- 14 Ekim 2020
- 107
- 67
-
- Konu Sahibi marsupirami34
Onunla konuştum ama böyle bisy olsa sana söylerim diyor fakat zaten herşey ortada telefonda niye şifre var diyorum . Ailesiyle konuşmadığım icin bana diyorki ailemle özel konuşmalarimiz var onları okuma diye iyide gmail ınstagram face hepsi ailenle mi konuşuyorsun diyorum bundan sonra böyle diyorTamam o zaman. Lütfen çocuklarını düşün sonra ne yapacağına karar verirsin zaten olmayınca olmuyor herşey yolunu bulur Allah yardımcın olsun.
Cok uzgunum genelde okurum yorum yapmam ama gmail sifresi yerine sunlari dene :Merhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaa(
Anladim demek istediğinizi ama güvenilir biri olması lazım ayrıca casus programları içinde telefonu elim almam lazım ve hepside suç özel hayat ihlaline giriyor bu sekilde tazminat davası açsam alabilir miyim bilmiyorumVan'da olmaz büyük ihtimalle. Yeterince paranız varsa İstanbul'dan bir büroyla anlaşırsınız ama ücret astronomik olur. Durumunuzu bilen ve eşinizi takip edebilecek birisi varsa (kardeşiniz, yakın arkadaşınız filan) yardım isteyin. Takip edip fotoğraf çeksin yakalarsa. Küçük çocuklarınız olmasa çıkın kendiniz takip edin diyeceğim ama zor olur.
Email şifresi konusunda da bilgisayardan anlayan birisinden yardım isteyin. Çok yazamıyorum burada ama bazı programlar var. Bu işi yapanlar var. Tabii bunun da size bir maliyeti olur.
Malesef hiç birine erişim yok bilgisayar iş yerinde eve getirmiyor ekstreler maile geliyor ve 3 tane maili var onlarda telefonda açık değil zaten bilgisayarda oda iş yerinde oraya da çocuklarla gidemem zaten izin vermez. O telefon zaten elime gecse herşey çıkacak ama işteCok uzgunum genelde okurum yorum yapmam ama gmail sifresi yerine sunlari dene :
Kart ekstrelerine bak
Telefon ekstrelerine bak
Tel sifresini gordugun an web whatsapp i bilgisayarinda acik tut ve hemen oku
Bi gun isim var dedigi an suslendigi zaman ciktiktan sonra pesine düş.
Pc varsa pc gecmisine bak .
Allah kimseye yasatmasin boyle bisi
Anladim demek istediğinizi ama güvenilir biri olması lazım ayrıca casus programları içinde telefonu elim almam lazım ve hepside suç özel hayat ihlaline giriyor bu sekilde tazminat davası açsam alabilir miyim bilmiyorum
Telefon modeli nedir pin kodu gibi sifresi varsa deneye deneye bulursun parmak izi ise zor . Karti iste alisverise gidicem de ekstresine bak . Ama takip en iyi sonuc bence .Malesef hiç birine erişim yok bilgisayar iş yerinde eve getirmiyor ekstreler maile geliyor ve 3 tane maili var onlarda telefonda açık değil zaten bilgisayarda oda iş yerinde oraya da çocuklarla gidemem zaten izin vermez. O telefon zaten elime gecse herşey çıkacak ama işte
Telini alabilirseniz not defterinw bakın,şifreler oradadirMerhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaa(
Öyle mi sunuyolar cidden?Paranız varsa özel dedektif tutacaksınız. O da adamın yediği nanelerden powerpoint sunum yapıp size sunacak.
Ben adamı aradığımı söylemedim eğer söyleyip kavga çıkarsam evden gitmem gerekirdi veya onu kovmak gerekecekti.zaten ben adamı aradıktan sonra hemen onu aradım işte adamın yanındayım filan dedi görüntülü aç dedim açmadı telefonu kapattı yarım saat geçmedi zaten yola çıkmış geliyordu dedim eğer gelmeseydin artık bu eve gelme diycektim niye açmıyorsun Filan dedim yemin ederim ordaydim ben senin yüzünden kaza yaptım bisikleti birine çarptım tampon kırıldı filan dedi geçiştirdi ama eli ayağı titriyordu. Yandan sağdan soldan sifreyi ogreniyorum akşam o uyurken teli alıyorum ama yanlış uyurken ayrı şifre koyup yatıyor hatta telefonun kamerasını bile açıp ona bakmiyormus gibi ordan izledim ama.yine değişti ve uyuduAdam arkadasın yanındayım demiş, o adamı aramışsınız ben evdeyim demiş...Peki bunu öğrenince olay çıkarmadınız mı hesap sormadınız mı? Bunu nasıl atlattı yani?
Hsonu hep evdeyiz o dışarda ne demek ayrıca, yani cok pasif duruyorsunuz...Adam sizi hiç sallamaz hale gelmiş. Bu aşamaya nasıl gelindi, taviz vere vere mi? Erkek aldatsa da yakalanmaktan korkar en azından ama adam siz arayınca telini falan kapatıyor bu ne rahatlık? Büyük olay çıkması gerekmez miydi...Hala ne konumu zaten ortada her sey...
5 çocugum olsa da 1saat bırakırım güvendiğim birine o adamı taksiyle takip eder öğrenirim ya...Telefon şifresini de yandan arkasından bi.şekilde bakıp öğrenirim illa ki...Gözlerimle görür ekran cıktısını alır terkederim o evi, kadın sığınma var..Çocuk var ayrılamamsa o zaman hiç ilgilenmeyin kabullenin...
