Galiba eşim beni aldatıyor 2 çocuğum var :( yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam o zaman. Lütfen çocuklarını düşün sonra ne yapacağına karar verirsin zaten olmayınca olmuyor herşey yolunu bulur Allah yardımcın olsun.
Onunla konuştum ama böyle bisy olsa sana söylerim diyor fakat zaten herşey ortada telefonda niye şifre var diyorum . Ailesiyle konuşmadığım icin bana diyorki ailemle özel konuşmalarimiz var onları okuma diye iyide gmail ınstagram face hepsi ailenle mi konuşuyorsun diyorum bundan sonra böyle diyor

Cok uzgunum genelde okurum yorum yapmam ama gmail sifresi yerine sunlari dene :
Kart ekstrelerine bak
Telefon ekstrelerine bak
Tel sifresini gordugun an web whatsapp i bilgisayarinda acik tut ve hemen oku
Bi gun isim var dedigi an suslendigi zaman ciktiktan sonra pesine düş.
Pc varsa pc gecmisine bak .
Allah kimseye yasatmasin boyle bisi

Anladim demek istediğinizi ama güvenilir biri olması lazım ayrıca casus programları içinde telefonu elim almam lazım ve hepside suç özel hayat ihlaline giriyor bu sekilde tazminat davası açsam alabilir miyim bilmiyorum

Malesef hiç birine erişim yok bilgisayar iş yerinde eve getirmiyor ekstreler maile geliyor ve 3 tane maili var onlarda telefonda açık değil zaten bilgisayarda oda iş yerinde oraya da çocuklarla gidemem zaten izin vermez. O telefon zaten elime gecse herşey çıkacak ama işte

Adam arkadasın yanındayım demiş, o adamı aramışsınız ben evdeyim demiş...Peki bunu öğrenince olay çıkarmadınız mı hesap sormadınız mı? Bunu nasıl atlattı yani?

Hsonu hep evdeyiz o dışarda ne demek ayrıca, yani cok pasif duruyorsunuz...Adam sizi hiç sallamaz hale gelmiş. Bu aşamaya nasıl gelindi, taviz vere vere mi? Erkek aldatsa da yakalanmaktan korkar en azından ama adam siz arayınca telini falan kapatıyor bu ne rahatlık? Büyük olay çıkması gerekmez miydi...Hala ne konumu zaten ortada her sey...

5 çocugum olsa da 1saat bırakırım güvendiğim birine o adamı taksiyle takip eder öğrenirim ya...Telefon şifresini de yandan arkasından bi.şekilde bakıp öğrenirim illa ki...Gözlerimle görür ekran cıktısını alır terkederim o evi, kadın sığınma var..Çocuk var ayrılamamsa o zaman hiç ilgilenmeyin kabullenin...

Hiç güvendiğiniz biri yok mu? Yani para filan da verirsiniz gerekirse. Veya gözünüzü karartıp peşinden taksiye atlayıp takip edeceksiniz.

Telefon modeli nedir pin kodu gibi sifresi varsa deneye deneye bulursun parmak izi ise zor . Karti iste alisverise gidicem de ekstresine bak . Ama takip en iyi sonuc bence .

Telini alabilirseniz not defterinw bakın,şifreler oradadir

Brahma90
Merak edip baktım biraz internetten. Özellikle istanbulda çok sayıda takip bürosu var. Üstelik tamamen legal kanıtlar buluyorlarmış. Yani mahkemede kullanılabilir cinsten kanıt.

Ben adamı aradığımı söylemedim eğer söyleyip kavga çıkarsam evden gitmem gerekirdi veya onu kovmak gerekecekti.zaten ben adamı aradıktan sonra hemen onu aradım işte adamın yanındayım filan dedi görüntülü aç dedim açmadı telefonu kapattı yarım saat geçmedi zaten yola çıkmış geliyordu dedim eğer gelmeseydin artık bu eve gelme diycektim niye açmıyorsun Filan dedim yemin ederim ordaydim ben senin yüzünden kaza yaptım bisikleti birine çarptım tampon kırıldı filan dedi geçiştirdi ama eli ayağı titriyordu. Yandan sağdan soldan sifreyi ogreniyorum akşam o uyurken teli alıyorum ama yanlış uyurken ayrı şifre koyup yatıyor hatta telefonun kamerasını bile açıp ona bakmiyormus gibi ordan izledim ama.yine değişti ve uyudu

O kişiyi ardadim evindeydi sen kimleydin denediniz mi

Hiç güvendiğiniz biri yok mu? Yani para filan da verirsiniz gerekirse. Veya gözünüzü karartıp peşinden taksiye atlayıp takip edeceksiniz.
İyide iş yerindeyken ordan gidiyor evden gitmiyor ki asla eve gelince çıkmaz dışarı iş yerinde sanıyorum mesela akşam 6 da veya 8den sonra birden ses değişince anlıyorum veya başkasına aratınca iş yerinde olmadığını öğreniyorum

O kişiyi ardadim evindeydi sen kimleydin denediniz mi
Hayır öyle deseydim sen ne saçmalıyorsun ordaydim der ve üste çıkardı kavga olurdu bu sefer boşanma olacaktı ama elimde kanıt yok napcaktim ben sessizce durup onun hareketlerini incelemek ve delil toplama peşinde olduğum için aradım adamı

Telini alabilirseniz not defterinw bakın,şifreler oradadir
Daha önce baktım orda değil yani genel olarak şifreler gmailde güvenlik sekmesinde olur bütün şifreler telefondan iyi anlıyorum gmaille çok şeye ulaşabilirsiniz bunu da biliyorum ama onun telefonunu elime geciremiyorim sorun o zaten

Telefon modeli nedir pin kodu gibi sifresi varsa deneye deneye bulursun parmak izi ise zor . Karti iste alisverise gidicem de ekstresine bak . Ama takip en iyi sonuc bence .
Xiaomi pin kodu defalarca yanlış girdim sonra sürekli hata verdi bir türlü olmadı ya. Alışverişe gitmeyiz ki herşey internetten alırız

O zaman iş çıkışı na uygun saatte bebeleri birine bırak takip et
Yani şu an güvenilie birini bulmak peşindeyim parası neyse vericem yeterki takip etsin ama işte haftada bir oluyor hergun olmuyor bazen gün içi bazen sabah bazen akşam belli olmaz ki yapmak isteyen her türlü yapar. Bide bana diyor ben yapsam senin ruhun bile duymaz manyak yaa

Adamın aldattığı kabak gibi ortada. Yok mu yakın bir arkadaşınız ya da kuzeniniz takip edecek ? Durumu ailenize anlatın çocuklarınızı da alın gidin. Sizi içeri alıp çocukları dışarı atacak halleri yok ya ? Biraz çalışıp para biriktirip düzeninizi kurarsınız.

Şifreni açıp telefonu gostermezsen benim için biter zaten ailenle konusulani okumam ciddi şüphelerim var.hem kanıta gerek yok duygusal şiddet uyguluyor size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…