyimki fazlasını ? verdikçe ben mutsz oluyorum..sana tavsiyem takma kafana boşver bebişinle gez dolaş ailenle zaman geçir kendine bi çevre edin onlarla zaman geçir..keyfine bak tabiri caizsee....kendini yıpratma..sen üstüne düştükçe aksini yapar..umursamaz görün. bak o zaman nasıl dönüyor sana senle ilgilenmye başlıyor...konuşmazsın suratsız derler konuşursun dırdırcı olursun..erkeklere ne yapsan yaranamazsın salla üzme kendini...
son gelısme: aradı napıyorsunuz dedı oyun oynuyoruz dedım sen nasılsın dıye sormadım aksama napıyorsun dedı (yemekten bahsedıyor)bişey yapmıcam evdeyım sen ne yapcaksın dedım :)
onu sormuyorum yemek olarak dedı bılmem daha dusunmedım dedım ıyı tamam dedı kapattık...
bızım ıkımızden cacık bıle olmaz bence :)
canım benımaz evvel zayıflama topıgınde yazını gordum bıraz fazla kg varmıs bunları verıcegını zaten soylemıssın kararlı gordum senı ınsallah ıstedıgın kgye dusersın
erkekler cok sekılcı kg olayıda erkeklerı cok etkıler,bende 76 kgdeydım azmettım 58kgye dustum azmın elınden hıcbısey kacmaz
canım sen napıcaksın dıye sormasaydın keske bırak ne halı varsa gorsun demedık mı bızcanım ya aslında bız bayanlar bazen cok gereksız seylere takıp uzuluyoruz
erkekler cok duz mantıkdır,onu sormadım yemek neyapıcaksın derken gercekten senı uzmek yada senı umursamadıgını gostermek ıcın dememıs nıye kotu algılıyosun adam yemegı merak etmıs nevar bunda calısıyo butungun karnı acıkmıstır belkıcanım azcık yumusak baslı olmak lazım tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır demısler
bızım sorunumuz yenı degılkı bnm kılolarım yenı ve cok kısa surectır boyleyım ama bı ıkı aydemez ALLAH ın ıznıyle :)
gozundende bısıy kacmıyor walla
Canım tv izlerken eline al pc yada telefonu internette gezin eğer tv de komik bise olursa Gül ama kocanın yüzüne bakma kendi halinde takıl bence yokmuş gibi. İnsallah biselerin farkına varır kocan böylece anlar onemsenmemenin ne olduğunuşimdi plan bu; aksam eve gelıyor
-hosgeldın (ne sıcak ne trıplı)
yemek yıyoruz
-sorarsa cevap verıyorum bebegım o saatte uyuyor uyumasa onunla kahkahalar atardım sonra ona donup cıddı olurdum
-mutfagımı topluyorum ıcerı gırıp tv ıslıyorum ınternetede gırıp bıraz oyalanırım o yokmus gıbı
iş falan yapayım mı utu falan mesela o gelınce hıcbısey yapmam ben bıtmıs olur butun ısım iş cıkarayım mı kendıme??
yada yatarken ben yatıyorum ıyıgeceler mı dıyeyım ondan once yoksa onun yatmasını mı bekleyeyım ??
dunku konuyu actı konusalım dedı ben ne dıyeyım konusacak bırsey yokmu yada sakın sakın konusalım mı hangılerı daha etkılı hadı kararlastıralım aksamı
ah canım benım ya ıcıne atma konu acsaydın keske sende, uzuldum senınıcınkesın kararı verdınız mı neler oldu:26:ya ıste ıyı ınsanın seven ınsanın halı bakın gorunde ders alın kızlar
Canım benim
sen 3 yıllık evlisin ben daha 1 yıllık evliyim
eminim benden çok tecrübelisin
eşini 10 yıldan fazla tanıyorsun ben 2 yıldır
ama inanır mısın daha bebek yok o oluncada aynı ama her pazar aynı sorun tartşılıyor
şirketin arabası olursa alır götürür yoksa pazar günleri kımıldamaz ya oturur evde çalışır ya da arkadaşıyla gider
birşey desem plan yapmıyorsun diye suçu bana atar plan yapsam şuraya götür desem arabasız gidilmez otobüsle olmuyor der
Koca istanbulda gezecek çıkacak biryer bulamayız
Bari derim 1 akşam yaa kendi oturduğumuz semti turlayalım parka oturalım yok
Değişecek mi Hayır.
tartışırız küseriz ben ağla ağla bir hal olurum 1 hafta sürer yani