O kişiyi ardadim evindeydi sen kimleydin denediniz miMerhaba hanımlar buraya yazıp yazmamakla çok kararsız kaldım bazılarınız ayiplayacak bazıları özel hayat diycek ama lütfen beni de anlayın. Eşimle severek evlendik çok mutlu güzel bı evliligimiz vardı 2 tane oğlum var 27 yaşındayım. Eşim son bir aydır çok tuhaf davranıyor sürekli yeni kıyafetler alıyor bakım yapıyor beni dışarı çıkarmıyor sanki benimle görünmek istemiyor gibi. Sakız çiğnemeye adam cebinde naneli sakiz eksilmiyor eve geç geliyor sürekli isim uzadı yalanları.. telefonuna her yere şifre koymuş elime.bile vermiyor şifreyi görsem hemen degistiryo sabah akşam şifre değişiyor gormiyim diye geçen gün de isim var dedi geç gelicem dedi bı abinij yanına gidicem dedi tm dedim neyse aradım açmadı sonra öksürüp sesini düzeliyor noldu dedi seni oğlum görmek istiyor görüntülü açar mısın dedim hayır açamam dedi gittiği abi de aile dostumuz hepimizi tanır sonra ben ısrar edince kızdı telefonu komple kapattı ve sonra kapı sesi geldi telefondan kapatmadan önce. Arıyorum kapalı. Neyse ben o abiyi aradım adam dedi ben evdeyim iş yerinde degilim dedi. Aynanin karşısında saç baş düzeltiyor. Evde durduğu yok hafta sonu bile biz evden bile çıkmıyoruz. Ona oturup hayatında biri mi var dedim bana söyle lütfen hayır nerden çıkardın deyip sinirlendi. Tm dedim yoksa yok ama eğer bisy varsa senden duymak isterim başkasından değil dedim sustu bisy yok dedi. Whatsap bildirimleri eve gelince kapatıyor ben yanındayken gormiyim diye. Ayrıca geçen gün göğüs kıllarını hepsini almış nerden çıktı dedim kaşıniyorum filan dedi halbuki hiç almamıştı ben ısrar etmeme rağmen. Bana onun Gmail şifresi lazım istiyorum vermiyor nasıl bulabilirim hesap adını biliyorum ama gmail şifresini öğrensem herşey çorap söküğü gibi gelecek halbuki çok üzgünüm yaa(
İyide iş yerindeyken ordan gidiyor evden gitmiyor ki asla eve gelince çıkmaz dışarı iş yerinde sanıyorum mesela akşam 6 da veya 8den sonra birden ses değişince anlıyorum veya başkasına aratınca iş yerinde olmadığını öğreniyorumHiç güvendiğiniz biri yok mu? Yani para filan da verirsiniz gerekirse. Veya gözünüzü karartıp peşinden taksiye atlayıp takip edeceksiniz.
Hayır öyle deseydim sen ne saçmalıyorsun ordaydim der ve üste çıkardı kavga olurdu bu sefer boşanma olacaktı ama elimde kanıt yok napcaktim ben sessizce durup onun hareketlerini incelemek ve delil toplama peşinde olduğum için aradım adamıO kişiyi ardadim evindeydi sen kimleydin denediniz mi
Daha önce baktım orda değil yani genel olarak şifreler gmailde güvenlik sekmesinde olur bütün şifreler telefondan iyi anlıyorum gmaille çok şeye ulaşabilirsiniz bunu da biliyorum ama onun telefonunu elime geciremiyorim sorun o zatenTelini alabilirseniz not defterinw bakın,şifreler oradadir
Xiaomi pin kodu defalarca yanlış girdim sonra sürekli hata verdi bir türlü olmadı ya. Alışverişe gitmeyiz ki herşey internetten alırızTelefon modeli nedir pin kodu gibi sifresi varsa deneye deneye bulursun parmak izi ise zor . Karti iste alisverise gidicem de ekstresine bak . Ama takip en iyi sonuc bence .
O zaman iş çıkışı na uygun saatte bebeleri birine bırak takip etHayır öyle deseydim sen ne saçmalıyorsun ordaydim der ve üste çıkardı kavga olurdu bu sefer boşanma olacaktı ama elimde kanıt yok napcaktim ben sessizce durup onun hareketlerini incelemek ve delil toplama peşinde olduğum için aradım adamı
Yani şu an güvenilie birini bulmak peşindeyim parası neyse vericem yeterki takip etsin ama işte haftada bir oluyor hergun olmuyor bazen gün içi bazen sabah bazen akşam belli olmaz ki yapmak isteyen her türlü yapar. Bide bana diyor ben yapsam senin ruhun bile duymaz manyak yaaO zaman iş çıkışı na uygun saatte bebeleri birine bırak takip et
Şifreni açıp telefonu gostermezsen benim için biter zaten ailenle konusulani okumam ciddi şüphelerim var.hem kanıta gerek yok duygusal şiddet uyguluyor sizeYani şu an güvenilie birini bulmak peşindeyim parası neyse vericem yeterki takip etsin ama işte haftada bir oluyor hergun olmuyor bazen gün içi bazen sabah bazen akşam belli olmaz ki yapmak isteyen her türlü yapar. Bide bana diyor ben yapsam senin ruhun bile duymaz manyak yaa